תגובה: מאזדה cx-3? משהו אחר?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוטי ג.
אני ממליץ להתרחק מה asx ומהר.
משהו בהיגוי שלו זוועה
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
יש לאשה כבר 3.5 שנים מליסינג , מנוע 2.0 ליטר בריא , גיר רציף , כושר גרירה 1.3 טון , 130 אלף ק"מ ללא תקלה , רכב אמין במיוחד.
גם לי בהתחלה הפריע ההיגוי והגיר הרציף ,במשך הזמן התרגלתי ואני מאד אוהב את הרכב הזה,דרך אגב הוא מאד יציב, והגיר עמיד גם לגרירות להבדיל מהרבה רכבי ליסינג שהיו לי ולאשה.
אנחנו כבר 6 חודשים מתחמקים מהחלפה ,לא בא לי על טיוטה קורולה קרוס שמחלקים בליסינג היום, אבל אין ברירה הזמנו שבוע שעבר נקווה שיקח קצת זמן.
אטמוספרי לרכב שיוצר ב-3 שנים האחרונות?
האטמוספרי מרגיש עצל, עייף ומיושן לעומת מנוע מוגדש-בנזין (ואפילו דיזל) מודרני, שגם הוא מרגיש עצל ומיושן לעומת כל רכב חשמלי שמסתובב על כבישי ישראל.
אני מבין את הרצון לרכב אמין יותר, אבל מנועים מוגדשים לרכבים עממיים קיימים בארץ כבר הרבה מאוד שנים, ומפגינים אמינות בסדר גמור והשיפור בהתנהגות הוא משמעותי.
בעיני, זה כמו לקנות רכב (מנהלתי בתקציב של פות"ש, לא תחביב/אקזוטי) ידני/בלי מיזוג/בלי בקרות אקטיביות כי הוא אמין יותר..
מה עם ספורטז' עד כמה שאני זוכר חוץ מהדיזל והגירסת 2.0 ליטר 180 כ"ס,שני הגרסאות האחרות הגיעו 2.0 ליטר ו 1.6 ליטר גיר פלנטרי, זה suv ודיי מרווח.
Sent from my SM-F946B using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
moshe_levy
מה עם ספורטז' עד כמה שאני זוכר חוץ מהדיזל והגירסת 2.0 ליטר 180 כ"ס,שני הגרסאות האחרות הגיעו 2.0 ליטר ו 1.6 ליטר גיר פלנטרי, זה suv ודיי מרווח.
Sent from my SM-F946B using Tapatalk
דיי עצלנים כולל בגרסה 2.0 .
1.6 טורבו זריזים אבל עם גיר רובוטי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ariel-ro
אטמוספרי לרכב שיוצר ב-3 שנים האחרונות?
האטמוספרי מרגיש עצל, עייף ומיושן לעומת מנוע מוגדש-בנזין (ואפילו דיזל) מודרני, שגם הוא מרגיש עצל ומיושן לעומת כל רכב חשמלי שמסתובב על כבישי ישראל.
אני מבין את הרצון לרכב אמין יותר, אבל מנועים מוגדשים לרכבים עממיים קיימים בארץ כבר הרבה מאוד שנים, ומפגינים אמינות בסדר גמור והשיפור בהתנהגות הוא משמעותי.
בעיני, זה כמו לקנות רכב (מנהלתי בתקציב של פות"ש, לא תחביב/אקזוטי) ידני/בלי מיזוג/בלי בקרות אקטיביות כי הוא אמין יותר..
בוודאי שאטמוספרי
בוודאי שגיר פלנטרי (אם אין ידני)
כשזה הכסף שלך ולא מה שמקבלים מהליסינג, והתקציב מוגבל, ועל אחת כמה וכמה כשזה כבר משומש, אז אתה באמת רוצה שזה יהיה קודם-כל אמין וזול לתחזוקה. בלי שגעונות.
אתה מכיר טורבו-בנזין קטן שלא בעייתי?... גיר רובוטי DCT שאינו פצצת זמן מתקתקת?... כי אני לא מכיר.
כל שני וחמישי יצרן אחר עולה על המוקד עם ריקולים ותביעות ייצוגיות על מנועי טורבו קטנים וגירים כפולי מצמד. הזיווג הזה הוא הקללה של תעשיית הרכב, רגע לפני שהיא מתאבדת סופית עם הזוועה החשמלית.
מי שחושב כמוני, כבר לא רודף אחרי טכנולוגיות מיותרות. אז יעשה 100-0 ב-9 שניות ולא ב-8.
ביג דיל.
אז כן, מאזדה.
כי תיכף כבר לא ישארו אפשרויות אטמוספרי-פלנטרי אחרות. על ידני כבר לא מדברים.....
רק בשביל הסגירה -
הזמנו סיאט אטקה חדשה.
מהניילונים.
בליסינג פרטי.
אז טורבו ו dsg , ושל יצרן שלא קיים יותר, אבל אחלה רכב עם כל הטיפולים עליהם. עוד שלוש שנים אני מחנה להם את הרכב במגרש ונעלם לשקיעה. בלי התעסקות ובלי עלויות נוספות.
חשבנו על זה ולנו העלות הנוספת שווה את זה ( במיוחד עם העלות של ביטוחים לשלושה נהגים צעירים/חדשים שיש בבית ושכבר כלולה בעסקה שעשינו).
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
תתחדשו! אני עם אטקה כחודשיים, מאוד מרוצים.
כמה העלות בליסינג פרטי?
Sent from my iPhone using Tapatalk
הכל חוץ מרישוי שנתי ודלק ב 3200 לחודש, לשלוש שנים.
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk