פקודת הבטיחות לא חלה על חצר (בית פרטי) שלא מועסקים עובדים בשכר. למעט מעלית נוסעים
Printable View
טוב,
כנראה שלא תהיה ברירה ואצטרך לבנות באמת ח ממתכת.
יש לי רתכת, עשיתי מספר עבודות ריתוך קטנות, אבל זו האופציה השניה שהייתי רוצה.
חשבתי אם יש אופציה לפרופילים עם חורים ופשוט לחברת אותם עם ברגים וכך ליצור את ה ח׳.
יש דבר כזה פרופילים מחוררים? או שזו הוצאה להתחיל לחורר פרופיל חלק.
בנוסף, יש אביזרים ייעודיים לייצור זויות 90 מעלות ?
שורה תחתונה, אם אפשר לחתוך פרופיל לגודל המתאים, ואז באמצעות ברגים או זויות לייצר את הקונסטרוקציה של ה ח׳ עם גלגלים, או שחייב ריתוך?
אגב, כל הרעיונות שנתנו פה, לא מתאימים, הכננת חייבת להיות מקובעת למתקן או עמוד, לא יכולה להיות מחוברת לקיר.
היתה פה הודעה עם קישור ליד 2 של חצובה עם כננת - שזה רעיון טוב, רק שהחצובה שוקלת 150 קילו, זה בערך 120 קילו יותר ממה שאני רוצה לסחוב כל פעם.
אז הכל מתנקז לכיוון הרעיון של קונסטרוקציה קטנה, בערך רוחב של 100 סמ, על גובה של 90 סמ, שעליה אאלץ לקבע את הכננת, אולי עם גלגלת נוספת במרכז.
זה לא ריתוך מסובך במיוחד ואתה גם לא צריך פה פרופיל מפלצתי...
כל מחסן מתכת הכי בסיסי יעשה לך חיתוכים ב45 בשביל הכייף הזה ותוסיף עוד קצת בשביל החיבור של הכננת עצמה.
כננת כבר רכשת?
מאיפה אתה בארץ?
אם מאזור המרכז אוכל לעזור לך בכייף.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
מציע רעיון אחר.
יש אפשרות להאריך את צינור המיכל החוצה?
אם כן עושים צינור ארוך. עם פקק. וממלאים ממפלס הקרקע.
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
לגבי ח על גלגלים ובמידה והפתח הוא ללא דפנות בולטות הייתי נמנע מזה כדי שבשינוע של הח' אחד הגלגלים לא ייפול פנימה
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
[QUOTE=מוטי ג.;1053453]לגבי ח על גלגלים ובמידה והפתח הוא ללא דפנות בולטות הייתי נמנע מזה כדי שבשינוע של הח' אחד הגלגלים לא ייפול פנימה
Sent from my SM-S928B using Tapatalk[/QUOT
כן, חשבתי שה ח' יהיה מפרופיל מלבני או ריבוע, והחלק התחתון שבעצם יגע בריצפה, יהיה מפלח עבה, בלי גלגלים.
הדאלה איזה עובי פרופיל יתאים, שלא יתעקם .
כל ה ח' יהיה באורך של בערך מטר, הגובהיהיה סביב 90 (צריך להבין מה גודל הכננת שאחבר לח', כך שלא תהיה נמוכה מידי בתול חדר המכונות )E]
אפשר לבנות מצנרת מים עם אביזרי הברגה
לקשור חבל אל ידית המיכל ולהחליק מטה על שלבי הסולם..... בלי כננות ובלי קונסטרוקציות.:mad: