חוזר: צמיגים 33 (שלושת סימני הקריאה הוסרו)
לטעמי ה30 לא מספיק חזק בשביל 33" בלי שום חיזוק. המינימום הוא חיזוק צלבים.
מנגנון הכשל יכול להיות כמו שברוך כתב- סחרור גלגל ואז בומבה של אחיזה, או, כמו שאלון כתב- כתוצאה מכל משקל הרכב על גלגל אחד. בשני המקרים- נעול או לא- ה30 ייכשל- בד"כ בצלבים, אבל יש עוד נקודות תורפה.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי אלון_ק
זו טענה ישנה ולדעתי, לא נכונה. רכב נעול לא מסחרר גלגלים ומנחית אותם על הרצפה יותר מרכב לא נעול.
סטודנט אמור לדעת - לפחות - לקרוא נכון.
איפה קראת דבר כזה בהודעה שלי?:roll: ?
תבקש יפה, ואני אנקד.
זה יעזור?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
לטעמי ה30 לא מספיק חזק בשביל 33" בלי שום חיזוק. המינימום הוא חיזוק צלבים.
מנגנון הכשל יכול להיות כמו שברוך כתב- סחרור גלגל ואז בומבה של אחיזה, או, כמו שאלון כתב- כתוצאה מכל משקל הרכב על גלגל אחד. בשני המקרים- נעול או לא- ה30 ייכשל- בד"כ בצלבים, אבל יש עוד נקודות תורפה.
אסף.
אוקיי, חיזוק צלבים; אני במילא צריך להחליף - איזה חברות\פירמות ומהיכן משיגים צלבים מחוזקים?
כמה אמור לעלות? פרטים!
ומבחינה אחרת; האם אפשרי לבצע לבד חיזוק לסרן ע"י ריתוך תומכים\חיזוקים לגוף הסרן עצמו?
בהנחה כמובן שהמבצע יודע היטב לרתך. אמצעים ביתיים, אפשר?
יש חומר בנושא? פרטים!
האם קיימת "מכת גז" ב CJ סטנדרטי?
המנוע מוציא הספק של מריצה כתומה (115 כ"ס למנוע חדש...), הספק הקיים כיום לכל רכב משפחטומטי סדרטי...זה לא סופה, לטוב ולרע.
אביגדור
שכחתי לציין: מנוע מזכיר נ"נ...
אמנון, אין סיבה לחיזוקים חיצוניים לסרן. שבירה של בית הסרן עצמו היא נדירה, ותוצאה ישירה של השתוללות ברמה חולנית! מה שנשבר בסיקסים זה ב90% מהמקרים צלב הצירייה, הבעייה היא שלרוב עד כל העסק נעצר נגרם נזק לאוזני הצלב בצירייה, מה שמחייב תיקון יקר או, יותר פשוט - החלפת צירייה.
הפתרון שלי (ושל חנן ושל עוד הרבה ג'יפאים)- זרוקות לי שתי ציריות קדמיות ספייר בבאגאז' מסרן שפעם שחטתי. אם וכאשר אשבור ציריה או צלב, יש לי חלקי חילוף במקום. אני לא מתכוון להתעסק בשטח עם החלפת הצלב, כי כאמור בדרך כלל נגרם נזק לאוזניים.
יש ציריות מחוזקות + צלבים גדולים (297X) למכירה באתרים אמריקאים. אתה לא צריך להוציא על זה כסף שאין לך.
לדעתי - צמיגי 33 מתאימים לסיקס טיולים מבחינה מכאנית, אתה כן חייב להגביה את האוטו מספיק ו/או להגביל מהלך מתלה על ידי באמפסטופים כדי למנוע מהם לחרב את הכנפיים.