עברו לבזבז את הכסף על הופעות בחו"ל,
טסתי לפני שבועיים לעבודה בברצלונה, אני חושב שהייתי כמעט היחיד במטוס שלא טס להופעה של ביונסה,
זרקו שם מחירים של אלפי יורו לכרטיסים
דיברתי עם חלק מהנוסעים והם טסים כמה פעמים בשנה להופעות בחו"ל
Printable View
עברו לבזבז את הכסף על הופעות בחו"ל,
טסתי לפני שבועיים לעבודה בברצלונה, אני חושב שהייתי כמעט היחיד במטוס שלא טס להופעה של ביונסה,
זרקו שם מחירים של אלפי יורו לכרטיסים
דיברתי עם חלק מהנוסעים והם טסים כמה פעמים בשנה להופעות בחו"ל
ההופעה של ביונסה היא בעוד יומיים...
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
אכן החיים במדינה קשים...
השוק לא נרגע הוא מת.
אני רואה אנשים מנסים למכור כבר חודשים ללא הצלחה, תמיד מתחילים ב-20 אלף מעל המחירון ואז לאט לאט יורדים מתחת.
סמלת עם 55% פחות מסירות השנה ביחס לשנה שעברה תקופה מקבילה.
הם העלו מחירים בשנים האחרונות, "שכחו" להוריד, תוסיפו לזה את מחירי הסיטוח ההזויים בגלל הגניבות ותקבלו שוק מת.
מלא רשיונות אדומים, והנחות ענק בסניף ועדיין לא מוכרים.
זה לא רק אצלם, גם פורד לא מוסרים וניתן לראות את זה ביד 2 עם "0 קמ" פה ושם.
על דלק מוטורס אין מה לדבר, התמחור החזירי שלהם פגע בכל הקבוצה ובכל מותג יש ירידה של עשרות אחוזים, כמעט 10% במאזדה המהוללת.
השוק עובר לחשמלי, מעניין מה יהיה עתיד של ג'יפ.
לא רק שוק המכוניות, כל השוק מת לחלוטין, תראו מה קורה בשוק הנדלן, תקופה הזוייה של חוסר ודאות של העתיד, הציבור פוחד להוציא כספים, הריבית גבוהה, הדולר בשמיים, מצב רוח רע, אנשים חיים בחרדה על עתידם, לכן גם לא מתחדשים.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
מה זה רשיונות אדומים ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
זה היה נכון אם השנה לא היו 9% יותר מסירות מאשר התקופה המקבילה אשתקד.
השוק עובר לחשמלי פשוט, זה ילך ויחמיר עם הזמן לשוק המנועי בעירה.
- - - Updated - - -
כל יבואן יכול לאחסן רכב בנמל/מדבר עד שנה ללא תשלום מיסים. לאחר מכן הוא חייב לרשום אותו על שם החברה או למכור אותו ללקוח/ליסינג וכו.
זה גורר 15% ירידה במחירון, לכן היבואן מגלגל את ההנחה הזאת ללקוח, הוא מעדיף את הלקוח הפרטי מאשר חברות ליסינג או סוחרים שינסו לשחוט אותו ב-25-30% פחות.
כל מה שאתה רואה במדבר? רכבים עם שעון חול תרתי משמע של 8-10 חודשים לפני שהיבואן מוריד במחיר.
נביאי השחורות והזעם בכל תחום…
הכל בסדר, אין קריסה בנדלן, יש הקפאה, גם שוק הרכב כולו קפוא, בגלל הריבית, בגלל ההאטה הכללית.
מי שלחוץ למכור - מוריד. מי שלא, לא מוכר עכשיו.
Jeep זאת נישה, כך גם רכבי שטח אחרים, ולא כולכך מהר יעברו לחשמלי שם, בינתיים הנסיונות עלובים. שלא לומר נכשלו.
לגבי שאר השוק, גם לא כולכך מהר, התשתית בכלל לא מוכנה לזה.
מה שכן, התעשייה המסורתית הישנה חוטפת בגדול, המספרים כבר לא יהיו אותם המספרים, כשהסיניות וטסלה נוגסות.
אין פה נבואות זעם אלא רק הכרה באמת. אני לא באמת מחובבי המיקרוגלים על גלגלים ולא רואה את עצמי נוסע באחת.
הסינים נגסו חזק בעולם עד לרמה ש VAG עצמם מדברים על עתיד מאוד קודר כולל סגירת מפעלים וייצור בגרמניה.
יש בזה גם טוב, מחירי הפטרול יחזרו לשפיות לאט לאט לרמה שהייתה לפני הקורונה.
חלק מהאנשים שמוכרים כרגע לא מוכרים מרצון אלא מהפחד של גניבה נטו, לא מעבר.
לגבי חשמל, עד כה הניסיונות היו כושלים כי הם חושבים חשמל במקום היברידי.
הזדמנות למי שרוצה להתחדש עם הדבר האמיתי…
Sent from my iPhone using Tapatalk