שתי התמונות הם לפני התקנה
Printable View
שתי התמונות הם לפני התקנה
אתן לך, ברשותך, חכה במקום דגים.
ראשית - איזה טרמוסטט שמת, יש מספר סוגים.
שנית - אני גרוע בלתרגם בראש מפרנהיט לצלזיוס, ולצערי אני חושב בצלזיוסים. תתאמץ לכתוב את הטמפרטורה בצלזיוסים, לפני התקנה, אחרי התקנה, עם מנוע "חם" ועם מנוע קר.
שלישית - אכן, כפי שכתבו לך, ייתכן שהרדיאטור שלך סתום.
רביעית - יש בנעוצים , למעלה בפורום, רשימת קודי תקלות סופה, אני לא זוכר בעל פה מה זה כל קוד למעט 12 ו-55. נא צרף מה כל קוד, וננתח לך.
אחרי שיהיו כל הנתונים, אשמח לסייע.
זה אחרי התקנה בחנייה ללא נסיעה מאומצת כשאני נוסע החום עולה עוד קצת. זה מה ששמתי
קובץ מצורף 141862
אם זה זה
https://www.summitracing.com/parts/cwa-83501426
אז טמפ פתיחה 195F שזה 90 מעלות
המד בתמונה של אחרי מראה 230 פרנהייט נניח, שזה 110 מעלות... בסרק- זה חם מידי/מאוד (לדעתי).
אז ככה היום פרקתי רדיאטור ולקחתי לניקוי, הוא היה מלא אבן, חזרתי לרכב הרכבתי את הרדיאטור ומילאתי נוזל קרור חדש, עשיתי נסיעת מבחן שכללה עליה לגולן וזה מה שהשעון מראה מעט למטה ומעט למעלה עליה או מישור צינורות המים אינם נפוחים ואינם רותחים מה אומרים המומחים תקין או שעלי לחשוד בחיישן חום מנוע?קובץ מצורף 141878קובץ מצורף 141879
זה המון אבןן, איזה מים היו שם?
210 פרנהייט זה סביב ה100 מעלות, קצת חם לטמפ הנוכחי בחוץ לטעמי
הצנרת של המים לא מרגישה בכלל כמו 110 מעלות לכן אני שואל על החיישן
תסתכל בספר רכב (קיים להורדה בספריית האתר) עד 103 צ׳ (217 פ׳) אתה בטווח התקין לגמרי
יש פה שרשור ישן של דרור על כל משוא חום המנוע בסופה
מציע לך לחפש אותו לעבור עליו
Sent from my iPhone using Tapatalk
חשוב ביותר במצב כזה של הרדיאטור לנקות גם את מחליף החום של החימום בקבינה.
הוא תורם הרבה לקירור המנוע ואנחנו נוטים להזניח אותו.
אסף.
לא שמתי לב שמישהו דיבר על זה פה, אבל אני לא מצליח להבין בכלל איך קוראים את השעון הזה.
רואים בבירור שהוא לא לינארי.
בפועל- אי אפשר לדעת מה הטמפרטורה...
רק מרחק מקו אדום.
אני מבין רציונל של יצרן לשים כזה שעון (לא מאוד שונה מנורה, אלא אם לומדים את ההתנהגות שלו), אבל לעניות דעתי, קריאה מדויקת של טמפ' הוא לא נותן.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
אני רק שאלה (של הדיוט)
אם הטמפרטורה לפני ואחרי ניקוי הרדיאטור היא אותה טמפרטורה כמעט (תגובה 6# ותגובה 26# של פות"ש)
האם מקור הבעיה הוא הרדיאטור?
ניקוי רדיאטור זה תמיד טוב, ועשוי לשפר בכמה מעלות את המצב,
אבל הבעיה הבסיסית שבגינה נפתח השרשור אינה הרדיאטור.
מכיוון שכבר נסעת ואף אימצת קצת את הרכב בעליות, והטמפרטורה נשארה סביב ה-225 פרנהייט, ולא המשיכה לטפס,
אני הייתי מהמר על ענייני חשמל/חיישנים/מגעים/שעונים
ולא על בעיה אמיתית
אבל זה רק הימור
כיוון שלא עשית מה שכתבתי, אחזור שוב ואדגיש:
ביצעת קיראת תקלות. חזרת עם מספרי קודים. בדוק שוב את מספרי הקודים, לך תפענח אותם ותחזור לכאן.
יש קשר ישיר בין הקודים למה שאתה מתאר.
צא ולמד!
אכן שמיל כנראה צודק קריאת תקלות מהבוקר
21 חיישן חמצן מקבל אות קבוע או מקוצר [אגב חיפשתי ולא מצאתי את החיישן]
22 מתח חיישן טמפרטורה גבוה או נמוך מהנדרש
איך מטפלים ב22 ?
מתקנים את 21.
אם חיישן חמצן דופק לך את השריפה, אתה אולי עובד על תערובת עניה. מה שמעלה לך את הטמפרטורה.
יש חיישן חמצן? ברוב הסופות החיישן במקור מבוטל ומקוצר בצמה.
אסף.
אין לי משהו חכם להוסיף, אלא רק לספר שאני מזדהה איתך. אצלי כחלק מהיישור קו החלפתי (כמעט) את כל מערכת הקירור וגם אצלי התחיל השיגעון של החום מנוע.
סבלנות ולשלול אחת אחת את הבעיות שהחברים מעלים כאן.
אגב, אני החלפתי את כל המערכת כי הבעלים הקודמים למשך 6 שנים לפחות השתמש במי ברז, נראה לפי הרדיאטור שלך שזה גם משהו שמישהו מקודמייך עשה. בזמנו הזהירו אותי שאחרי תקופה ממושכת עם מי ברז זה "מסוכן" לחזור לנוזל קירור כי עלולים להשתחרר כל מני חתיכות אבנית.
דבר נוסף שעזר לי בהתמודדות עם הבעיה זה התקנת חיישן חום דיגיטלי חיצוני (במקרה שלי ככה זיהיתי שהיוניט חום מנוע שהחלפתי סתם כחלק מהיישור קו - היה תקול והראה מדדים גבוהים לשווא, אבל זה רק היה חלק מהבעיות).
בהצלחה!
אני לא מצאתי חיישן חמצן
חישן חמצן זה החיישן על האגזוז. הוא זה שאחראי על הבקרה בחוג סגור של גזי הפליטה ובהתאם מתקן התערובת הנכנסת. ח]ש אותו על צינור הפליטה בערך 10 ס"מ מתחת לחיבור צינור הפליטה לסעפת.
חיישן הטמפרטורה הוא זה שביציאת משאבת המים, לא זה שעל הראש. בדוק מה המתח שהוא מקבל, וכנראה שהחיווט בינו לבין המחשב לא תקין. כי אין לו מתח משל עצמו, הוא מחובר לרגל 2 במחשב מצד אחד, ולאדמת חיישנים (רגל 3) מצד שני.
איך אני בודק את המתח שלו?