גם בטיפשות הכל יחסי.
Printable View
גם בטיפשות הכל יחסי.
אז אני אנסה להבהיר את עצמי ( ואת טויוטה :-)).
כמו שאסף הסביר , התקינה של הזיהום אוויר, לא נותנת הרבה מרחב לגבי המנוע. המנוע ישאר כמו שאנחנו מכירים מהפרדו, אין ברירה יש תקנות.
אבל לא מדברים על מנועים של 300+, 400, 500...כ"ס ( ע"ע רוביקון, ברונקו...).
גם לא מתחרים בתחרות של גודל הגלגל. לא 35, לא 37.
לגבי שאר הרכב, דיפנדר 5 , רוביקון, ברונקו ( ושכמותם) ...מלאים באלקטרוניקה מיותרת ומעצבנת.
המערכת קובעת לבד, באיזה גובה, ואיזה הילוך, ומתי לנעול ומתי לבלום ומתי..... ומתי ...... ומתי.....
ופה יש אמירה ברורה, שחוץ מהמנוע, מינימום אלקטרוניקה ותחכום.
תוסיפו את האמינות המכנית של המכלולים של ה 70, ולדעתי , זה השילוב האמיתי שרובנו צריכים.
וזה בסדר להמשיך לדבר על מכוניות של 500 כ"ס וגלגלים 37, אבל זה ממש לא מה שאני מחפש.
זה השילוב האמיתי שרובנו צריכים?
מה אנחנו חוצים יבשות? מתחתנים עם הרכב ל 25 שנה ? ואחכ מורישים אותו לנכד?
תשאיר לי בבקשה את הנעילות החשמליות, 4X4 נעול או לא לנסיעה בכביש רטוב, ניתוק מוט מייצב באמצעות כפתור חביב, TC, ושאר פינוקים ״מיותרים״.
לשים רכב של לאנדרובר באותה שורה עם רוביקון וברונקו, בהקשר של אלקטרוניקה מיותרת, ולכתוב ״המערכת קובעת לבד, מתי לנעול מתי לבלום״ זה חתיכת סלט בשביל להתרפק על העבר…אבל שיהיה, המטרה מצדיקה את האמצעים.
תמשיך לפנטז….
😄 הכל ברוח טובה כן? עוד דעה.
אתה ממשיך לפנטז
גם אם יגיע לארץ דגם מסויים, יתמחרו אותו כך שאף אחד לא יקנה.
מי יקנה? אין לזה היתכנות בכלל.
לרוביקון וברונקו יש מספיק משוגעים ובעלי כיס עמוק, שקונים ונהנים, ולאט לאט היד 2 יגיע לכולם.
את זה, מי יקנה ב 400 ? לא יקרה.
ואין שום דבר רע בזה שבכביש מהיר, כשאני לפני עקיפה, המראה מנצנצת לי + צליל, שיש רכב בשטח המת במראה. שום דבר רע.
אבל התרפקות על העבר….זה בסדר.