יש חסרונות
אבל יש גם יתרונות.
שנתון.
נוחות אמריקאית ממכרת, טווח ראייה רחב מאוד, ומרחב פנים ענק. ענק.
בנסיעות ארוכות, אתה המלך, בעיקר מול האלטרנטיבות שהעלו פה זה בכלל מצחיק.
Printable View
יש חסרונות
אבל יש גם יתרונות.
שנתון.
נוחות אמריקאית ממכרת, טווח ראייה רחב מאוד, ומרחב פנים ענק. ענק.
בנסיעות ארוכות, אתה המלך, בעיקר מול האלטרנטיבות שהעלו פה זה בכלל מצחיק.
אתה צודק, גם החסרונות הם לא בקטנה.
כאן בדיוק ההתלבטות
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
תבדוק קצת לעומק את הקיט הזה שדיברתי עליו ל F350 לשטח.
חוקי לחלוטין.
מתחיל להיכנס עכשיו העניין הזה, מעניין כמה זה משפר את העבירות.
הסיבה שהלכתי על הדודג ולא הפורד זה עלויות אחזקה. בפורד משמעותית גבוה יותר. במיוחד לאור העובדה שעל כל דבר כמעט מרימים קבינה..
המנוע של הפורד עם יותר חיישנים משל הדודג
יש לך רשיונות של סופה בלי סופה.
עכשיו תחפש מישהו עם סופה בלי רשיונות… [emoji4]
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
מבין האמריקאיות השברולט הוא הכי נוח בכביש בגלל ה ifs
וגם הכי גרוע בשטח בגלל ה ifs
כל המכלול מתוכנן גרוע
לגבי כל הטנדרים התאיילנדים הישנים - גבע ארוך מדי בשבילם ....אמנם עוד צעיר יחסית אבל עדיין
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
אז תתגמש וכנס לגימני
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
תשמע, אני נכנס בטנדרים הקלאסים. קצת צפוף אבל שנים נהגתי בהם.
לגבי xj וכד, אולי יעשה לי קרחת כי הראש משתשפש קצת.
גם אישתי לך קטנה, 1.82 ( אני 1.90) וגם הכלבים מוגזים 50 קג כל אחד...
בגלל זה נדרש המקום. בסיקס קצר לא הסתרדנו, בסופה ארוכה היה קצת יותר נוח אבל לא היה מקום אז רצינו לקנות נגרר שטח לתוספת מקום.
בגלל כל זה אמרתי נלך לאמריקאי בגלל שבטח בשנה וחצי הקרובות תהיה תוספת למשפחה שתדרוש עוד מקום והרבה..
עוד מקום? אולי COMMANDER?
https://images.customwheeloffset.com...0-machined.jpg
מנוע המי יש מעט מאוד בארץ ומ 2008 שזה שנתון בעייתי להמי (2007/8)
אני הייתי ממליץ על ה 4.7 שהוא מספיק חזק ויותר אמין בשנתונים האלו.
יש כמה כאלה ביד2 במחירים של 60-70 לפני מיקוח.
לדעתי העבירות שלו כסטנדרט יותר טובה מהפול סייז ועם הגבהה וצמיגים (לא זוכר אם הוא מגיע עם נעילה/ות) העבירות טובה בהרבה.
הפוך גוטה...
ההמי מאוד אמין בשנתונים האלה, מנועי ה 4.7 רגישים לחום יתר ומתפגרים יותר בקלות מארוע כמו כשל ברדיאטור או במשאבת המים.
קומנדר עם מנוע המי יש בודדים בארץ, ואם יש לו qd2 אז בכלל נדיר.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
אם הקלאסיות מעניינות אז למה לא יוקון/סברבן/בלייזר?
יש לפחות סברבן אחד מדוגם שיכול לענות לדרישות, רץ בפייסוש
Sent from my HD1903 using Tapatalk
שמע, לא יודע לגבי החבר שלך, גיסי בעל סילברדו משופר כבר כמה שנים טובות, טיילנו ביחד המוןןןן, לא ניתקלתי במה שאתה מתאר.
עשינו את רוב המסלולים הקלאסיים( ערוד, אילות, נגב, ערבה, כמעט הכל)שיש בלי בעיה, שלא לדבר על מכוון קרקעי וכו'. ערן שקנה ממני את הדודג' הספיק לעשות גם את נקרות.
נכון בכלים האלו מתבקש צמיג במידה "מתאימה" לפרופרוציה שלו ושלא יראה כמו גלגל של קורקינט.
לגבי הדלק, הדודג' יעשה 1 ל 8 בערך(דומה ל suv, ע"ע הפג'רו שהיה לי)תלוי הרבה ברגל של הנהג, הוא הכי חסכוני בקטגוריה בזכות ה 6 טורי ולא v8, הפורד והשבי עושים אולי בחניה 1 ל 6.
לגבי צמיגים, הבדל של סביבות 200 עד 300 שח לצמיג במידה נכונה, לדעתי לא קריטי לעומת מה שאתה מקבל.
טיפולים-שוב, אמריקאי, תזמין מחו"ל, חוץ מ 12 ליטר שמן שצריך אתה תחתוך בחצי את העלויות במוסך ובכלל, לדעתי קל לטפל בו באופן כללי.
חיית שטח ברור שלא, קצת פרופורציות.
עשינו את "פרצים עליון" עוד לפני הקיט, בלי שום בעיה מיוחדת למעט כמה תיקונים אחורה קדימה שרק הוא נדרש אליהם.
יש מעקפים כמעט לכל "המעלות" והקטעים הטכנים היום בכל הארץ אם אתה לא בקטע של אתגרי.
אם כן אתגרי, ברור שזה לא הכיוון.
נקודה נוספת לידיעה - חלפים אמריקאים באינטרנט יש בשפע ובמחירים זולים משמעותית מהיפניות, מהגרמניות וכל השאר.
אותי זה ממש הפתיע הפער במחירים (אני חדש עם אמריקאיות, בערך שנתיים), כנראה עקב תחרות אמיתית והיצע רב שם אצל הדוד סם.