אז הנה הצמיג הקדמי.
קובץ מצורף 143286קובץ מצורף 143287קובץ מצורף 143288קובץ מצורף 143289
Printable View
אז הנה הצמיג הקדמי.
קובץ מצורף 143286קובץ מצורף 143287קובץ מצורף 143288קובץ מצורף 143289
עזוב שטויות.
תחליף את כל ה 4 לצמיגים הכי טובים שאתה יכול לקנות בתקציב שיש לך. זו הוצאה גדולה נכון אבל על זה לא מהמרים.
אחד מהיותר חדשים - לגלגל ספייר שאני מוכן להמר שגם הוא המקורי מיפן. ונשארת עם צמיג אחד 'מיותר'. שים בצד מי יודע מתי יבוא הפנצ'ר הרציני הראשון.
אסף.
זו לא מידה נפוצה. אתה תקנה מה שיש במידה שלך במלאי. ועם טרייל טריין אתה לא יכול לטעות.
אסף.
אפשר להביא הכל, זו שאלה של סבלנות.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
800 שקל לטרייל טריין פר צמיג.
אני הולך על זה.
אשמח על המלצות לפנצ'ריה מירושלים עד גוש דן. וגם צפונה משם אם הוא שווה. כשריאן אוהב את טייר מסטר. מה דעתכם?
לדעתי האישית, אני לא הייתי מתאמץ לרוץ לחפש הנחות בגובה 5 עד10 אחוז ממחיר הצמיגים ולשלם דלק +בזבוז זמן יקר, אני לא אומר שלא לעשות טלפונים ובירורים, אבל אני בסוף קונה בפנצ'ריה קרובה לבית גם אם זה לא הכי זול לצמיג שאני רוצה
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
טייר דיל או טייר פור יו.
בוחר צמיג, ובוחר צמיגיה באזור מגוריי.
עד היום לא קרה שבעל פנצ'ריה הצליח לתת מחיר יותר טוב. במקרה הטוב, הצליחו להשוות.
הגישה נכונה, השאלה איזה צמיג הוא עם הביצועים הכי טובים, האם זה בהכרח הצמיג היקר ביותר?..
לדוגמה נתקלתי בהשוואת צמיגי m/t בפרמטרים בטיחותיים בכביש, התוצאות יכולות להפתיע.
אמל"ק: מקסיס יצא טוב יותר מצמיגים יקרים בהרבה.
https://www.whichcar.com.au/gear/whe...tyre-test-2020
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
כתבתי שהגישה שלך נכונה, אבל מהמשפט שכתבת בסוף, תשקיע הכי טוב תוכל להרשות לעצמך, יכול להשתמע שטוב הוא פונקציה של מחיר, אולי לא הבנתי אותך נכון.
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
במהלך ההזמנה אתה יכול לבחור פנצ'ריה מהרשימה שלהם, והם שולחים את הצמיגים לפנצ'ריה תתוך תיאום תאריך הרכבה. במקרה הזה, המחיר כבר כולל הרכבה.
באחד מהם, אם זכרוני לא בוגד בי, ניתן גם להזמין ללא הרכבה.
לגבי החלק השני,
היו כאן הרבה דיונים (בהקשר לפורסטר בעיקר).
תריץ חיפוש.
נסה לחפש בשילוב המילים "צמיגי פרויד"
תבדוק מה קוד המהירות הכי נמוך שאתה יכול לרדת אליו מבחינה חוקית, זה יפתח לך את המגוון שתוכל להתקין. עדכון הקוד ברשיון עולה סביבות 30 שקלים.
עושים את זה בסדר הבא - אתה בודק בפאנצ'ריה שיודעת מה היא עושה (או במכון טסטים) מה הקוד המינימלי שאתה יכול להתקין, מתקין צמיגים עם הקוד המדובר, ניגש עם הצמיגים החדשים למכון טסטים ומבקש עדכון ברשיון לקוד שמותקן. משלם במכון, זהו.
לגבי צמיגים ספציפים - תרים טלפון לאנטון ביפו (03-6828584) ותשאל מה הוא יכול להציע בתצורת AT במידה שלך, לחילופין דבר עם צמיגי פרויד בחיפה שאומנם הם רחוקים אבל ישלחו לפאנצ'ריה באזור שלך.
או שפשוט תתקשר לנתי (צמיגי פרויד)
אסף.
רק לוודא שהבנתי טוב.
פרויד ידע להגיד לי עד כמה יש הבדל מ טרייל טריין ל AT771 וכדומה.
וכן ידע לבדוק לי בוודאות אם קוד H מתאים לאאוטבק.
כן.
נתי +972 54-581-3031
Sent from my HD1903 using Tapatalk