גם מוסברג MC2SC נמצא בקטגוריה.
לי הוא מאד נוח.
גם המחיר נוח.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
לי יש גלוק (הלא פופולרי כאן). בחרתי בו בשל עבר משותף והתאמה לכף יד, משקל וגודל כללי. מכיר הרבה אחרים שעבדו בשגרירויות, כוחות הבטחון וכו׳ שפשוט רגילים אליו, כי זה נשק תקני בארגונים כאלה. יש גם משמעות למשקל המצטבר (עשר לעומת כמעט כפול כדורים). לא באנו להלחם, באנו לפגוע בכדור ראשון-שני וזהו. אנחנו חיים בסרט, אבל לא במערבון.
לדעתי המשפטים האלו צריכים להכחד.
המציאות בקרב יריות יותר מסובכת מזה, וטוב שיהיה יותר כדורים.
במיוחד אחרי 7/10.
כיום המתחרים של גלוק מכניסים באותו גודל 13-15 כדורים ואין סיבה שזה לא יקרה גם בגלוק.
כדור FMJ 115 גריין שוקל 11 גרם, זה לא מה שישבור אף אחד.
ואם אתה מחבר את זה עם: הדק דרעק, כוונות פלסטיק, ואין הכנה לאופטיקה במחיר הבסיס, אז למה גלוק ?
אמינות יש גם אצל המתחרים המובילים.
יש יתרון נוסף במיעוט דגמים או סטנדרניזציה בתצורה לצורך שימוש במחסנית של חבר במידה ו...
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
הדגמים שאני מכיר ב17 הם עם ידית אחיזה טיפה יותר גדולה, גם עובי/היקף גם אורך (זה תמיד מ"מ בודדים ולא נראה הרבה, אבל זה המשחק פה).
אולי תחדש לי.
חבר לא מצליח לפגוע את מספר הכדורים הנדרש לטובת חידוש הרשיון.
המדריכים במטווח לא ממש מסבירים לו ולא מדריכים אותו.
הוא חושב לעבור למטווח אחר אבל במטווח הנוכחי טוענים שאי אפשר.
מישהו יודע מה ניתן לעשות במקרה כזה?
אביגדור
מאיפה החלטת כי 3 שנים לא ירה?
ע"פ חוק אתה מחויב כול שנה וחצי להיות במטווח.
שאלתי שאלתי שאלה לגבי נהלים, אשמח להשאיר את הדיון בנושא.
אביגדור
שישאל במטווח אחר......
אסף.
אם הוא הולך להדרכה הוא יקבל הדרכה.
אם הוא הולך לירי חופשי, הוא יקבל מנהל מטוח שלא ממש בודק את איכות הירי.
במטווח בו אני מחדש ומרענן למדריכים מאוד חשוב גם לתקן ולשפר. אני חושב שאם יש מטווח שזה לא חלק מהעניין יש בעיה.
אסף.
בתור לקוח מזדמן אני מבין שזה תלוי עומס, חשק ורצון כללי ואישי של המדריך באותו היום,
ואם אתה משלם על ירי חופשי אתה תקבל.... חופשי.
גם אני בעבודה שלי לא תמיד מספק מענה זהה לכל מי שמתקשר יש מי שמקבל תשובה "עוברת" ויש מי שמקבל תשובה מעולה, וזה לגמרי משתנה על בסיס תחושות שהצד השני מייצר, ומה שעובר עליי באותו היום.
ואני מניח שגם מדריכי ירי שהם בסוף בני אדם מתנהגים אותו דבר.
מבין שהוא ניגש לביצוע חידוש רשיון ולא הצליח לעמוד במשימה המורכבת... לפגוע 7 מתוך 10 כדורים במטרת A4 ממרחק 5-7 מ' .
השאלה היא אם הבעיה היא רפואית (רעד בידיים/ בעיות ראייה וכו' ) או חוסר ידע בסיסי בתפעול האקדח, משהו שמדריך יכול לתקן.
להערכתי החבר סובל מבעיה כלשהי, אולי צריך לירות עם משקפי קריאה כדי שיוכל לראות את הכוונות.
לא נתקלתי במדריכי ירי שלא מנסים לעזור, בשום מקום, מה גם שאם מדובר בחידוש אז מדובר באדם שכבר ירה בחייו ופגע. המטרה המקורית של חובת ביצוע ירי לחידוש רשיונות הייתה לפגוש מחזיקי נשק אחת למספר שנים ולבדוק מסוכנות (מבחינת מצב בריאותי או נשק תקול) ולא כשירות ללוחמה או יכולות קליעה למטרה.
נ.ב. ערכתי את הכותרת כדי שתתאים לתוכן העדכני
אז זהו שכנראה לא בכול מקום...
הבעיה התחילה כאשר רכש אקדח קטן יותר על מנת שיהיה לו נוח להסתובב עם האקדח ביום יום.
כמובן שאני לא יודע לומר אם יש בעיה רפואית, אבל לטענתו, המדריכים לא מדריכים אותו,
ולכן הצעתו לי לעבור למטווח אחר.
במטווח הנוכחי אמרו שלא ניתן כי הוא החל את התהליך אצלם, מלכוד 22....
האם לא ניתן לעבור מטווח כמו שניתן לעבור מכון טסטים לאחר חודש?
האם אני לא יכול לעשות עם הכסף שלי מה שאני רוצה וחייב ללכת למקום שאני לא מרוצה ממנו?
קשה לי לקבל את הנקודה ולכן שאלתי אם מישהו מכיר את הנהלים.
תודה רבה על הרצון לעזור,
אביגדור
הסוחר הכי פדנט זה מאיר רוט בראשל"צ ואפשר להתקשר ולשאול אותם,
ספק אם ניתן לקבל היום הדרכה אישית מספקת, גם בתשלום - פשוט כי אין חומות זמינות וחלון הזמן לחידוש אוזל מן הסתם.
אני זורק רעיון פרוע - שינסה לגשת למטווח איירסופט, היה פעם בבית ברל, אולי יש להם גם דגם אקדח דומה ויש מצב שהמתלהבים שם יוכלו לפחות לוודא שהוא מחזיק ומכוון אקדח בצורה נכונה.