קודם כל לא...עכשיו ,מה שאלת? :lol:
סתם האמת שסכום כזה אני לא ממש רואה מי ישקיע בשיפור מנוע ,אולי כמו שזאביק אמר,הח'ברה מרכבי הרייסים או רכבי מרוצים,אף אדם מהרחוב לא ישקיע סכום כזה על שיפור מנוע,חבל על הזמן שלך.
Printable View
קודם כל לא...עכשיו ,מה שאלת? :lol:
סתם האמת שסכום כזה אני לא ממש רואה מי ישקיע בשיפור מנוע ,אולי כמו שזאביק אמר,הח'ברה מרכבי הרייסים או רכבי מרוצים,אף אדם מהרחוב לא ישקיע סכום כזה על שיפור מנוע,חבל על הזמן שלך.
קודם כל, אמיר, אני מזכיר לך שדיברנו על הרעיון שלך די מזמן.
חנן ונמרוד- מה שאמיר מתכוון להציע בהחלט אפשרי על הנייר, אבל כל תעשיית הרכב לא הצליחה לפתור בעשרות שנים האחרונות בעיות טכנולוגיות שקשורות לייצור, בשביל לייצר את השיפור הספציפי הזה.
הסכום והשיפור- בהחלט לילדי הרייסים- כולל כמה מידידי הטובים, שלפעמים עוד קצת כוח אומר הרבה כסף במרוץ של חמישי בערב.
ככה או ככה- בהצלחה.
אסף.
לפי מה אתה אומר - כל לחיצה על הגז תפרק לגורמים את הדרייבשפט הקדמי :lol: :lol: :lol:
אני לא הייתי משקיע סכום כזה...
אבל, כפי שקודמי כתבו - זה אתר של קמצנים/תפרנים שמחפשים להשקיע בדברים אחרים...
אמיר ידידי שלום, דבר ראשון אני שמח לראות שאתה עדיין איתנו... נעלמת?.
לשאלתך, למרות שאני חולה גאדג'טים ומהירות, לא הייתי מעז לחשוב על זה, דריישאפט נאמר כאן? זהו? 70% תוספת כח יטחן את הגיר לאבק כוכבים, סרנים חלשים יקרסו, ציריות ילכו ...
חוץ מזה ניתן לשפר 30-40% בדרכים פשוטות וזולות יותר.
רמי.
מצד אחד אתם באמת לא קהל הבית שלי,
מצד שני, וזה חשוב לי ביותר, זה מקום בו אני יכול לקבל טיעונים רציונלים בעד ונגד, בלי ירידות לרמה נמוכה של התבטאות (ואני כמובן ייגרר להגיב וכו...).
דבר נוסף, זה קל למכור למשוכנעים, הרבה יותר קשה לשכנע קהל לא טבעי....
לרדו
זאביק, למה אתה חושב שזה מתאים דווקא לי?
תשובות מנומקות בבקשה.
אסף, לא דיברנו על זה אלא על רעיון אחר, שירדתי ממנו ולא בגלל בעיות טכניות, אלא בגלל שהוא פועל כמעט אך ורק למכוניות מוגדשות...
לרדו
אמיר, קצת קשה להגיע לדיון מעמיק מהסיבות הבאות:
1. אתה לא מפרט כלום.
2. על סמך מה אתה יכול להגיד שאין פגיעה במנוע? כמה מנועים נבדקו? לאורך כמה זמן?
3. איך אפשר לוודא ששרשרת "השבירה" באוטו סטנדרטי לא תינזק מהגדלת הספק? אם אכן תנזק זאת אומרת שההוצאה הולכת להיות מעבר לשיפור...
לסיכום, אם אתה רוצה התייחסות מלאה חכה קצת עם הנושא עד שתוכל להציג לנו פרטים מלאים ונוכל לענות תשובות מלאות (הם יוכלו, אני סתם דביל...).
אמיר,
אני מקווה שלא התכוונת לסקר הזה ברצינות, כיוון שמבחינה עיסקית כך לא נוהגים/בודקים כדאיות/יוצאים למלחמה.
ונחש מה? קיבלת טיפ בחינם. למי שאני לא מכיר, על משפט כזה אני מוציא מיד חשבונית :wink:
למה אני כותב זאת?
לאחר קריאת כל השרשור (ומתוך הנחה שהביצוע אפשרי), ייתכן ועלית על גל, שיקפיץ אותך כמו טיל לשולחנו של מנכ"ל מרזרטי ולאחריו בנטלי, פורשה, למבורגיני ובטח שכחתי עוד כמה, שהשאלה אותה הצגת, כלל לא רלוונטית לגביהם, או לגבי לקוחותיהם.
הם, אגב, ידברו איתך במיליוני "אירו", אם רק תגלה להם את הסוד.
במילים אחרות - אתה משנה באחת את כל התפיסה המוטורית שמהנדסים גדולים אוכלים, ישנים ונושמים שנים רבות.
ועוד לא נכנסתי לרישום פטנט עולמי...
כשתגיע לשם, אזכיר לך ששתיתי אצלך פעם נס קפה קר.... :D
בהצלחה!!!
רפי
OK, חברה, תרשו לי להיות כאן קצת שונה מאחרים :twisted:
מבחינתי, זה כן ובענק, וללא לחשוב בכלל, ולו גם בגלל הסיבה הזאת - אני גם שייך לקבוצה של ה"צעירים האלה", שנוסעים בסוברו אימפרזה טורבו כחולה עם ספויילר ענק, מערכת ניטרו, ומערכת סטריאו ששומעים בשכונה שליד. וככזה, כל תוספת כח תבורך היא, כל דבר שמוסיף תגובה בנגיעה בגז - בא לטובה (אפילו אם זה אכן בא במידה כלשהיא על חשבון עורך החיים של המכלולים)!
רק מה- יש לי בעיה קטנה עם זה: אין לי אימפרזה טורבו, אין לי מערכת סטריאו באוטו, ששווה 30 אלף שקל, וגם אין לי, לא היה לי וכנראה לא יהיה לי בקרוב כסף לכל הדברים המוזכרים לעייל, כולל גם מערכת הנ"ל לשיפור ביצועי המנוע! ול"ילדה" שלי לא נראה לי, שאני זקוק כ"כ לתוספת כח, ואכן יש לי מקום יותר טוב להשקיע בה 15K 8) :wink:
כך שבסקר אני עונה "כן" עקרוני, אבל לא מבחינת הג'יפ, אלא ברמה של רכב ספורט. כל מה שכתבתי נכון, חוץ מזה שאני כבר לא כזה צעיר (כמעט 28 ), ואני כבר די מזמן יצאתי מהקטע של להישתולל בכביש, נשאר רק הקטע של מהירות, אבל בשביל זה יש אופנוע :twisted: :twisted:
אבל מה לעשות - עדיין נשאר לי חלום - אולדסמוביל Cutlass Classic 70 שחור, עם מנוע משופר, ספויילר ענק, מערכת סטריאו באיזה 30K, מונמך, צמיגים רחבים וכסאות ספורט! למה - שיהיה!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: עוד מותר לחלום בארץ הזאת!!!!! 8) 8) 8) 8) 8) :mrgreen:
המנוע של ויטרה שלי באמת חוסר כוח, אבל סכום הנדרש כידי להחליף לויטרה דגם אחרון עם תוספת הספק 30%.
אם לקחת בחישבון שלי אין צורך תחרות בכביש, מספיק לי 6-8K לשינוי יחסי ההבערה להגדלת מומנת.
לא הייתי קונה.
בתור פריק של שטויות לא יודע נראה לי הרבה כסף, מאידך גיסא אני מת להרכיב על הרכב מנוע 6.5 דיזל הבעיה היא שזה לא יהיה ברשיון ואני לא מוכן לכך אז.....
לא שיש לי כזה סכום אבל אם היה את זה לדיזל הייתי רוצה אחד כזה ....