תגובה: פורסטר, XV או בכלל דאסטר
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
הסטנדרטים של דרור קצת קיצוניים. בקרב קהילת סובארו, לידני יש מקום של כבוד. אבל כשמסתכלים על נסועה של 30 אלק בשנה, זה חתיכת קנס.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
להזכיר, אני חלק מ"קהילת סובארו".
ה-XV שחונה כאן בחוץ עושה 30K ק"מ בשנה בקלות.
אני לא יודע מה זה "חתיכת קנס" ולמה אתה מתכוון (דלק?... אמינות?...) רכב אמין ומצוין וכייפי מאוד. אבל לשטח? נו שויין. חולות בירדן הוא בולע בהנאה בלי בעיות. אבל סלעים וכו'?..... אני מזהיר כאן מראש ב"קיצוניות" שזה רק פרייבט AWD מוגבה ובמצבו המקורי, הוא ממש לא מיועד להתמודד עם סלעים - שלא יהיו אחר כך עוגמות נפש. אלא אם אתה מתכוון לחקות את רוסלן ולאנוס את הסובארו שלך להפוך למפלצת.
ממה שאני מכיר מ"קהילת סובארו".... כולם כל הזמן חרדים לפגושים ולצמיגים ולגיר המתחמם ומי שבאמת רציני בעניין של שטח משדרג במוקדם או במאוחר לרכב שטח נורמלי.
- - - Updated - - -
עוד סטנדרט "קיצוני" שלי.... גרנד ויטארה שכל כך אוהבים להמליץ עליה כאן, עם מתלה מקפרסון קדמי. אלה מתעקמים מכל מכה קטנה. סתם שתדעו.
קנס במובן הדלק. 1:10 ממוצע
Sent from my HD1903 using Tapatalk
היי
לדעתי תשאר בהפרדת רשויות ,זה לדעתי לכל מי שלא עשיר וטחון ...הדרך הכי טובה לשמור על היכולת לטייל .
במיוחד שרכב שיורד מהאספלט שרוצים לטייל בו יותר מהחגים =
לא צריך להסתכל עליו מנק מבט של דלק - מה שחשוב יכולת אחזקה ,חלקים נפוצים,מכונאים שמכירים וטובים = כבר יש לך Q אז אתה יודע .
תשאר במקום שאתה מכיר ומנוסה בו וטוב לך(כי הרוב פה ככה גם) ותקנה איזה רכב הילוכים כייפי(או הפיאט 500 החשמלית )ותהנה ממנו ליומיום .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
להזכיר, אני חלק מ"קהילת סובארו".
ממה שאני מכיר מ"קהילת סובארו".... כולם כל הזמן חרדים לפגושים ולצמיגים ולגיר המתחמם ומי שבאמת רציני בעניין של שטח משדרג במוקדם או במאוחר לרכב שטח נורמלי.
דור 3 (משמע 2012 ואפילו מעט דגמים מ2013) עם גיר פלנטרי עדיף משמעותית לשטח וזה אפילו לא נחשב ישן מדי לחלק מהאנשים.
פות"ש, אצלנו בגרעין הקרוב יש פורסטר (אצלי, דור 3), דאסטר דיזל וגרנד ויטרה. זה לרוב ההרכב שמטייל ביחד. הפורסטר והדאסטר עם נעילה אוטומטית בין היתר והגרנד ויטרה רק מוגבה. מבלי להכנס יותר מדי לנתונים טכניים אספר שמרגיש לנו שיכולות השטח דומות בטח לאחר השיפורים והשינויים. בסובארו גם חתכתי את הפגוש לשיפור זווית גישה.
כסטוק הדאטר והגרנד ויטרה מוצלחים יותר בשטח אבל עם אף אחד מהם לא הייתי עושה 30,000 ק"מ בשנה.
אצלי בפורסטר התקנתי מערכת גז. אם תחליט לקנות פורסטר אז תתקין מערכת גז אך ורק אצל ערן בבאר שבע עם משמנת בלבד! למרות המחיר שלו יקר יותר משאר המתקינים, את זה אני אומר בביטחון מלא לאחר שהתקנתי במקום אחר ולאחר 100,000 ק"מ נוצר לי נזק בראשי מנוע.
אגב, קולר גיר לסובארו מומלץ בטח אם תחליט על אחת עם גיר רציף. עולה כמה עשרות דולרים באמזון וההתקנה פשוטה מאוד.
.
אני עם הדאסטר הדיזל הידנית שלא מקרקשת עדיין ..
עשיתי ב 5 שנים הראשונות. 33-35 אלף בשנה. 250 ק'מ ביום .. נסיעות לעבודה חיפה רעננה.
לא ראיתי בזה שום בעיה.
צריכת דלק מחוץ לעיר היתה סביב 1 ל 17.
טיפולים יותר תכופים מהספר. החלפת שמן. פילטר וכו' כל 10 אלף ק'מ.
האוטו עדיין מניע בנגיעה. לא אוכל שמן. צריכת דלק סביב אותם מספרים. בתוך העיר בחיפה ממוצע 6.5 ל 100 ק'מ.
כיום הילד נוסע באוטו ברוב הזמן. אני עובד מהבית. האוטו נוסע הרבה פחות .. ועדיין .. כיף לנסיעה.
זה עניין אישי כנראה. גם הילד שאמא שלהם נתנה להם ספורטג' אוטומטית מודל דומה. מעדיף להשאיר אותה לאחותו ולקחת את הדאסטר.
Sent from my DN2103 using Tapatalk