סיקרנת מאוד.
צפה ביקור.
Printable View
סיקרנת מאוד.
צפה ביקור.
קח מזרק ורולר של צביעה, תזריק בין הריפוד לבידוד דבק מגע, ותעבור עם הרולר, כל פעם קצת קצת דבק.
אם תעשה את זה בסבלנות זה יצא מעולה ויחזיק שנים.
מסכת גזים מומלצת.
המליצו לי על פלסטידיפ. מה דעתכם?
אסף.
כמו פוליגג. רק יקר.
אחרי שחשבתי על זה קצת. התקרה מאפשר נשימה מסוימת.
האם בעצם האיטום שלה, אנחנו לא יוצרים מצב של לחות שכלואה בין התקרה לגג, ועלולה ליצור נזקים?
https://www.shazartech.co.il/%D7%A1%...%91-rust-oleum
אם כבר הייתי הולך על רסטוליום לארגזי טנדר
בדכ כל תרסיס מכסה 2 מר
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
יש לי ליטר של מה שעשיתי איתו את הארגז של הטנדר.
אבל אני חושש שזה יהיה גס מדי.
פלסטידיפ יותר רך..
אסף.
זה בפיאט בראבו?
התחרפנת?
לך לרפד מקצועי שיחדש את התקרה כמו שצריך ושייראה נורמלי. כמו שצריך להיראות בפרייבט שהמפקדת שלך משתמשת בו דיילי, ושחשוב שהישיבה בתוכו תהיה כמה שיותר נעימה ותרגיש כמו בסלון של הבית ושזה לא ייראה כמו גג-פיבר תוצרת ישראל שמדביקים על סופה.... כי אחרת היא תדרוש שתחליף לה את האוטו לאיזה קרוסאובר קוריאני שמן וחדש.
גילוי נאות: חונות שתי ספרדיות ממשפחה אמריקאית-אנגלית-גרמנית כאן בחוץ. אחת בת 13, השניה בת 21. עומדות בשמש באופן קבוע. התקרה שלהן נראית חדשה כמו ביום בו יצאו מהמפעל, אז לא ללכלך בבקשה, כי זה לא עניין של אירופאי מול יפני מול אמריקאי. הרכבים האירופאיים היחידים בהם ריפוד התקרה נושר על הראש הם אלה שמלכתחילה מפורסמים באיכותם הגבוהה - לנדרובר, פיאט, סיטרואן. בשלושת המותגים האלה, אנחנו אומרים תודה אם הדבר היחיד שנושר זה רק ריפוד התקרה.
תוסיף רנו
אני רפדתי מחדש בראשלצ
מגאן סטיישן עלתה 750 כולל מעמ
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
אני לא יודע איך זה אצל אחרים - אצלנו היא זו שקונה לעצמה מכוניות והיא זו שתחליף לעצמה אם היא תרצה. והטעם שלה מעולם לא היה קרוסאוברים אלא 'משהו קטן שנוסע מהר'......
אני אחראי רק על סינון המועמדים טרם קניה, טיפולים ותיקונים.
אסף.
גם פולקסווגן בסיפור הזה, לרכבים מעל עשור בשמש הישראלית, בדגמים מסויימים זהממש אופייני, צפוי.
תיכף יתברר שרק בפוקוס התקרה לא נופלת?...............:confused::rolleyes :
בהנחה שאתה לא מתכנן להפוך את הרכב לצורך הצביעה, יהיה קצת קשה להתיז על הגג. תצטרך לשכב וכל מה שלא "יתפס" לגג פשוט ירד אליך...גרביטציה וזה.
בנוגע לפלסטידיפ, אם תרצה להשתמש במכלי ספריי קח בחשבון שלא ניתן לההביא בטיסה, רק במשלוח ימי (בכל מקרה עם חברת שילוח כי הם לא שולחים לארץ) וזה לוקח כחודשיים.
גלון אפשר להביא בטיסה אבל צריך לצבוע עם קומפרסור או איירלס, דיזה של 1.8.
מסיכת צביעה, איירלס וגלון של אפור בהיר או אדום מוזמן להשאיל ממני (צפון ת"א).
ליאור
אין כוונה לצבוע את הפח של הגג אלא להוציא את התיקרה, לנקות ממנה את שאריות הספוג, ואותה לצבוע. ..
....או לתת לרפד...
אסף.
לחם גרוזיני מדבר אלייך?
אז למה בפלסטידיפ ולא בצבע רגיל?
מאיזה חומר עשויה התקרה? אתה בטוח שזה יתפס טוב על החומר הזה?
עד היום צבעתי כמה וכמה דברים בפלסטידיפ (קטנוע ושני רכבים) יכול להעיד על חיבור טוב לפלסטיק ופח.
אגב, אם אתה רוצה לנסות לפני שאתה מחליט, אני חושב שיש לי פחית ספריי אחת בגוון Grabber Blue אחד מהצבעים המקוריים של המוסטנג :cool:
מוזמן לבוא לקחת
ליאור
כפי שדרור ציין זה יותר מתאים לרכב שטח מאשר משפחתומטית.
אם יש היתכנות ליצירת משטח מאוד חלק לאחר ניקוי שאריות הריפוד אז הגימור לאחר הצביעה יהיה חלק בהתאמה.
קובץ מצורף 142124
קובץ מצורף 142120
קובץ מצורף 142121
קובץ מצורף 142122
קובץ מצורף 142123