היתה לי קופסה כזו,
שים לב שהן מתייבשות ומתפוררות לאורך זמן, שהמשאבה צריכה אוורור והכי חשוב, שאם נכלאים שם מים זה הורג הכל, אז תעשה חורים.
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Printable View
כל הכבוד אהוד, נראה הצגה!
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
מרשים. יפה מאוד.
תענוג גדול לראות את היצירתיות והביצוע!
כל הכבוד!
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
תודה רבה לכם
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
עוד כמה תמונות (אני אוסף אותן מכל מיני מקומות וזו סיבה טובה להעלות אותן לפה לפני שייעלמו לנצח),
הפעם עם יותר ירוק, אפשר לראות את התאורה המטבח, המקלחת..
עוד כמה פרטים:
המטבח סוגר את הארונות ולכן נחסך הצורך בדלתות.
המדף האחורי נוח מאד לייבוש כלי המטבח
למערכת המים יש יציאות משני צידי הנגרר, צד אחד למטבח, עדיין אין כיור מסודר, בקרוב יהיה. ומהצד השני יש יציאת מים למקלחת שעדיין לא החלטתי איך ומה לבנות ואיפה.
הפתיחה של כל הדבר הזה כולל האוהל לוקח לא יותר מרבע שעה כולל הכל. גם הקיפול מהיר מאד.
קובץ מצורף 144699קובץ מצורף 144700קובץ מצורף 144701קובץ מצורף 144702קובץ מצורף 144703קובץ מצורף 144704קובץ מצורף 144705קובץ מצורף 144707קובץ מצורף 144708
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
טיילת עם מישהו רחמנא ליצלן או שהוא פשוט נדבק אליך?
Sent from my SM-N980F using Tapatalk
וו הגרירה הוגבה בכמה ס''מ, הנגרר אוהב את זה. קצת מהימים האחרונים
קובץ מצורף 146276קובץ מצורף 146277קובץ מצורף 146278קובץ מצורף 146279
שדרוג מתבקש, ברז מתקפל לכיור.
מבוסס על ציר דלת ארון, עובד מעולה :rolleyes:
קובץ מצורף 146310קובץ מצורף 146309קובץ מצורף 146311
תגיד לי שאתה מושבניק בלי להגיד לי שאתה מושבניק :)
באהבה, כן? גם אני נולדתי וגדלתי כזה.
אחלה פרויקט.
תודה
דווקא לא מושבניק, ומעולם לא הייתי..
סתם חזק בגרוטאות :D
תוספת חשובה בימים אלה, מקלחת חמה מעליאקספרטס
קובץ מצורף 147148
אהוד שלח לינק בבקשה
Sent from my CPH2465 using Tapatalk
בבקשה:
https://www.aliexpress.com/item/1005005625082477.html?spm=a2g0n.order_de tail.order_detail_item.
שים לב שהחיבור עם וסת גז (שכמובן לא מגיע עם המחמם), וגם צריך שתי בטריות 1.5V D להצתה.
בהמשך להתקנת מחמם המים, תמיד צצים דברים חדשים..
אם רוצים שליטה על הזרימה מראש המקלחת עצמו (וזה מה שרוצים כדי לא לבזבז סתם מים), אז הכי נוח זה ראש מקלחת עם ברז מובנה. כי המקלחת רחוקה מהנגרר ולא מתאים ללכת לסגור את המים מהנגרר באמצע המקלחת 😁.
ואם יש ברז מובנה אחרי מתקן הגז, זה אומר שצריך להגביל את הלחץ על המתקן, שלא יתחיל לנזול, בכל זאת מתקן סיני... כדאי להגביל את הלחץ למקסימום 2 בר.
המשאבה נותנת כ-5 בר, אז צריך מקטין לחץ. ככה נראים האביזרים, עכשיו הם כבר מורכבים וזה עובד נהדר. המקטין ניתן לכיוון, כיוונתי אותו ל-1.5 בר, והזרם סבבה לגמרי. כל האביזרים באדיבות אמאזון
קובץ מצורף 147422קובץ מצורף 147423
"על הדרך"
עשינו קצת מתיחות בשני מימדים.
קובץ מצורף 147424קובץ מצורף 147425
'סתם' ברז כדורי לא היה עושה את העבודה?
(אני בדיוק מתקין את צנרת המים בקמפר עושה שימוש בברז כדורי אחרי המשאבה. אמנם אין לי דרך לדעת מה לחץ המים אבל לא באמת חשוב לי)
אסף.
לא יעשה את העבודה, כי במצב סטטי כשאין זרימה הלחץ יעלה ללחץ המקסימלי של המשאבה.
חייב להיות אביזר שנקרא מקטין לחץ (גם וסת לחץ רגיל כמו במערכות השקיה לא יעשה את העבודה).
מקטין לחץ הוא אביזר קצת יותר מתוחכם על מנת להגביל את הלחץ גם במצב סטטי שזה בעצם מה שחשוב במערכות האלה.
קובץ מצורף 147426