תגובה: כיצד להיערך כחברה למעבר לרכבים חשמליים?
אצלנו בחברה הוחלט שכל רכב ליסינג שמוחלף מוחלף אך ורק ברכב חשמלי מלבד מקרים יוצאי דופן כמו משפחות מעל 3 ילדים שרכב חשמלי קטן להם ( חברת הייטק ככה שהרכבים אינם רכבי עבודה ).
בחברה יש 8 עמדות טעינה בתוך החניון לכל מי שמגיע למשרד והנוהל הוא שמי שהסוללה מלאה נותן לבא בתור להטעין.
בנוסף מקבלים עמדה לטעינה ביתי אך ההתקנה במידה והעובד מעוניין היא על חשבונו וכך גם חיוב החשמל.
אני לא חושב (להבנתי) שאנחנו ב"מעבר", אנחנו בבדיקה ולימוד של הנושא.
בסוף (וגם בהתחלה) מהות 6 רכבים מתוך 8 זה להיות זמינים להגיע ללקוח, בכל מקום בין יפתח בצפון וחצרים בדרום, ובסוף היום גם להגיע הביתה, אני מבצע כל יום נסיעה למשרד 90 ק"מ לכל כיוון, אבל עם פוטנציאל לבצע גם 180 ק"מ לכל כיוון, עם פגישה של 4 שעות באמצע, אז כנראה לי זה לא מתאים.
אם רכב חשמלי יגרום למה שרשמתי להיות מטרד, ולדעתי והבנתי זה מטרד לפחות כרגע, אז ההמלצה שלי לבוס תהיה לדחות את זה.
יואב,צפה לשיחה מחר בבוקר. תודה.
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
emeiri
אצלנו בחברה הוחלט שכל רכב ליסינג שמוחלף מוחלף אך ורק ברכב חשמלי מלבד מקרים יוצאי דופן כמו משפחות מעל 3 ילדים שרכב חשמלי קטן להם ( חברת הייטק ככה שהרכבים אינם רכבי עבודה ).
בחברה יש 8 עמדות טעינה בתוך החניון לכל מי שמגיע למשרד והנוהל הוא שמי שהסוללה מלאה נותן לבא בתור להטעין.
בנוסף מקבלים עמדה לטעינה ביתי אך ההתקנה במידה והעובד מעוניין היא על חשבונו וכך גם חיוב החשמל.
סתם שאלה מעניינת. מה המדיניות לגבי עובד שאין לו בית עם חניה?
אסף.
בית = בית פרטי?
ישנם בניינים משותפים בהם ניתן להתקין עמדה, בין אם מהארון הדירתי (רוב המקרים, עדיין) ואז לא צריכים לעבור בועד לבין הארון המשותף בחניה וזה כבר מורכב מבחינת שיתוף הפעולה.
אצלנו ישנם עובדים שהצליחו להתקין בבית משותף.
לא לזה התכוונתי מהכוונה היא לעובדים שהחניה שלהם בכחול-לבן. (ברחוב). קשה להאמין אבל עוד יש כאלה
השאלה היתה למול המדיניות של לחייב מעבר לחשמלית.
אסף.
אצלנו נותנים לכל העובדים 4 צ׳יפים לטעינה בעמדות ציבוריות נפוצות וכמובן יש בעבודה עמדה.
באמצע השבוע לרובם המוחלט הטעינה בעבודה מספקת, האי נוחות (מאוד לא נוח, הייתי בסרט הזה 3 שבועות) היא בימי חופש וסופ״ש בהם מי שאין לו עמדה בבית נאלץ לטעון בחוץ.
רק חלק מאנשי מכירות שכל היום על הכביש לא עברו לחשמלי.