תגובה: ציפוי יציקת בטון- המלצות.
אפרופו סולי, אם הבטון לא מקורה לחלוטין אל תשכח לעשות שיפוע קטן. קח את עניין הגשם בחשבון כולל פינוי מים מהמגרש.
בטון מוחלק לא אטום ומאוד מתלכלך. במיוחד משמן וזה נשאר כתם לתמיד.
גם אני לא עשיתי פסי סדיקה וכן החלקתי אבל שמתי שתי רשתות והזמנתי בטון מחוזק בסיבים ומתחת היתה שכבה טובה של תשתית .
יש פה ושם נימים שהתחילו אחרי שנתיים ומאז לא גדלו גם אחרי עשר שנים.
בכל זאת ואני מתקנא ביציקות האמריקאיות עם הפסים. יתרונות וחסרונות בכל שיטה.
אצלי 150 מטר שרובו מקורה. קירוי סגור מחסן וגם פתוח חניה.
כשתהיה יותר מגובש תשים את כל הפרטים על מנת שיהיה אפשר לתת המלצות יותר קונקרטיות. עד אז זה סתם דיבורים כלליים.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
מעריך מאוד את התשובות והתגובות של כולם.
הערך שלהן כזהב בעיני! תודה.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
עשיתי בטח באזור ה1000 מטר של רצפות mma בעסק שלנו.
אם לרכז טיפים :
- אל תעשה שום חומר שלא ראית איך נראה בתנאים דומים אחרי נגיד 8-10 שנים. כולם מספרים סיפורים. והשמש מזמברת הכל.
- קח בחשבון לפחות 28 יום של אשפרה לפני יישום של ציפוי כזה. יש בטונים ללא אשפרה אבל זה יקר הרבה יותר.
- ניקוז, בועז כבר הזכיר.
- הכנת שטח פנאטית היא לא אקסטרה, היא חובה.
- בשטח חדש ובטון חדש, כדאי שיהיה לו איך "לזוז", בטח אם אין קלונסאות, הציפוי צריך לדעת לזוז איתו או שהשטח הקיים קודם ירגע עם התזוזות ואז רק לצפות.
- גימור הפינות צריך להיות מאוד מוקפד אחרת הקילוף יתחיל שם.
- עזובתך, תעשה בטון מוחלק עם סילר ותקנה לאישה משהו יפה כל פעם שיהיו פאלטות.
בתקווה ששולץ לא יכעס עלי, מצ"ב תמונה עדכנית של הבומנייט בחנייה שלי, אחרי 16 שנים של שמש ישירה, טיפטופי שמן, שטיפות אחרי טיולים וניקוי משקעי בוץ יבשים עם שפכטל ומטאטא קשוח.
בסה"כ מתיישן יפה ונשאר אסטטי, כולל סדקים/נימים טבעיים שהתפתחו פה ושם (היה חירוץ כמובן במקור).
למען הסר ספק בומנייט זו טכנולוגית הטבעה וצביעה תוך כדי יציקה, ולא ציפוי של בטון יבש. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5a9c766f01.jpg
Sent from my HD1903 using Tapatalk