תגובה: 245/75/16 במקום 245/70/16
השאלה היא לא אם אתה אשם או לא, אלא מה קורה כשאתה כן אשם.
אם פגעת במרצדס עם נזק של 250 אלף שקל, באשמתך, האם חברת הביטוח תנסה להתנער מהכיסוי הביטוחי בגלל מידת צמיגים?
זה אפשרי. האם היא תצליח? זה כבר תלוי במקרה... בעורכי דין... בשופט...
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
מי שמרגיש צורך להיות מוגן ומכוסה ב100% מכל סיכון וכל תסריט, ולו הקלוש ביותר, שלא ישנה מידת צמיגים.
קשה לי להבין איך מדיניות ניהול סיכונים קיצונית כזאת מסתדרת עם התחביבים האופייניים לבאי הפורום הזה (חלקם רוכבים על אופנועים, או סומכים על מערכת הבלמים של ג'יפים בני שלושים שלא יוצרו ביפן!), אבל הי, מדינה חופשית.
אני יכול להעיד על עצמי, שהטרנטה שלי נוסעת על הכביש בדיוק אבל בדיוק כמו שהיא עוברת טסט,ולי אישית זה נותן שקט מסוים
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
לא יודע איזה שקט זה נותן לך, כי תכלס,
היא לא אמורה לעבור טסט.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
מי שמרגיש צורך להיות מוגן ומכוסה ב100% מכל סיכון וכל תסריט, ולו הקלוש ביותר, שלא ישנה מידת צמיגים.
קשה לי להבין איך מדיניות ניהול סיכונים קיצונית כזאת מסתדרת עם התחביבים האופייניים לבאי הפורום הזה (חלקם רוכבים על אופנועים, או סומכים על מערכת הבלמים של ג'יפים בני שלושים שלא יוצרו ביפן!), אבל הי, מדינה חופשית.
במקרה שלי זה לא עניין של ניהול סיכונים, רק תיארתי את המקרה שבו יכולה להיות משמעות למידה לא מאושרת. אני עם צמיגים במידה מקורית משיקולי פשטות (אין מקום לצמיגים גדולים וההשקעה בהגבהה/חיתוך כנפיים+הבלאי המוגבר לא בראש סדר העדיפויות שלי), אין לי צורך אמיתי בצמיגים גדולים יותר, ואחרון הוא שיקול עלות הצמיגים. וכמובן שאני נהנה לא להחזיק שני סטים ולפרק ולהרכיב כל טסט (שני טסטים בשנה).
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
לא יודע איזה שקט זה נותן לך, כי תכלס,
היא לא אמורה לעבור טסט.
רגע.. אולי לא הבנתי אותך.
זה נושא לדיון אחר
Sent from my SM-N986B using Tapatalk