אם היה לא הייתי מעלה את הפוסטר כאן, אני טיפלתי לבד מאז שהרכב לא באחריות יש לי את הקבלות של כל החלקים שהחלפתי/טיפלתי הם רוצים מוסך
Sent from my SM-F946B using Tapatalk
Printable View
אם היה לא הייתי מעלה את הפוסטר כאן, אני טיפלתי לבד מאז שהרכב לא באחריות יש לי את הקבלות של כל החלקים שהחלפתי/טיפלתי הם רוצים מוסך
לא נעים להגיד. אבל קרסו צודקים.
תשלם את ה4000 שקל או תנסה לקבל הנחה מסויימת.
מציע לשנות גישה ולבוא בטוב...
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
מציע שתשלם וראה זאת כשכר לימוד לאוניברסיטת החיים
חברים העניין הוא לא אם יש טיפולים או אין העניין הוא שהם לא ביקשו את הטיפולים במעמד הקנייה ועד לאחר העברת הכסף, והחוזה נחתם יומיים לאחר העברת הכסף כשנאמר לי שעל הרכב שלי כמו שהוא עם מנוע בלי מנוע עם אישתי בפנים או בלי אני מקבל 86,000 אלף, ואז בחוזה מופיעים סעיפים שכאמור נחתם לאחר העברת תשלום ולא לפני כמו שמקובל עם מקדמה כלשהי, ועכשיו תוסיף 4000. אולי אם היו אומרים לי לפני כן המחיר של הרכב שלך 80,000 לא הייתי מקבל את ההצעה זכות הבחירה היא שלי, ופה על סמך חוזה שנחתם לא כדין זה הופך לחובה.
אז ה 4000 ש"ח הנוספים נדרשים בצדק, עפ ההסכם שחתמת עליו.
לא סיפרו, וגם לא מאפשרים לצאת מהעסקה בלי דמי ביטול, זה כבר שלהם, ומלמד אותי עם מי יש לנו עסק.
חיפשת נוחות (טרייד אין), היה ברור לך שזה יעלה לך, אין מתנות חינם.
מעולם לא רכשתי רכב חדש דרך היבואן הזה, אבל אני לומד מהסיפור על זה על מי מדובר.
אגב, יצא לי כבר לבטל הזמנות, כשצצו אלטרנטיבות שוות יותר, ולא שילמתי דמי ביטול, אולי דמי טיפול סמליים של 100 ש"ח.
כתבת שפנית לעורך דין (שכתב מכתב) - האם הוא גם נתן לך ייעוץ משפטי בנושא זה? לא תמיד מה שנראה לנו הוגן או הגיוני הוא כזה גם מבחינה חוקית.
ברור ומובן שאתה חש נפגע, נעלב וכועס ומרגיש שנעשה לך עוול, אבל עורך דין יכול אולי לייעץ האם יש כאן מקום לבטל / להקטין את ה"קנס" או אפשרות נסיגה אחרת.
אני חושב שמלבד ללמוד על התנהגות היבואן / אנשי המכירות ולהפיק מכך לקח להבא, שווה לנסות למצוא דרך מגשרת (פשרה) בהתאם לרעיונות והצעות שנכתבו כאן בתגובות, או להחליט ששוה לך לבטל את העסקה (איבדת אמון ואינך רוצה להמשיך להזדקק לשירותי היבואן בשנים הקרובות) גם אם צעד זה כרוך בקנס כספי.
עורך הדין אמר לי שיש כאן עילה,ושאני חתמתי על החוזה בהסתמך על סגירת המחיר והעברת הכסף לפני חתימת החוזה, מה גם שלי יש הוכחה שהוא מבקש את הטיפולים חמישה ימים לאחר חתימת החוזה בעוד לו אין כל הוכחה שהוא ביקש ממני דבר כזה.
סיפור מעצבן מאד. נראה שאתה הולך לשלם עוד כמה אלפי שקלים בכל מקרה, או להם או לעורך דין.
אני משתדל לא להתבאס ממקרים כאלו, לרשום את הכסף תחת סעיף "שכר לימוד". לא מפסיקים ללמוד כל החיים.
וכן, נראה שחברת פריסבי, לשעבר קרסו, הם אכן נבלות שאסור לקנות מהם מכוניות. (אל תדאגו הלינק זמני בשביל שהם ישימו לב)
למה זמני גם כל התקלות שהיו בניסן אפילו על אחת הם לא לקחו אחריות , ועד היום מתנהלים פה ושם תביעות על מאווררים, נזילות שמן ועוד כאלו וכאלו
ואתה ממשיך איתם?
אפילו לאופציה ההרפתקנית של רכב חשמלי?
אם הם אומרים את זה , סימן שהרכב עוד לא נרשם ברשות הרישוי, כלומר אין רישיון על שמך / שם אשתך
למיטב הבנתי , אתה יכול לבטל את העסקה לפי חוקי הגנת הצרכן לפי הקישור שהעלתי למעלה באתר הרשות להגנת הצרכן.
במקרה כזה הייתי מבטל , משלם את ה 100 שח ושיקפצו.
אבל אם יש לך עו"ד תתיעץ איתו לפני שאתה מבצע פעולה שכזאת, לוודא שאני צודק (אני לא עו"ד )
לא ידעתי שיש כזה בכלל.
אז לקנות מהם בנזין סיני נשמע בסדר? 🤣
סתם צוחק, כל אחד והשיקולים שלו.
לי זה נראה ממש לחפש צרות בנרות.
חברות ליסינג לא מחזיקות רכבים מעבר לתקופת האחריות...
מה זה על הנייר?
מה זה רלוונטי בכלל על הנייר?
יש דברים שאני ממש לא מבין.
איך זה שיש לקוחות פרטיים שקונים לאנדרובר חדשה?
או רנו? פיג׳ו? ניסאן? אני לא מדבר על רכב ישן בשקל וחצי, אלא אשכרה ללכת ולהזמין סיטרואן חדשה.
אנחנו כלקוחות, לא אמורים להצביע ברגליים ולהעניש אותם על הזוועות?
זה לא שאין בעיות בטויוטה או הונדה, אבל בואו, יש הבדל.
נשגב מבינתי.
רכב סיני חדש, בסכומים האלה, לי זה נראה כעסקה הרפתקנית.
כמה מוניטין יש ליצרן? שוק היד 2 העתידי בעולם הדינמי הזה? כל יומיים דגם חדש.
אני זוכר שפולקסווגן גולף היו מוציאים דור חדש בערך כל 6-7 שנים.
אלו היו רכבים.
אבל, איך מכר שלי, בחור מבוגר, אמר לי - היום כולם קונים חשמלי, זה מה שהולך.
זה מה שהולך…
סליחה על הסטייה מהנושא הראשי
בהצלחה
אולי אני סתם טרחן וצריך קצת להקליל.
אני אהיה לא פופולארי, ואני עורך דין.
לפי המסמך שצירפת - חתמת והם יכולים לקזז.
למה חתמת, מתי חתמת, אלו סיפורים. אתה אדם בוגר שאמור לבדוק על מה ולמה הוא חותם.
בתאבון.
אז בתור עורך דין אתה אומר לי שללכת לקנות רכב צריך עורך דין אחרת עובדים עליך כי הוא יכל בתמימות או ברמאות לדחוף לי כל סעיף וסעיף שהיה חפץ בו ואני בתמימות בהיותי אזרח שהולך לסוכנות רכב מקבל מחיר על הרכב שלי לאחר שנבדק לשביעות רצונם ומקבל מחיר על הרכב החדש אמור לחשוד/לחשוב שיהיו עוד הפתעות בהמשך זה מה שאתה אומר?