קנו רכב פתוח ותוכלו לכתוב גם: " בליי גג, בלי דלתות, בלי חלונות"
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Printable View
קנו רכב פתוח ותוכלו לכתוב גם: " בליי גג, בלי דלתות, בלי חלונות"
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
לחסוך במשקל? אז בשביל מה צריך טנדר?
דווקא משקל בארגז אמור לעשות לו יותר טוב, פחות קופצני/יותר אחיזה בסרן האחורי, מה פיספסתי?
יש לי בטנדר כ150 קילו ציוד קבוע (והכננת עוד 55 קילו נגיד). כלומר אם אני עכשיו כמו שאני נוסע למדבר צריך קצת אוכל וחוץ מזה אני מסודר.
(בתמונה המצב הרגיל פלוס כמה דברים שיש שם כרגע במקרה)
זה בדיוק מספיק כדי לדרוך את הקפיצים ויחד עם זה במשקל של 2 טון הטנדר מתנהג מצויין.
לטיול משפחתי מתווספים עוד 50 - 100 קילו ציוד ועוד 200 קילו בקבינה. מביא אותי בערך לאמצע תחום העומס של הטנדר. מצויין.
יותר מזה כבר מעמיס את כל המכללים ונכון שטנדר יפני מותר לו לסחוב טון - אבל לאף רכב אף פעם משקל לא עושה טוב. גם לא לקרקע שמתחתיו.
אסף.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b1718ef74c.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...491dec70e5.jpg
נכון. ובכל זאת לחסוך עוד במשקל תמיד טוב.
ותמיד יש רעיונות מעניינים - אורי משקיע בנו למשל בהסברים מפורטים - אבל בטוח יש עוד רעיונות. ולכן הדיון הזה.
אסף.
דברים שיישמתי אצלי לאורך השנים:
ריהוט שטח -
סתם לדוגמא 4 כיסאות מתקפלים יכולים להגיע למשקל של נוסע נוסף ברכב.
אז גם פה יש קלים יותר וקלים במיוחד..
לגבי השולחנות עץ במקבוק.. לטעמי הם כבדים מאוד ביחס לתמורה. פה אני חד וחלק בעד האלומיניום.
מקרר- דגש על מיקום/תצורה נגיש מייתר את הצורך במגירה כבדה ויקרה.. בטח במסגרת כבדה מסביב למקרר כדי לאפשר לאחסן מעליו. מקרר מגירה או מיקום אסטרטגי.
מקרר שוקל בערך 25קג.
מסילה רצינית עם מגירה ותחתית גם תשקול 25קג
ומסגרת מעל המקרר שתאפשר לאחסן מעל ובצדדיו מבלי להפריע לו להישלף בנוחות.. תשקול עוד 15קג..
אנחנו ב65קג... יבש.. בלי מצרכים כלל.
מטבח- יש שוק שלם של כלי מטבח קלים וקומפקטים לאריזה.. כמו כל דבר ברכב .. חיסכון במשקל מתורגם לכסף והרבה.. ולרוב לא בקשר ישיר לכמה גר' חוסכים.
והי... את הקרש בוצר הסקסי עדיף להשאיר בבית. ואם החלטתם לבשל בכלי ברזל יצוק או במדורה אז גם לכלים האלו יש חלופות קלות משמועתית. (קחו בחשבון שבשימוש בגז בשטח זה עוד עלול להיות בזבוז כפול של משקל אם לוקחים בחשבון כמה גז צריך כדי לעבוד עם הכלים מהסוג)
מגירות- עברתי ממגירות פח של רכסים לקונסטורקציה מעץ בירץ בעוביים משתנים עם המון שיחרורי משקל וארגז פלסטיק.
במגירות אלומיניום/פח לטעמי יש המון בזבוז של משקל ונפח, אפשר לצמצם אותם ביצירתיות אבל לטעמי לרוב מגירה היא לא האופציית זיווד הנוחה ביותר בהכרח.
באופן כללי בתוך הקבינה תמיד נוח פאוצים או זיווד טקסטיל.. ובכלל מעדיף כיום אם כבר ארגז אז מפלסטיק, לרוב קל שקט ונעים יותר לשימוש.
הדרך לחסוך בעיני במשקל היא תמיד לזכור אותו כפרמטר מרכזי בכל תוספת שמוסיפים לרכב.
ולשקול, לא להתבייש לשקול גם דברים קטנים.. כמו כן את הרכב בכללותו ולא להסתמך על המפרט הטכני.
תתפלאו כמה קל לעבור את המשקל הכולל.. (..ואת המחיר)
מספיק שעולים מידת גלגל ב2 מידות וזה עלול להיות מתורגם ל100קג+ תוספת.
מיגונים, פגושים וכו'.. זה מאוד תלוי השימוש ברכב ואופי הנהיגה.
אבל גם פה... תזכרו שאנחנו לא באוסטרליה... פה לא קופצים לנו יונקים של 100קג לרכב שדוהר ב60קמש בשביל.
גגון - אישית אעדיף את הגגון לשמור מינימלי ככל הניתן כזה שיספיק לעצים וזבל. ברור לי שיש אילוצים ודעות אחרות.
ברור לי שכל אחד מגדיר את הטיולים שלו קצת אחרת... אחד אוהב לתת גיחה לכמריר פעם ב... אחד אוהב לטייל כשממש סוער ואפשר להסתבך... אחר רוצה להימנע מכמה שיותר טלטלות למנכלית... האחד מסתדר עם מה שהחברים מביאים.. והאחר מעדיף לא להתקע בלי מים לשטוף פנים.. אז מן הסתם אי אפשר שהעדפות של כולם יתלכדו בנוסחה אחידה לכולם, כל אחד שם את הפשרות שלו במקומות שנראה לו.
כדאי גם לזכור גם להקפיד היכן מאחסנים את הציוד מבחינת חלוקת המשקל ברכב, אם זה בהקשר של גובה ומרכז כובד .. ואם זה בהקשר של בין הסרנים המניעים..
אבל עכשיו כבר מתחיל לסטות מהנושא.
אסף, פינוקים?! אתה מכין לילדים נקניקיות זוגלובק..... הכל ליד זה מפנק.. ו.. סמוראי.. זה לא עונש מספק?
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
הגזמת בטרוף.
המסילה+מגירה מאלומיניום אצלי שוקלים אולי 2-3ק"ג.
את הקונסטרוקציה של כלוב המקרר אתה מרים ביד אחת בלי מאמץ.
שוב, קורות אלומיניום ממסגרות חלונות.
הפח אכן כבד, אבל בירץ'? איפה החסכון במשקל?
ומה עם אבדן נפח בגלל העובי?
שוב, אלומיניום.. 2מ"מ להחליף את הפח. עושה נפלאות למשקל.
אין בזבוז נפח אם אתה לא משתמש במסילה, אלא בהחלקה.
מבחינת ציוד שינה - אוהל פתיחה מהירה קומפקטי, מיטה מתקפלת לאריזה זעירה, מזרון מתנפח מעצמו עם כרית מתנפחת ושק"ש איכותי.
לטיולים חד יומיים או אף עם לילה מקדים מספיקה לי ציידנית גמישה מדקטלון. לטיולים ארוכים יותר יש מקרר בעל סוללה פנימית אז לא מתעסק עם מערכת מצברים.
ארגז עם ציוד בישול ומטבח. ארגז פלסטיק קבוע ברכב עם ציוד חילוץ. שולחן אלומיניום קל משקל ויציב קבוע ברכב. מזוודת סט בוקסות, סט מפתחות ועוד כלים. ג'ק בקבוק 5 טון, היי ליפט בתא המטען כולל ליפט מייט. ג'ריקן עם ברז 20 ל' ועוד אחד מתקפל 8 ל'. מטפה כיבוי. קומפרסור, בוסטר הנעה, סט תולעים.
פח מתקפל, כיסא קקי בטיולים הארוכים, אוהל מקלחת ומקלחון לטיולים הארוכים.
זהו בערך. אין לי צורך בגגון. אך משפחתי לא מתחברת לטיולים אז אני נוסע בגפי או מקסימום עם עוד חבר.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9add53e25c.jpg
Sent from my Pixel 6 using Tapatalk
אני מחרבן לפני היציאה לטיול.
כל מה שציינת זו עבודה עצמית, תקן אותי אם אני טועה. המון מחשבה על משקל כן.. אבל מחשה בבחירת החומרים , לצערי לא תמצא זאת במוצרי מדף או בסדנאות וברוב הגדול של הזיוודיל ולכך התייחסתי.
אצלי עברתי לבירץ אכן, לא בירץ ימי שעושים בו שימוש נרחב בתעשיית הזיוודים שלא לצורך הוא כבד משמעותית מהבירץ הרגיל.
עשיתי שיחרורים רבים למשקל אצלי ושימוש בעוביים שונים, בתכלס אולי אבנה בעתיד את זה מאלומיניום או חומר אחר.. אבל בהתחשב בזמן שעמד לרשותי ובתקציב זה.. ואיפשר לי לנסות תצורת מחודשת לכל האוטו עם הרבה יותר ממה שהיה שם עם המגירות של רכסים.
ושוב.. פשרות.. כל אחד והפשרות שלו.
בסוף היה לי אילוץ ובגובה של 28סמ מהרצפה של הרכב של נכנס מטבח מפנק, מקרר 35ל, מארז אנרגיה40אמפר, 27ליטר מים חמים. ועוד ..
בתמונות אפשר גם לראות איך זה אז לעומת היום.קובץ מצורף 143099קובץ מצורף 143100קובץ מצורף 143101קובץ מצורף 143102קובץ מצורף 143103
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
עוד לא מצאתי חלופה טובה יותר שלא עולה הון. הגובה שלהם מושלם לטנדר. הם אטומים הרמטית. הציוד שבתוכם לא שובר אותם (מארזי פלסטיק שניסיתי נשברו) הציוד שלידם לא שובר אותם (וגם לא הייליפט שנזרק מרחוק לתוך הארגז בחושך. בדוק.). הדפנות שלהם 90 מעלות אז הנפח החיצוני לעומת פנימי כמעט אופטימלי. אמנם 8 קילו כל ארגז אבל בתוכם ארוזים דברים כבדים בפני עצמם.
אסף.
תחשוב בכיוןן של ארגז גדול עם חלוקה פנימית במקום כמה ארגזים.
בסוף אתה מאבד נפח על הדפנות הכפולות שלא באמת צמודות אחת לשנייה, ופי-8 משקל.
שלד אלומיניום קל, עליו פח אלומיניום 2ממ ב-3 פאות (הדופן הקדמית של הארגז סוגרת).
מחיצות פנימיות, ומכסה עם חיפוי וגומייה בהיקף.
איך זה יהיה אטום? ועמיד?
זה פתרון שלא עונה כמעט על אף דרישה שיש לי מהארגזים. ארגזי אלומיניום אטומים יקרים מאוד. אם הם גם חזקים אפילו יקר יותר. והחיסכון המשקלי אם זה כן יהיה אטום וחזק - יהיה קטן יחסית.
אסף.
ברוב הטיולים אפשר לוותר על מקרר.
צידנית מקלקל קלה מאוד. ושומרת קור סבבה+
קח את המידה הבינונית, שים אותה בתוך המידה הגדולה השחורה כמו של הקייטרניגים.
תקפיא טוב את הבשרים, שים בתוכה בקבוקי קרח וזה ישאר קר מספיק גם אחרי 36 שעות (לארוחת ערב של היום השני לטיול)
(כמובן שגבינות וחלב יחזיקו בלי בעיה)
אני מניח שהון זה מושג יחסי, עבורי או לדעתי 100 עד 200 ש"ח זה לא הון לאיש שטח : יש כאלו :
https://www.e-shetach.co.il/shop/black-taurus-ammo-box/
*כאן היתה אמורה להיכתב תשובה/עקיצה שהיתה מעיפה את השרשור הזה לתהום החלקלקה שנקראת "בעד ונגד טנדר".*
בגדול,
אין פתרונות קסם. יש שתי אופציות בלבד:
1. לוותר על ציוד.
2. לעבור לחומרים קלים (חלקם בזול- פלסטיק, חלקם ביוקר, או עם הרבה חיפושים ועוד יותר הרבה מזל- אלומיניום).
- - - Updated - - -
ראשית, ניתן לרכוש אותם במבצעים ב149. לא מצאתי זול יותר.
שנית, הם לא באמת אטומים. לא למים, ולא לאבק. גם לא כאלו חזקים (גם אנשים רזים, לא יכולים לשבת עליהם). הם פחות או יותר שווי ערך לארגזי כתר (מהסוג החזק יותר), רק עם יותר סקס אפיל. הניצול הנפחי שלהם לא מקסימלי בגלל הצורך בעיבוי הפינות הדופן כפולה.
לא שאני לא ממליץ. יש לי כאלו, רק שאנשים לא יזמינו סתם בלי למשמש בידיים קודם.