תגובה: Article: המדריך המלא לרכישות רנגלר JK יד שנייה
יש אינסוף דברים קטנים שאפשר לשפר ב JK ו SPORT בכלל...
למשל להחליף את הסוגרים של המכסה מנוע שמתבלים והמכסה רוקד במהירות לסוגרים של JL או של RR מברזל.
חיזוק סרן קדמי לפני שהוא מתחיל לחייך...
אבל אם רוצים לשפר את העבירות בצורה משמעותית, לא צריך נעילות, לא אטלס, לא מיגון או הגבהות, לא צמיגים גדולים או יחסי העברה.
אלא רק:
1. לשים מדבקות RUBICON על המכסה מנוע
2. לשים מדבקת ג'יפולוג על החלון האחורי
3. והמקפידים תולים ביצים מאחורה על הוו גרירה
http://farm2.static.flickr.com/1421/...b1348e69c3.jpg
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
אחלה מדריך. מקיף ומעניין.
כל מי שמעיד על עצמו "חובב שטח/נהיגת שטח" מוכרח שמתישהו יעבור אצלו בידיים Jeep אמיתי. ומכיוון ש-CJ וסופה הם באמת טו-מאץ', מנת יתר, עם ת"ש פחות ממינימלי וזה באמת לא מתאים לכל אחד - אז רנגלר הוא המועמד הטבעי והנכון ביותר.
עופו על זה. חיים רק פעם אחת!
ובעיקר כי סוף סוף המחירים של ה JK המשומשים התחילו לרדת.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sgill
והמקפידים תולים ביצים מאחורה על הוו גרירה
לא מומלץ, פוגע בזווית הנטישה
Sent from my iPhone using Tapatalk
JK בשנתונים הראשונים עד 2011 פשוט וספרטני, למעט חלונות חשמליים ונעילה מרכזית אין לו שום דבר המזכיר רכב מודרני מבחינתי זה לטובה..
בקרי מזגן מכניים ללא בקרת אקלים ומנועים חשמליים, מערכת חשמל פשוטה, מחשב אחד ראשי, הכל פשוט נוח וזול לטיפול עצמי.
כמה תוספות שלדעתי הושמטו בכתבה הטובה.
חובה לדאוג לבידוד חום בגג הפיברגלאס אחרת ימים חמים בקיץ לא נעימים, אני הזמנתי חתכתי והדבקתי יריעת בידוד בעובי 1 ס"מ מעלי אקספרס עושה עבודה טובה ומאוד בזול, יש המשקיעים בקיט יקר של מופאר, כל אחד וכיסו..
ממירים קטליטיים עוד בעיה נפוצה ויקרה בשנתונים הראשונים.
אפליקצית JSCAN וקורא OBD אביזרי חובה לטעמי, ניתן לשנות ולבטל את כל הדברים המרגיזים שמצפצפים כמו לחץ אויר נמוך, הודעות על מייצב מנותק (למי שביטל והסב לידני) ועוד ועוד..
המדריך מקיף, מדוייק וכייפי!
אני חוזר איתו בזמן ללפני 4 שנים :cool:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
nirs
לא מומלץ, פוגע בזווית הנטישה
מניסיון לא פוגע, שמים אותם עם שאקל ואז הם חופשיים להתנדנד כאוות נפשם
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
moriseven
מניסיון לא פוגע, שמים אותם עם שאקל ואז הם חופשיים להתנדנד כאוות נפשם
רק השמאלית משתפשפת כי היא נמוכה יותר, אבל אפשר לשים לה ספייסר ולאזן אותה עם הימנית...
Article: המדריך המלא לרכישות רנגלר JK יד שנייה
עוד משהו קטן לגבי בולם הגה - אם הוא במיקום המקורי שלו (גלוי לעין), הרכב כנראה לא ראה שטח מעבר לשבילים.
המיקום המקורי פגיע ומי שמטייל לרוב מרים אותו על ידי קיט פשוט.
מאמר מרשים. בתור הדיוט שחושב לרכוש רנגלר משומש, מרגיש אבוד. אין מצב שאוכל ליישם את ההנחיות המפורטת שבמאמר. הייתי מעדיף שאיש מקצוע מנוסה, או ג'יפאי מדופלם יסייעו לי, בתשלום כמובן.
זה בסדר
זה נכון גם לכל רכב שטח אחר, פשוט פה ריכזו לך מומחי דבר כמעט הכל.
במקרה שלך מה שנכון לעשות הוא לקחת לבדיקה במוסך מומחה.
אם יש לך גם חבר עם רנגלר שילווה אותך בתהליך בכלל טוב.
מוסך מומחה (אין הרבה, כולם מכירים אותם) מכיר את כל המחלות שתוארו ואת הסימנים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Shai k
מאמר מרשים. בתור הדיוט שחושב לרכוש רנגלר משומש, מרגיש אבוד. אין מצב שאוכל ליישם את ההנחיות המפורטת שבמאמר. הייתי מעדיף שאיש מקצוע מנוסה, או ג'יפאי מדופלם יסייעו לי, בתשלום כמובן.
יש לפעמים למכירה JK יד 1 שלא ראו שטח והם במצב סטנדרטי לגמרי.
הבדיקה של כזה כלי היא לא מאד מסובכת.
בדקנו אחד עבור חבר, שנראה כאילו היה בשימור מאז יוצר ב 2014.
דילגנו עליו בגלל המחיר המשוגע שהוא מבקש.
(הוא לא מפורסם עדיין בלוחות, למיטב ידיעתי).
צריך סבלנות.
הבעיה עם אלו שלא ראו שטח ונשארים סטנדרטיים זה שהם לרוב אצל אנשים שלא מבינים בג'יפים.
הנה דוגמא: יש לי שכנה שבשביל השם JEEP נוהגת על JK שנקנה כחדש.
מעט קילומטר, לא ראה שטח, צמיגי כביש מקוריים שבאו עם הרכב, מעולם לא היה ב 4X4 וכל הסופרלטיביים שמחפשים.
אבל, היא נכנסת לתחנת דלק.... המתדלק שואל אותה לבדוק שמן מים? היא עונה בחיוב, והפלא ופלא, תמיד חסר.
המתדלק מוסיף שמן ממה ששיש לו במלאי או מה שהוא מרוויח עליו הכי הרבה, לך תדע איזה, וגם מים מהצבע שעליו הוא כנראה מרוויח הכי הרבה. וזה קורה כמעט בכל תדלוק :rolleyes:
אני נכנס לאותה תחנת דלק, המתדלק שואל אותי "לבדוק שמן מים"? אני עונה לו "לא צריך זה רכב חשמלי" כשהפיה של ה 95 בתוך המיכל..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sgill
הבעיה עם אלו שלא ראו שטח ונשארים סטנדרטיים זה שהם לרוב אצל אנשים שלא מבינים בג'יפים.
הנה דוגמא: יש לי שכנה שבשביל השם JEEP נוהגת על JK שנקנה כחדש.
מעט קילומטר, לא ראה שטח, צמיגי כביש מקוריים שבאו עם הרכב, מעולם לא היה ב 4X4 וכל הסופרלטיביים שמחפשים.
אבל, היא נכנסת לתחנת דלק.... המתדלק שואל אותה לבדוק שמן מים? היא עונה בחיוב, והפלא ופלא, תמיד חסר.
המתדלק מוסיף שמן ממה ששיש לו במלאי או מה שהוא מרוויח עליו הכי הרבה, לך תדע איזה, וגם מים מהצבע שעליו הוא כנראה מרוויח הכי הרבה. וזה קורה כמעט בכל תדלוק :rolleyes:
אני נכנס לאותה תחנת דלק, המתדלק שואל אותי "לבדוק שמן מים"? אני עונה לו "לא צריך זה רכב חשמלי" כשהפיה של ה 95 בתוך המיכל..
זה שאנחנו בדקנו מבין מצויין ומטפל אצל ארז בחולון.
הוא גם מבין מצויין מה יש לו ביד ומתמחר בהתאם [emoji23]
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sgill
ציטוט לפנתיאון :D