תגובה: מה נהיה בשוק הרנגלרים - יד 2 מכירות חיסול???
תשמעו
זה הופך לדיון פסיכולוגי סוציולוגי
למה לסבך כל דבר כלכך הרבה?
עבריינים, הפרשי מחירים…יוקרה…
ולמה ללכת לקיצון?
392 צריך גם להיות בעל יכולת להחזיק, לא רק לקנות, ומדובר בנישה צרה מאוד.
גם XR, בגלל מחיר הקנייה הופך אותו למוצר עבור בעלי יכולת ולא לג׳יפאי הממוצע כתחביב.
לא על אלה מדובר.
איזה רכבי 4x4 מכובדים קיימים היום בשוק?
רכבים חדשים יחסית? לא גרוטאות עם רבע מליון קמ.
האופציות המעטות מאוד יש לומר, מתרכזות היום סביב 150-250 אלף שח.
בא בנאדם, מסודר עם יכולת, ולוקח הלוואה של 100 במקום לפתוח חסכונות שיש לו, ומגשים חלום קטן.
קונה רוביקון ב 250-350 אלף שח.
איפה הלכתם?
למי איכפת מהעבריינים?
שימכרו, שיפשטו רגל, בכיף.
חייה ותן לחיות.
ועוד משהו קטן ושולי מבחינתי, רק לצורך הדיוק.
גלדיאטור רוביקון, עם הגבהה וצמיגים בריאים (הכל עפ החוק) הוא כלי מאוד מאוד עביר, ומפתיע בשטח, למרות האורך שלו.
ואני כותב את זה מנסיון.
אפשר גם לנסח זאת כך - מעט מאוד כלים יוכלו לו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שולץ האיום
ועוד משהו קטן ושולי מבחינתי, רק לצורך הדיוק.
גלדיאטור רוביקון, עם הגבהה וצמיגים בריאים (הכל עפ החוק) הוא כלי מאוד מאוד עביר, ומפתיע בשטח, למרות האורך שלו.
ואני כותב את זה מנסיון.
אפשר גם לנסח זאת כך - מעט מאוד כלים יוכלו לו.
לא כתבתי שהוא לא עביר, רק הזכרתי שעם הגבהה וצמיגים חוקיים הוא פחות עביר מהרוביקון עם אותם נתונים בגלל הבטן.
ברור שהוא יותר עביר מרוב הכלים האחרים שנמצאים עכשיו בשוק.
נקודת המבט שלי על הגלדיאטור- אישית בכללי פחות מתחבר לתצורת הטנדר אם כי הגלדיאטור דווקא עובר לי בגרון מבחינת מראה בכל אופן. החיסרון שלו מבחינתי הוא קודם כל עבירות פחות טובה מהרוביקון 4 דלתות המקביל לו (זוית בטן נמוכה יותר) ובעניין זה גם לא ניתן ממש לשפר את המצב כי למיטב הבנתי בשאר דגמי הרנגלר JL ניתן חוקית להגדיל צמיג ל-35 (בגלל הרוביקון אקטסרים שמגיע כסטנדרט עם 35) ואילו בגלדיאטור לא ניתן להגדיל צמיג מעבר לסטנדרט שהוא צמיג 33.
אבל בעיני יש לגלדיאטור גם יתרונות לא מבוטלים - נוחות נסיעה עדיפה גם בכביש וגם בשטח כולל יציבות כיוונית עדיפה (בגלל בסיס הגלגלים-רוחק הסרנים הגדול יותר) . אפשרויות דיגום וזיווד אין סופיות ועדיפות כרכב אוברלנד. מחיר נוח יותר כמשומש ביחס לרוביקון המקביל.
בקיצור אם מי שהוא היה נותן לי עכשיו 250,000 ש"ח על שני הרכבים שלי (רנגלר 2010 דגם סהרקון - היה סהרה במקור ושופר ושודרג לרמת רוביקון+++ פלוס אינפיניטי G37 שנת 2012 כחדשה) בלי היסוס הייתי לוקח את הגלדיאטור שבראש הפוסט.
אבל, לך תתעסק עכשיו בזמנים טרופים אלו במכירת שני רכבים שאני מאאאאאאד מרוצה מהם וברכישת אחר תחתם...וואלה אין חשק.
נכון
חוקית אפשר כרגע 32.8 בלבד (285/70/17) למרות ש 37״ הולם אותו ממש מבחינה פרופורציונלית.
טיילתי איתו במקומות שנחשבים מאתגרים מאוד, רמה אחת מתחת להכי מאתגרים (עדשה, כמריר) והוא פשוט עשה הכל בלי שום בעיה.
כנראה לפעמים האורך דווקא עוזר, הקדמיים שלו כבר נתפסים טוב אחרי המדרגה…
אני מאוד מופתע מהעניין הזה.
לפי סקירת פרסום מודעות מכירה כמעט כולן של סוחרים. אין רנגלר ארוך 2021-2022 - ספורט מפרטי.. מקורי ..ללא תוספות לשימוש עירוני למכירה?
א. מחירי הביטוח פוגעים בסחירות של רנגלר JL.
ב. מנחש שאחוז הספורט מבין ה JL נמוך יחסית.
אם אתה נחוש למצוא רנגלר לשימוש כביש, חפש
גם סהרה.
Sent from my iPhone using Tapatalk