-
תגובה: רכב שטח למשפחה, רכב שני בבית שישמש גם לנסיעות מועטות ביום יום, עד 140,000 ש״ח
אני רוצה לצאת חוצץ שניה.
בתחנות הקבועות שלי יש הנחה על דיזל במזומן (דור אלון, ודלק באזה"ת כפ"ס). הוא יותר זול מהמחיר הקבוע על בנזין. בנוסף, צריכת דלק של דיזל היא הרבה יותר טובה משל בנזין ותפסיקו להטעות את הציבור.
רוצים להתווכח על עלויות תחזוקה של מנוע דיזל, בסדר, גם שם יש לי השגות, אבל בנושא הדלק אלו עובדות בשטח. מחר אסע לתדלק ואתן לכם מספרים.
-
רכב שטח למשפחה, רכב שני בבית שישמש גם לנסיעות מועטות ביום יום, עד 140,000 ש״ח
נושא עלויות האנרגיה די ברור לי.
אם הולכים על גז ב- WK2 אז הוא זול יותר בהקשר הזה. אחרת - הדימקס יהיה זול יותר. בקילומטראז' שאני נוסע זה לא יהיה דיל ברייקר.
השאלה היא לחלוטין עבירות ותאימות לטיולים.
מאמין שרוב הטיולים יהיו קלים ובינוני מינוס. פעם פעמיים בשנה טיול ברמה בינונית ולא מעבר לזה.
השאלה אם לדימקס בהיותו רכב עבודה שאין ספק בהיותו קשוח יותר יש יתרון בהקשר הזה ששווה את החסרון בנוחות ב- 95% מהזמן.
ההתרשמות שלי מקריאה וסקירות היא שזה לא שווה את זה, לפחות לא בדור השני של הדימקס (לפני 2021 שלא נכנס בתקציב) וזה מה שאני מנסה לאשרר.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
תגובה: רכב שטח למשפחה, רכב שני בבית שישמש גם לנסיעות מועטות ביום יום, עד 140,000 ש״ח
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ש01
דיזל יקר יותר מבנזין .
מחיר ליטר סולר אינו תחת פיקוח. כיום כמעט בכל אזור בארץ תוכל למצוא סולר, בתחנות מסודרות של חברות מוכרות, במחיר זול יותר ממחיר הבנזין.
ראה לדוגמא את השרשור כאן באתר על תדלוק בהסדר.
Sent from my mobile
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
אני רוצה לצאת חוצץ שניה.
בתחנות הקבועות שלי יש הנחה על דיזל במזומן (דור אלון, ודלק באזה"ת כפ"ס). הוא יותר זול מהמחיר הקבוע על בנזין. בנוסף, צריכת דלק של דיזל היא הרבה יותר טובה משל בנזין ותפסיקו להטעות את הציבור.
רוצים להתווכח על עלויות תחזוקה של מנוע דיזל, בסדר, גם שם יש לי השגות, אבל בנושא הדלק אלו עובדות בשטח. מחר אסע לתדלק ואתן לכם מספרים.
+1
בחודש מאי שילמתי 7.17 שח לליטר סולר בתחנה של "דלק" בשיבא, הרבה יותר זול ממחיר ליטר בנזין שם ובכל תחנה אחרת.
Sent from my mobile
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
kobmyster
ההתרשמות שלי מקריאה וסקירות היא שזה לא שווה את זה, לפחות לא בדור השני של הדימקס (לפני 2021 שלא נכנס בתקציב) וזה מה שאני מנסה לאשרר.
מנסיון על שני הדורות של הדימקס (זה עם הנעילה, וזה שבלעדיה), ובלי נסיון עם הwk, אני חושב שכל רכב עם tc יעיל ומרווח גחון סביר (וlow כמובן) יהיה טוב יותר בשטח מהדימקס ללא הנעילה. הוא פשוט נעצר בכל הצלבה.
הדימקס החדש עם הנעילה- סיפור אחר לגמרי.
-
דימקס כזה כדי שיהיה טנדר טיולים צריך סט מתלים ונעילה. מאותו רגע הוא יהיה נוח מספיק וללא שום בעיית עבירות. ועם כל היתרונות של טנדר.
אסף.
-
יש בקרוב מכרז של רכבים ממשלתיים, חכה ועקוב, אולי ישתלם לך,
שם תוכל לראות פיזית את הרכב, לרבל טופס בדיקה והיסטוריית טיפולים,
דניאל
-
זה פשוט מדהים איך האפשרויות הצטמצמו.
הייתי שם לפני כמה שנים.
ושימו לב לזליגה בהמלצות, פתאום דימקס היא הצעה לגיטימית לרכב שטח?
היצע מצומצם ביותר, גם בסכומים נורמלים ומכובדים.
תשמרו על הרכבים שלכם.
-
אם אתה מתכוון לשינוי ב2 העשורים האחרונים, אז אל תשכח שקרו פה כמה דברים : שינוי במגוון הרכבים כחדשים, הזדקנות של הרכבים הקיימים, התבגרות של רוב חברי האתר/הפורום והגדלת המשפחה וכל זה ביחד מייצר סט דרישות אחר ולכן התשובה השתנתה עם הזמן
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
-
קח הצעה:
ניסאן פטרול 2003 יד שנייה, הרכב אצלי שבע עשרה שנה !
תקין לחלוטין, כל כפתור ברכב עובד, אחרי טסט
ויש גם מזגן אחורי..
יש כאן חברים שמכירים את הרכב, וחשוב יותר מכירים אותי.
סמי
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
kobmyster
נושא עלויות האנרגיה די ברור לי.
אם הולכים על גז ב- WK2 אז הוא זול יותר בהקשר הזה. אחרת - הדימקס יהיה זול יותר. בקילומטראז' שאני נוסע זה לא יהיה דיל ברייקר.
השאלה היא לחלוטין עבירות ותאימות לטיולים.
מאמין שרוב הטיולים יהיו קלים ובינוני מינוס. פעם פעמיים בשנה טיול ברמה בינונית ולא מעבר לזה.
השאלה אם לדימקס בהיותו רכב עבודה שאין ספק בהיותו קשוח יותר יש יתרון בהקשר הזה ששווה את החסרון בנוחות ב- 95% מהזמן.
WK2 יעשה את כל מה שאתה רוצה ובקלות (כמובן צמיגי 50% לפחות, לא נכנס לדיון איזה - יש לי המלצות...).
חייב מיגון.
חייב הגבהה (אלא אם יושב על כריות אוויר).
שים לב שאם אתה בודק WK2 שהגיע בייבוא אישי - לוודא שהוא 4X4 ושיש LOW (תתפלא, הניקל על הדלת האחורית לא מבטיח שאכן יש...)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוטי ג.
אם אתה מתכוון לשינוי ב2 העשורים האחרונים, אז אל תשכח שקרו פה כמה דברים : שינוי במגוון הרכבים כחדשים, הזדקנות של הרכבים הקיימים, התבגרות של רוב חברי האתר/הפורום והגדלת המשפחה וכל זה ביחד מייצר סט דרישות אחר ולכן התשובה השתנתה עם הזמן
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
אני מדבר בעיקר על הסיבה הראשונה שרשמת, שינוי בהיצע הרכבים החדשים.
לא מאתמול, וזה התחיל להשפיע בשנים האחרונות חזק בשוק היד 2.
ואני אפילו לא מדבר על רכב שטח אמיתי ( 2 סרנים ) אלא SUV במשמעות האמיתית שלו.
ההיצע הצטמצם במשך השנים, והמון אופציות התיישנו ונעלמו ללקוח הממוצע, לא משייגנע.
טרנו, טרופר, קוריאנים, גרנד צ׳ירוקי,לאנדרובר, ובטח שכחתי עוד.
זה כנראה לא משתלם להם ליצרנים, אולי מאחר וזה לא ירוק, ולא הכי יעיל, הביקוש השתנה.
נשארנו עם טויוטה, פאג׳רו (שגם הופסק), וג׳יפ.
כל השאר הרפתקני יותר ופחות מתאים לבחור חדש.