מזמן לא ראיתי אוקטביה ברשימות של חברות, זו בכלל אופציה בימינו?
אם כן, זו האופציה המועדפת.
Printable View
מזמן לא ראיתי אוקטביה ברשימות של חברות, זו בכלל אופציה בימינו?
אם כן, זו האופציה המועדפת.
המחיר שלה התיקר מאוד יחסית אבל היא נמצאת. אצלנו יש מלחמות מי יישא בהפרשי התיקרות בגלל התיקרות העסקה ובנוסף בהיותה רכב עם מנוע בעירה פנימית אתה משלם את כל שווי המס כך שזה יוצא בסיכום עיסקה לא אטרקטיבית מספיק אם כי האוטו הוא מהטובים שהיו לי. אני ויתרתי על המשך איתו לעיסקה חדשה בצער גדול. הנסועה ירדה משמעותית ולא משתלם עבורי.
את הקודם משכתי 4.5 שנים ו 170 אקמ בשל העדר חלופות ראויות מבחינתי.
אגב, אוקטביה 1.0 או 1.5 המחירים של העיסקאות ליסינג די דומים והשיקול העיקרי הוא זמינות לאספקה.
מה שכן, עשיתי סיבוב על רכב של אחד העובדים אצלנו. רמת הגימור הגבוהה יותר (דינמיק?).
מרגיש שאיכות החומרים וההרכבה לעומת הדגם שהיה אצלי ירדה באופן מוחשי אעפ שהעיצוב הפנימי והחיצוני יותר יפה בעיני.
האלנטרה הייתה אצלי כרכב חליפי לזמן טיפולים.
מרגיש טיפה בסגנון אמריקאי. מרווח מלפנים ונוסע יפה מאוד.
מבחינתי הוא לא בא בחשבון בהיעדר כושר גרירה.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
לא יודע לגבי הדגם הנוכחי, אבל פעם כן היה לאלנטרה כושר גרירה - נמוך מאוד. משהו כמו 300-350ק"ג.
בדגמי 2016-2021 יש כושר גרירה של 300 עם ובלי בלמים באמת. לפני ואחרי כן למיטב הבנתי אפס.
ידוע האם רמת הגימור Supreme קיימת גם בליסינג?
יקירי, תבדוק אם יש לליסינג אספקות. אחכ תתפנק על דגמים.
נדמה לי שהקצין רכב סיפר לי לפני כחודשיים שהוא הצליח לקבל מהדגם הזה לא יותר מ 5 מכוניות בשנתיים האחרונות. אין להם מלאים. אצלנו הליסינג המוביל הוא אוויס.
תבדוק את השברולט טראקס החדשה, די פופולרית בליסינגים, מחיר דומה, בהרבה יותר אוטו.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk