תגובה: הסוף למתנות חינם - איך אתם קושרים את הציוד לגגון?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
danny_aaron
יש לי כאלה, נדמה לי שקניתי אותם בל.כ., זה טוב בתור אקסטרה להידוק ציוד, לא יותר מזה.
נמכרו בעבר גומיות שטוחות פשוטות וטובות, לא יודע אם עדיין ואיפה מוכרים כאלה, משהו בסגנון הזה:
https://www.amazon.com/-/he/%D7%A8%D.../dp/B017WZ2F8A
לקשירת ציוד אני משתמש ברצועה/חבל לא גמישים. גומיות אף פעם לא מהודקות באמת, ובנוסף מסוכנות.
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
נגרר
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
אני חובב גדול של הרצועות של ROK, בעיקר אלה עם האבזם הידוק. יש לי כמה כאלה באורכים שונים והן מעולות גם לקיבוע של ציוד בתוך הרכב.
לא סובל לחזק דברים לגגון עם ראצ'ט - איכשהו הוא תמיד משתחרר כי התיקים והציוד לא קשיחים ואז עם התנודות נוצר חופש ולך תחפש את הציוד שלך על הכביש.
בכל מקרה, תמיד מעביר את הרצועה דרך הידיות של התיק כדי להבטיח שגם אם התיק עצמו בורח מהרצועה, לפחות יש פחות סיכוי שיעוף לגמרי מהרכב.
בטיול אני מעדיף בכלל לכסות את כל הציוד בברזנט - כך הוא מוגן יותר מאבק וגם פחות סיכוי שמשהו יעוף, אבל זה כבר סיפור אחר - איך מהדקים ברזנט לגגון...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
אני משתמש שנים ברצועות קשירה בסגנון הזה:
https://www.ebay.com/itm/26577237491...Bk9SR96PtKPLYg
וכמעט כולם מגיעים לפתרון של תיק גג גדול ואטום כלשהו. צ'ימיגג קנוי (יש את המוצר הישראלי שהוא מצויין ויש אלטרנטיבות זולות מאד ברשת) ואם ללכת עוד קצת - תיק תפור לפי הדרישות שלך.
אני עם אותו התיק (ג'קלברי תפור לדרישות שלי) שבע שנים, והוא יעבור כנראה בירושה כשאני לא אצטרך יותר להעמיס ציוד על הגג.
קובץ מצורף 144801
קובץ מצורף 144802
קובץ מצורף 144803
וזה הגגון שהשתמשתי לפני שקניתי את התיק. השתמשתי עד אז בתיק ציוד קנוי, קטן יותר, ולצידו חלק מהציוד כמו כסאות ומחצלת, ומעל זה יריעת ברזנט תפורה עם רצועות.
קובץ מצורף 144804
בכל מקרה, לא הגיוני להשתמש בגומיות כדי לקשור ציוד משמעותי. לא משנה עם זה ראצ'ט, רצועה, חבלים - אתה חייב להדק את הציוד כמו שצריך. ויש גם בעייה עם להחזיק מזרונים וציוד שינה שלא בתיק אטום - אלא אם אתה לא מטייל בחורף?
חדירת מים במהירות גבוהה או נשאר יבש ? מה החומר שעשוי ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שמעון שמעטן
חדירת מים במהירות גבוהה או נשאר יבש ? מה החומר שעשוי ?
מנסיוני הציוד בפנים נשאר יבש.
לא יודע להגיד בדיוק מה סוג הבד.