-
תגובה: הרנגלר הכי פסיכי, הכי בעל יכולת והכי יקר הגיע לארץ וייחשף הערב אצל יריב קלר ברוך...
..אהבתי את הטעם שלו, הצבע הלבן והגנט הלבן.. וינטאז.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
-
הרנגלר הכי פסיכי, הכי בעל יכולת והכי יקר הגיע לארץ וייחשף הערב אצל יריב קלר ברוך...
הלבן זה כי מדובר באדם צנוע שמבקש לא למשוך תשומת לב…
טל, ריגשת.
שמת את עצמך יחד עם אלו שרק עוד 15 שנים יוכלו להגשים חלומות על רכבים מופרעים שיוצרו לאחרונה…. [emoji4]
או שבעצם אתה מתנשא מעלינו המוגבלים לגרוטאות? [emoji13]
אגב, זה לא הכי לטעמי גם אם מתחת לחצאית הוא אולי במפרט הכי הכי שלהם.
לטעמי האישי זה קצת נראה כמו רכב ששייך לאנשים מסוימים ( באשמת היצרן אגב) ואם לא ישר יזהו אז הם כנראה מיד יוסיפו לו את חליפת הפרצוף כועס.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
תגובה: הרנגלר הכי פסיכי, הכי בעל יכולת והכי יקר הגיע לארץ וייחשף הערב אצל יריב קלר ברוך...
הו הו .קמת הפוך הבוקר בועז ?
בניגוד אליך אני משתדל לא לתפוס צד, כל אחד שיבחר מה טוב לו, אני רק ציינתי שאחד שבוחר לקנות רכב כזה פותח אופציה עתידית למישהו אחר, זהו. בלי שליליות כזו או אחרת.
-
יחיו הקנאים, יראו ויסבלו.
15 שנה…
😂
הפוסט הזה מידרדר מרגע לדודלי.
-
רק לי עבר בראש שבמחירים כאלה כבר הייתי הולך על זיבר?
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
-
בועז,
קינאה זה דבר בריא לדעתי. קינאה דוחפת את הקנאי להשגיות ולמאמץ להשיג את מושא קנאתו.
אבל צרות עין זה איכסה מבחינתי ולצערי מדברייך משתמעת צרות עין.
תכלס הרנגלר הספציפי הזה כמו כל הרנגלרים כמעט שומר באדיקות על העיצוב האיקוני של ג'יפ, גריל שבעת הפסים, פנסים עגולים, גוף רבועי וצר עם כנפיים בולטות- אישית מאד אוהב.
מסכים איתך שהרנגלר עם שוק איבזור האפטר מרקט המטורף שיש לו משמש לא אחת מופת לטעם רע באיבזור ובקישוט אבל גם חלק גדול אם לא רוב רוכשי הרנגלר לא שם.
אישית אם הייתה לי היכולת הכלכלית הייתי רוכש כזה בלי למצמץ וחוץ מעץ ריח וגגון לא הייתי מוסיף לו כלום.
דרך אגב לא בטוח שצריך לחכות 15 שנה כדי שאחד כזה יהיה בהישג ידם של רבים מאוהבי רכבי השטח - רק לדוגמה, ניתן כיום להשיג 392 עם חבילת ריקון אקסטרים בן שנתיים בקצת מעל 500K ש"ח שזה כבר מחיר שמתקר למחיר של טויוטה לנדקרוזר חדשה שנמכרת כמו לחניות טריות
-
בחייאת..
זה רכב אולטרא-שימושי.
הכי שימושי להנאה מוטורית עם שטח.
(בלי ציניות).
הייתי שמח להיות מסוגל להעמיד צעצוע כזה בחנייה.
-
הרנגלר הכי פסיכי, הכי בעל יכולת והכי יקר הגיע לארץ וייחשף הערב אצל יריב קלר ברוך...
תהיה בריא שלמה ושנה טובה מעומק הלב.
אין בי שמץ של קנאה או צרות עין ברכב ובמי שיהיו בעליו.
הייתי רוצה את זה עם המכסה מנוע הרגיל על 35/37 עם הגבהה נחמדה וזהו.
בכזה לא הייתי נוסע אפילו בטרמפים אבל זה עניין של טעם אישי ותו לא. ושלא יובן לא נכון, אני סולד מהעיצוב המקורי מהמפעל שהרכב קיבל.
ובגלל שיום כיפור עוד שניה אז סליחה שיש לי דיעה שונה משלך ושאני אפילו מעיז להביע אותה באופן כמעט בלתי מתקבל על הדעת.
הנה, כזה עדיף בעיני בהרבה
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d1b06df5c0.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
ועכשיו גלדיאטור על 37״ מהיצרן.
בקצב הזה זיבר ירגיש סטנדרט…
https://www.icar.co.il/%D7%97%D7%93%...8%D7%95%D7%A8/
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
nirs
ו.
בקצב הזה זיבר ירגיש סטנדרט…
חוץ מהקטע של רשיון למשאית.......
Sent from my SM-F916B using Tapatalk
-
המילה זיבאר נזרקה כאן כמה פעמים להשוואה מול כלי הרכב הזה (אולי בגלל המחיר?) ואני לא יודע אם המגיבים נסעו בזיבאר או לא אבל אין שום השוואה לא משנה מאיזה כיוון תסובבו את זה. הזיבאר זה באגי עם רישוי כביש וככה הוא נוסע ומתנהג ואני מדבר על הגרסה האזרחית בלי להרחיב יותר מדי.
הרנגלר זה רכב במלוא מובן המילה - בכביש מבודד מרעש, חום, קור, שקט ומפנק, עם יכולות שטח כגובה הגרסה שהוא מגיע בה.
מדובר ב2 חיות שונות לחלוטין ובהינתן האופציה רובכם אם לא כולכם הייתם בוחרים ברנגלר ובצדק ולדעתי ההשוואה אינה רלוונטית.
בכללי הגרסה הזאת מדהימה בעיניי כגרסה וכרכב, אם מתעלמים מהקונוטציות שהדגמים האלו מעוררים בארץ הקודש.
-
כל מכונית יוקרה מעוררת את אותן קונוטציות.
וככה זה בכל מקום בעולם.
בישראל זה מועצם שבעתיים כי המיסים המטורללים דוחפים לתגי מחירים הזויים. נטולי הגיון.
אין מה לנסות לפתח דיון על זה. הוא יסחוב למחוזות הפסיכולוגיה והפסיכיאטריה ומתישהו יתדרדר.
אני אתמצת את זה למינימום - אנחנו מקנאים. זה הכל.
-
לא יודע לגבי 'אנחנו' - אבל אני רוצה כזה. ברור. והיום הזה נפתח על ידי מי שרוצים כזה. גם ברור.
קינאה זה קצת יותר מורכב. בעיקר באסה כמה רחוק כלכלית מחיר של ג'יפ חדש או משומש מהשגה.
היו לי ג'יפ והיה לי דיפנדר שניהם היו די חדשים בזמנו. והיום במחיר סביר.
אין סיכוי לקנות היום בכזה מחיר רנגלר שנת 2018.
אסף.
-
אני גם לא יודע לגבי אנחנו.
זה משהו שנחמד להזיל עליו ריר במגזין. לא משהו שהייתי רוצה לחיות איתו.
קצת כמו כוכבת פורנו.
-
אייל
לא מצליח להבין או להתחבר לאמירה שלך ולאנאלוגיה שלך.
הרנגלר הספציפי הזה חיצונית לא נראה כל כך מוחצן יחסית לכמות דיי גדולה של רנגלרים משופרים בכבדות שנעים בכבישי הארץ. הרנגלר עוד פחות מוחצן מכמה מכוניות אקזוטיות שגם הן נעות על כבישי הארץ (פרארי וכו')
אני דיי בטוח שעם היכולות והביצועים של הדגם הזה גם בכביש וגם בשטח היית שמח לחיות גם ביום יום ולא רק להזיל עליו ריר...
אם נחזור לאנאלוגיה שלך אני גם דיי בטוח שהיית שמח לחיות ביום יום עם כוכבת פורנו לא מוחצנת שנראית כמו הבת של השכן ביום יום אבל עם ביצועים בחדר המיטות בהתאם למקצועה...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
לא יודע לגבי 'אנחנו' - אבל אני רוצה כזה. ברור. והיום הזה נפתח על ידי מי שרוצים כזה. גם ברור.
קינאה זה קצת יותר מורכב. בעיקר באסה כמה רחוק כלכלית מחיר של ג'יפ חדש או משומש מהשגה.
היו לי ג'יפ והיה לי דיפנדר שניהם היו די חדשים בזמנו. והיום במחיר סביר.
אין סיכוי לקנות היום בכזה מחיר רנגלר שנת 2018.
אסף.
רנגלר 2018 - איזה דגם? כנראה שההשוואה הנכונה והכי תפוחים לתפוחים תהיה בין רנגלר שתי דלתות בסיסי לסופה או דפנדר של שנות התשעים או תחילת אלפים, בהסתייגות קלה כי רנגלר מודרני יותר מתורבת משניהם ביום יום. במקרה כזה נשאלת השאלה מה פער המחירים בניכוי אינפלציה.
-
שלמה, התכוונתי אך ורק לגודל הצמיגים, כמובן שהרכבים לא דומים בשום דבר אחר (מניסיון)….
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KOOKE
אייל
לא מצליח להבין או להתחבר לאמירה שלך ולאנאלוגיה שלך.
הרנגלר הספציפי הזה חיצונית לא נראה כל כך מוחצן יחסית לכמות דיי גדולה של רנגלרים משופרים בכבדות שנעים בכבישי הארץ. הרנגלר עוד פחות מוחצן מכמה מכוניות אקזוטיות שגם הן נעות על כבישי הארץ (פרארי וכו')
אני דיי בטוח שעם היכולות והביצועים של הדגם הזה גם בכביש וגם בשטח היית שמח לחיות גם ביום יום ולא רק להזיל עליו ריר...
אם נחזור לאנאלוגיה שלך אני גם דיי בטוח שהיית שמח לחיות ביום יום עם כוכבת פורנו לא מוחצנת שנראית כמו הבת של השכן ביום יום אבל עם ביצועים בחדר המיטות בהתאם למקצועה...
אני אסביר לך.
את כל מה שאני צריך, יתן לי גם רנגלר רגיל. רחמנא ליצלן, אפילו לנדקרוזר.
כוח מנוע או עבירות קיצונית מעולם לא היו כוס התה שלי.
הרנגלר הרגיל יהיה הרבה יותר פשוט וזול לאחזקה, ונוח להתניידות ביום יום.
כוכבת פורנו, גם אם נראית כמו הבת של השכן, זה משהו שהוא בהחלט דורש אחזקה. והבת של השכן? אלו הכי מסוכנות.
אני עוקב אחרי הדעות שלך לאורך זמן, ואני חושב שיהיה לך קשה להבין אותי. אנחנו פשוט מתעניינים בדברים אחרים. חפש את ההשוואה שלי על הקורולה והפרארי.
אם היית אומר לי שמחר אני הופך לאוליגרך שרק מחפש איך לשרוף כסף כדי לאזן את הספרים, הייתי כבר קונה מסוק להתניידות ביום יום, ואיזו משאית שטח מוגזמת שהיא גם קמפר כדי למלא את שאר ששת הימים בשבוע בהם אני לא עובד.
-
2 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
אם היית אומר לי שמחר אני הופך לאוליגרך שרק מחפש איך לשרוף כסף כדי לאזן את הספרים, הייתי כבר קונה מסוק להתניידות ביום יום, ואיזו משאית שטח מוגזמת שהיא גם קמפר כדי למלא את שאר ששת הימים בשבוע בהם אני לא עובד.
איפה החזון? למה לא לשלב ביניהם?
קובץ מצורף 145001קובץ מצורף 145002
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
nirs
כזה אני רוצה
Sent from my SM-S908E using Tapatalk