לפי הספרות של בוש, זה לא נכון. טעינה של מצבר ריק חייבת להיעשות ע"י מטען חיצוני, ולא, יתכן נזק לאלטרנטור.
במציאות כולנו נוהגים אחרת, אבל זה נתון שכדאי לדעת, לרחם על האלטרנטור האומלל, ולהרים סל"ד.
Printable View
בוש בתפקיד יצרן האלטרנטור או המצבר ?
אז מה אפשר להסיק מהניסוי הזה שרלוונטי לנו?
לחילופין עשיתי את הניסוי 'שלי' בתנאי אמת הרבה פעמים ולא יצא עשן
אסף.
למיטב זכרוני, כשמדדתי טעינה של מצבר ריק לאחר כ- 10 דקות נסיעה למצבריה, הטעינה היתה בזרם מקסימלי של כ- 20 אמפר (אלטרנטור מוצהר 80 אמפר), כלומר זרם טעינה של מצבר עופרת הוא לא באזור המגבלה של האלטרנטור.
לפי מה שחנן מצטט את בוש, אני מקיש שבכלל אסור לכנן עם מנוע דלוק, כי הזרם שייצרך מהאלטרנטור יהיה גבוה משמעותית מאשר הזרם לטעינת מצבר עופרת.
ואז יבוא יצרן מצברים, נניח בוש, ויגיד שזרם ההתנעה מותר רק למשך מספר שניות ולא ברציפות.
אז איך אמורים להפעיל את הכננת ?
האמירה היא חד משמעית: האלטרנטור קר יותר בסל"ד גבוה.
כיננת בסל"ד נמוך והאלטרנטור שלך לא התחמם לכדי נזק מיידי? נהדר. לא יודע מה ניתן ללמוד מזה. זה תלוי באמת בהמון גורמים בשטח, כשבראשם המפעיל, אבל בוודאות האלטרנטור שלך היה חם יותר מאשר אם היית מרים סל"ד.
- - - Updated - - -
למה אסור? האלטרנטור יעבוד בשיא התפוקה שלו לפרקי הזמן שהכננת תעבוד, שהם בסה"כ באחוזים נמוכים - כשיש מפעיל מיומן, והסל"ד גבוה, והקירור טוב.
זה ניסוי שקל יחסית לעשות:
לוקחים צרכן חשמל כבד (נניח ממיר מתח בריון שמזין קומקום חשמלי) ומד חום אינפרא.
מפעילים ברציפות ומודדים את הטמפרטורה בסל"ד סרק ובסל"ד גבוה.
אני יכול להביא את הקומקום ואפילו להכין תה למשתתפים בניסוי.
הניסוי כבר בוצע. רק לצפות וללמוד.
מסכים לחלוטין. אבל אם זה עדיין לא פגע בו, ומנגד להזרים זרם גבוה יותר דרך כל מערכת הטעינה לאורך זמן - להערכתי כן יכול לגרום נזק מצטבר - אני מעדיף לנהל את הסיכון לכיוון הזה ועל זה הדיון.
אסף.
יהיה מעניין לשים שאנט ואמפרמטר על המצבר ולראות כמה באמת הוא לכיוון השלילי בזמן כינון בסרק וכמה לכיוון החיובי בזמן ההתאוששות לאחר מכן.
אסף.
מודד צבת יעשה את אותה העבודה בלי לפרק כלום ...
שכחת זמנים במשוואה. הצטברות של חום.
בכל מקרה, כולנו יודעים שבסה"כ האלטרנטורים שלנו לא מעלים עשן כל שני וחמישי, למרות שאנחנו לא בהכרח מסכימים על דרך ההפעלה שלהם, כמו שנראה כאן, כנראה כי אנחנו לא מכננים במאה אחוז דיוטי סייקל, וכשטוענים מצבר ריק בקיבול סטנדרטי, הוא בפועל לא מעמיס את האלט' למקסימום לאורך זמן, ואולי גם כי רובנו לא נעשה את זה בעמידה של שעתיים בסרק.
לכן גם לא דיברתי על "אסור" ומותר, אלא אמרתי שהאלט' יעבוד קר יותר בסל"ד גבוה. הגורם הזה הוא הדומיננטי ביותר, לטעמי, וזה שהכי מטריד אותי ברמה המיידית, ולכן אני פועל הפוך מאסף. הכבלים לא מטרידים אותי כלל, ותוחלת החיים לטווח ארוך של המצבר עקב טעינה בזרם גבוה, גם לא. כשהייתי עם מצברי חומצה עופרת תוחלת החיים הדי קבועה שלהם עמדה על כחמש שנים וקצת.
- - - Updated - - -
מכל הדברים שרשמנו כאן זה דווקא הקל ביותר לציין, יחסית. כננת s9000 תיקח 400 אמפר בעומס מלא, וזרם קטן יותר בהתאם לעומס בפועל.
תוריד מזה את זרם האלטרנטור, והנה התשובה. בעומס בינוני זה כנראה יהיה באיזור ה150-200 אמפר.
זרם הטעינה הוא המעניין. והלא ידוע מבחינתי.
דווקא צבת יש לי תחת היד.
אסף.
לא יהיה זרם טעינה בזמן הפעלת הכננת.
יהיה זרם פריקה, שערכו כפי שציינתי, בהערכה גסה.
זרם טעינה שלא בזמן הפעלת הכננת? כמה עשרות אמפר.
זה הנתון המעניין
כמה.
אסף.
נכון ומדוייק.
@ אסף ,
אתה מעמיס את האלטרנטור להספק המכסימלי שלו במשך 30 שניות, ואח"כ במשך דקה, תלוי בכמה זמן אתה מכונן וכמה נפרק המצבר. זה לא שניות בודדות.
לגבי מי ששאל על עיבוי הכבלים של האלטרנטור, התשובה היא במפורש לא.
בהחלט יש מצב שההתנגדות של הכבלים האלו מצילה את האלטרנטור שעובד בזמן כינון.
(ומבלי לחטוף את הדיון לעבר השימוש בליתיום), לדעתי ההתנגדות של הכבלים, זה גם מה שמציל את מי ששם ליתיום כמצבר התנעה (ולא נזהר עם הפריקה).
מינוס לגוף ומנוע.
פלוס לאלט' ולסטרטר.
מזמן לא המקוריים, כבר על ההתחלה הוחלפו למשודרגים.. ואחרי 12 שנה של המון מים ובוץ.. נעשו מחדש, והיום הסופיות איכותיות יותר ומתאימות לגודל התבריג, לחוצות עם לוחץ מתאים ועם שרינק דבק.
גם האלט' כבר לא 60אמפר אלא כפול.
אולי ברכב חדש ומקורי לא מומלץ להחליף את הכבלים המקוריים.. אבל ברכב ישן זה אחד הדברים הראשונים שהייתי מטפל בהם.
ולגבי הlifepo4 כראשי, אז כמו זה שנכתב עליו כאן ממש רק בגרסת ה 100אמפש משמש ברכב של חבר כמצבר ראשי שמותקן בקבינה הוא עם כננת ומנוע בנזין 2.3ל עם אלט מקורי של המנוע.. לא יודע להסביר אבל זה פשוט עובד ועובד טוב.
https://www.jeepolog.com/forums/cont...EASTAR-LiFePo4
וכהקשר לדיון,
אני ממליץ להרים קצת סלד בעבודה עם הכננת, פינוי החום לדעתי האישית הוא קריטי.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
קובץ מצורף 143550קובץ מצורף 143551
תדייק את השאלה, מה זה זרם טעינה?
כמו שחנן כתב, בזמן הפעלת כננת, המצבר פורק ולא ונטען ( כלומר זרם "טעינה " שלילי בסביבות ה 200A +).
הזרם שמוציא האלטרנטור, יהיה מקסימלי ומן הסתם תלוי באלטרנטור ( סביבות ה 90-100).
גם אם אתה עובד בסיקלים של חצי דקה עבודה, דקה מנוחה, המצבר נמצא במאזן שלילי.
כלומר, ככל שהארוע מתמשך יותר זמן, המצבר נפרק יותר, ובשלב מסויים, גם שאתה מפסיק את הכינון, האלטרנטור ימשיך לספק את הזרם המקסימלי.