תגובה: חנויות חלפים ביצחק שדה תל אביב - איפה חונים?
אני כבר לא זוכר מה ומי שם "מוקד ידע" וכו' - בכל הריבוע הזה של יצחק שדה-שונצינו וכו', עדיין יש כמה מקומות שמחזיקים חלקים למכוניות ספציפיות/ישנות ואליהם שווה להגיע (או שסתם אין ברירה) כמו אוטו-מיני או לינקר וכו'. אבל סתם לצורך שמנים ומסננים וכו'? כבר יש בכל חנות חלפים שאינה בלב המאפליה הזו של ת"א. גם כלי עבודה בכוך אצל מירי כבר לא הכי זולים (ואצל שוורץ הם יקרים כאילו עשויים מזהב) ואפילו ינוביץ' כבר ברח מהתחנה המרכזית למרכז העסקים שורק ליד פלמחים.... בואו, אנחנו בשנת 2024, ומי שלא בגיל ובסטטוס של חיפוש בילויים וזיונים, כבר לא מוכרחים שום דבר בת"א. עיר צפופה ומסריחה ויקרה שקשה להגיע אליה, לנוע בה, לחנות בה... ואופן כללי לא מסבירה פנים למבקר מבחוץ. אני משתדל להימנע.
אז נכון שזו חוויה מיוחדת ונוסטלגית להיכנס ולהצטופף בבלגן המקסים של החנות של הפרסים, אבל באמת שאין איפה לחנות שם - צריך לחנות רחוק ולבוא ברגל או מראש להגיע בתחב"צ ואז אם אתה נסחב עם ארגזים או משקלים לתחנת האוטובוס שלפעמים לא קרובה כל כך, זה כבר לא כיף. ולנסוע במונית זה אולי נוח, אבל כבר הוצאה שצריך להכניס לחישוב הכללי והיא מקזזת כל חסכון תיאורטי, אם היה כזה.
אבל אם כבר אתם שם, אז השווארמה אצל אליאס שווה. באמת.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
לא סולו.
אסף.
למה לא?
סולו.
הזמנתי פילטר שמן מקורי. מה שהגיע לא מקורי ואפילו לא תחליפי (מידת המפתח שונה, שטח מעבר השמן שונה, צורת האטם שונה).
הזמנתי פילטר סולר מקורי 'יש במלאי'. אחרי שבועיים זיכו אותי בלי אף מילה.
זה חוסר אמינות מוחלט.
אסף.
https://r.tapatalk.com/shareLink/top...ink_source=app