איזה מכשיר?
אני סקפטי.... תן שבוע התנסות ותעדכן חזרה. אם אכן הדבר אשדרג גם (כושאלאמא שלהם....)
Printable View
iPhone 11pro
בשניה ששדרגתי ונעלמו הפרסומות זה התחיל לטוס
Sent from my iPhone using Tapatalk
נשמע כמו הטריק של אפל.
מאטים בכוונה את הישן, הזול והחינם, כדי שתעבור ליקר ובתשלום.
עדכון,
אייפון 13
ב3/1 נרשמתי לחודש חינם של הפרו, אין מה להשוות ללפני, האפליקציה עובדת מעולה כשאר האפלקציות, אין בעיית ההתחממות והאיטיות שהייתה
לאחר שיסתיים החודש אמשיך למנוי בתשלום
אודי
אשכרה… נרשמתי ל VIP והכל הסתדר. רץ חלק ללא מאמץ. כו#עלהא&@א שלהם
ניסיון ניסיון
בראבו!
נשלח מהנייד
מסתבר שיש tapatalk vip שזה שדרוג מתוך האפליקציה הרגילה ויש tapatalk pro שזה אפליקציה נפרדת
תודה לבועז על התמיכה
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
מה ההבדל?
הפרו הוא רכישה חד פעמית
מה זה ה vip?
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
לא נותן לי לערוך חחח
הפרו מבטל פרסומות, זה מה שיש אצלי.
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
קטונטי. ה -VIP זה שדרוג מתוך האפליקציה הרגילה שבה נותנים חודש ניסיון חינם ואחר כך 3.9 שח בחודש (אני שם לב שמשתמשים אחרים מדווחים על סכומים אחרים….מעניין). הלוגו של המשתמש לאחר מכן מקבל צלמית כחולה של vip.
ה pro זו אפליקציה אחרת שמורידים מהחנות עם עלות חד פעמית של 35 שח (שוב, גם פה דיווחים סותרים על עלות ההורדה).
בשימוש שוטף, מנקודת מבט של משתמש זוטר אין הבדל בין השניים מלבד הרקע השחור בסמל של ה pro ומבחינתי בשלבי הרישום לאפליקציה הצלחתי סוף סוף להירשם לפורום עם שם המשתמש שלי מבלי שהוא יחליף לי את היוזר לזה של האפליקציה.
אגב. הסיבה לכך זה שברישום לאפליקציה דילגתי על השלב של רישום/פתיחת יוזר לטאפאטוק. בגרסה הרגילה עשיתי את זה בעבר ואז החלו כל צרותיי עם החלפת היוזר בפורום. המחיר של זה שאני לא יכול לצרף תמונות לפוסטים דרך הטאפאטוק כי רק חברים יכולים. זה מחיר קטן לשלם מבחינתי.
יש לי את ה-pro, ואכן יש יוזר לטאפטוק שמופיע במסך הבית.
אבל לכל פורום יש יוזר רגיל של עצמו.