סבב שמירות בלילה,אין ברירה.
הלוואי ויכולתי לבוא לסייע בחיפושים, מקורקע עם הילדים
בהצלחה לגבע (וכולם, תחזרו בריאים הביתה)
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
Printable View
סבב שמירות בלילה,אין ברירה.
הלוואי ויכולתי לבוא לסייע בחיפושים, מקורקע עם הילדים
בהצלחה לגבע (וכולם, תחזרו בריאים הביתה)
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
המפגש קרוב מאוד מאוד לואדי מלא חממות סמים.
ועכשיו גם יש לנו מיפוי טוב של חממות ואתרי הטמנה של אנשי ביר הדאג'.
אסף.
בישוב אצלנו בחודשיים פריצות דומו לבתים... גם אנשי צבא וגם כלבים.. אף אחד לא שמע כלום בבוקר קמו עם כאבי ראש.
וסליחה,
אתה מבין מה אתה אומר... תן להם עוד קצת לרכב עליך.. ועלי.. ועליו.. הם ישתכללו .. ותראה איך תמצא את עצמך על הרצפה בסוף עם האוהל גג...באבק של עצמך.
אני לא מצליח להשתחרר מהמשפחה עדיין, סליחה.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
אני לא מכיר את הכלבים ואת אנשי הצבא, אז כמובן שאני לא שופט. אני רק מציין שעם כלב שמירה טוב - אף אחד לא מתקרב לבית יותר מ-50 מטר בלי שהכלב נובח. אף אחד לא יכול לרסס את הבית ממרחק 50 מטר. אם הגנב הגיע למצב שהוא כן מרסס אל תוך הבית, או החצר, בלי שהכלב הגיב לפני זה, אז הכלב לא כלב שמירה באמת.
לגבי אוהל גג אני חושב כמוך, הפתרון צריך להגיע מהשורש, אבל כרגע אני מאמין שלינה באוהל גג תמנע גניבה. זאת לא סיבה לעבור לאוהל גג, רק יתרון נוסף שלו.. ישתכללו? בכל מקרה ישתכללו. כמו שאמר אפלטון, הצורך הוא אבי ההמצאה.. אוהל גג זה לא הפתרון לבעיות הגניבות באופן כללי כמובן.. דרך אגב, אפשר לישון באוהל גג עם המשפחה.. תלוי איזה אוהל, ותלוי איזה משפחה [emoji57]
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
אני לא מכיר ואשמח אם תלמדו אותי (אפילו בהודעה פרטית אם צריך) איזה חומר משפריצים על בן אדם או כלב שמרדים אותו?
למיטב ידיעתי אין חומר כזה...
ועוד לעבור במאהל, להשפריץ על כלבים ואנשים ושכולם ישנו שינה עמוקה? נשמע לכם הגיוני?
אתם מפספסים,
לא מעניין החומר או לא חומר... וגם לא חתול או כלב שמירה.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
יש לי כלב שאני קושר לפגוש בחניונים. כבר ממרחק של לפחות 200 מטר הוא נובח על מי שמסתובב.
לא צריך כלב תקיפה. רק אחד שנובח..
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
ועם כל הכבוד לדיון הוטרינרי-
יש למישהו עדכון מהחבר'ה שבשטח? מגבע?
יש מספר חד ספרתי של כלים בשטח כרגע - הם מחפשים. לא מצאו כלום.
אסף.
אהבתי הרעיון של הפגנת כוח - פרסמו מיקום אשתדל להגיע ואפיץ המיקום גם בקבוצות הרנגלר בהן אני חבר כדי לגייס נוכחות.
יש לי מה להעיר/ להאיר בענייני הכלבים אבל לא נסיט עוד את השרשור החשוב הזה - באמת צריך לשים סוף לתופעה ולגרום להם להבין שיותר לא מתעסקים עם חבורת מטיילים בשטח - זה בנפשנו תרתיי משמע!!!
סליחה על השאלה הטכנית אני פשוט מנסה מאתמול ולא מצליח, הייתי ללא קליטה רציפה אז חיכיתי שאגיע הביתה- בקיצור. אני לא מצליח להתחבר לקבוצה. אני לוחץ על הקישור, מגיע לדף הצטרפות לקבוצה וכשאני מבקש להצטרף הוא כותב לי שאין לי ווטסאפ (מיותר לציין שיש לי) ושולח לי קישור להתקנה. כשאני לוחץ על הקישור הוא פותח את הווטסאפ…
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
https://m.facebook.com/story.php?sto...ibextid=Nif5oz
יוני פה משתף את החוויה שלו מהאירוע..
אני כבר חסר מילים מ-2 סיבות:
1. ההירתמות המטורפת של כל מי שהגיע, באמת זה לא מובן וכולי הערכה. אני יודע שהייתי מתנהג אותו דבר ושיש עוד אנשים כמוני.
2. ביומיים האחרונים שוטטתי בהמון נקיקים,נחלים ובורות מים ברגל ואין ממצאים, כל זה בזמן שרחפנים סורקים מסביב וגיפים מתמקמים על הגבעות. למרות כל זה אנחנו עדיין לא מצאנו את הרכב..
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
שמע זה קצת קונספירטיבי אבל הדרך היחידה לדעתי להרדים מאהל שלם זה לשים משהו באוכל. מצב אחד זה נראה לי ככ לא יאמן שמישהו יעשה דבר כזה, מצד שני גנבו סופה מטר מהראש של אדם ישן אז הכל כנראה אפשרי. מקווה שתמצא אותה!
שאלה: חושבים שסנדל או קשירת הרכב בשרשרת לרכב אחר הייתה מונעת את הגניבה?
Sent from my iPhone using Tapatalk
נתחיל ב 'סליחה שאני לא יכול לעזור ' ..
אני לא בארץ.
אבל גם אם הייתי, אני קצת מפחד לריב עם הבדואים. אני לא לוחם קומנדו מיומן. או בכלל ..
המדינה כולה כמרקחה. מלחמות ברחובות אנשים יורים אחד בשני ומפוצצים רחובות שלמים במלחמת כנופיות.
מערכות השלטון עסוקות בלגרד את התחת ...
משטרת ישראל. עסוקה בלשמור על התחת שלה ...
אתם חושבים שלמישהו אכפת ממכונית עתיקה שנגנבה ?
או מעץ שנהיה לא בטוח לישון לידו כי גונבים שם מכוניות ? ( גונבים מכונית ליד ביר הדג' כבר לפחות 25 שנה שאני מכיר ובטח עוד לפני .. )
תפתחו שניה ynet ..
מדינת ישראל בנבצרות כבר כמה שנים.
צר לי. באמת מצטער .. אבל תזהרו שם בחוץ.
- בנימה אישית, בפעם האחרונה שישנתי בעץ. עם הדאסטר. היינו לבד אשתי ואני אוהל בודד. הגיע הרכב מל'מ שלהם . התעלמו מאיתנו.
נגמר הבנזין בבנזיניה באמצע הכנת המרק. ( פאק שלי בכוננות ). השארנו את האוהל ונסענו לתחת דלק הקרובה של חניון הרואה. קנינו חצי ליטר וחזרנו .. הכל היה בסדר.
הלכנו לישון. קמנו .. הכל כרגיל.
אבל זה היה לפני כמה שנים.
לאחרונה אני פחות מרגיש נעים לישון לבד. או בכלל .. מעדיפים צימר.
ושוב, מצטער שאני לא יכול לעזור. אבל עם כל הכבוד לסופה .. צריך להיות חכם פה. ולא אמיץ.
אנחנו לבד ( מאות או אפילו אלפי אנשים ) לא יכולים להלחם בבדואים, גם המדינה לא מצליחה.... ( כנראה בגלל שהיא לא רוצה ) ואם היתה מצליחה. הם היו הופכים את זה מהר מאד למלחמה פוליטית ובגלל שהם ערבים וכו' ..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...624132a58a.jpg
Sent from my DN2103 using Tapatalk
עלה פוסט ברוטר -
בסוף השבוע נשדד גיפ סופה ממטילים שישנו ליד הרכב
אוהבים לצאת לשטח. אוהב לישון לבד במדבר. יש כלבה אין אקדח.
מה שבטוח אי אפשר להתעלם מהשינוי הזה, מהמציאות החדשה.
מה שעוד בטוח, האלימות היא רק עניין של זמן.
תמיד הפריע לי חוסר היכולת להשאיר רכב בנקודת מחנה ולצאת לשוטט ברגל. לא משנה איפה, בריכת צפירה, גבי חווה, קניון עדה, הורקניה... תמיד יש דפיקות לב אם האוטו יהיה שם כשנחזור.
אבל זה כבר משהו אחר.
באמת עצוב.
איזה שינוי תגידו?
חפשו שרשורים מלפני עשור
אותם מקרים בדיוק.
לא שהמצב טוב. הוא חרא! אבל אין חדש תחת השמש.
לגבי סימום,
כמה מכם לא מתעוררים עם כאב ראש בבוקר שאחרי מפגש ג'יפולוג?...
אוהבים לצאת לשטח. אוהב לישון לבד במדבר. יש כלבה אין אקדח.
מה שבטוח אי אפשר להתעלם מהשינוי הזה, מהמציאות החדשה.
מה שעוד בטוח, האלימות היא רק עניין של זמן.
תמיד הפריע לי חוסר היכולת להשאיר רכב בנקודת מחנה ולצאת לשוטט ברגל. לא משנה איפה, בריכת צפירה, גבי חווה, קניון עדה, הורקניה... תמיד יש דפיקות לב אם האוטו יהיה שם כשנחזור.
אבל זה כבר משהו אחר.
באמת עצוב.
ההבדל שלא שתינו חוץ מבירה אחת.
לא טיילנו יום לפני ככה שאי אפשר להגיד מיובשים.
דא דיווח דומה הגיע מלפני שבוע שבועיים עם אופנועים בחאן. גנבו את האופנועים מהחדר והם לא התעוררו, בבוקר קמו מעוכים.
לא יודע בקיצור, מה שאני כן יודע שהסופה נעלמה. אני הייתי בין הגלגלים והאגזוז שלה( צד נהג ליד הדלת) היה צמוד לאוזן שלי ככה שהנעה של סופה הייתי אמור לשמוע
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
הורדמו או לא הכלבים זו התעסקות בטפל. בפועל אתם (הקוראים) צריכים לשאול את עצמכם מה היה קורה אם קבוצה של בדואים הייתה פשוט עוצרת את השיירה באמצע השביל ומבקשת בנימוס את המפתחות ואת שאר הרכוש שווה הערך, משאירה אתכם יחפים וממשיכה לדרכה עם רכושכם. תכלס אין סיבה טובה אחת שזה לא יקרה וזה שהם עדיין לא נכנסים לעימות גלוי עם מטיילים זה מה שמפתיע אותי.
הבדואים הם בדואים, נוודי מדבר, חיים על הגזל אלפי שנים לפני ששבנו לכאן וימשיכו עוד הרבה אחרי שננטוש. כשהשלטון המרכזי נחלש הם נעשים נועזים יותר וכאשר הוא חזק הם מורידים פרופיל. העובדה שזרים עם תפיסות אירופאיות הגיעו למדבר ושירטטו גבולות מדיניים בלי לשאול אותם לא מעניינת אותם ובצדק מבחינתם, הכעס שלכם לא צריך להיות מופנה כלפיהם ובטח שאין לכם שום דרך להתעמת איתם בכוח - הם חזקים יותר והממסד לצידם.