1 קבצים מצורפים
תגובה: ביטוח מקיף לפי הערכת שווי נמוכה מהמחירון.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן-ג'יפולוג
הלכנו על צד ג וחובה.
לקחתי את הפערים שהיו השנה בהצעות בין צד הג' למקיפים על כל הרכבים שלנו ושמתי אותם בקרן שייעדתי עבור נזקים עצמיים וגניבות לרכבים שלנו. בעוד שנה אפקיד שם שוב את הפערים וכן הלאה.
כל הרכבים עברו לביטוח צד ג' במקום מקיף.
עוד עשר שנים נוכל לדגום את הסטטיסטיקה הפרטית שלנו ונראה אם הקרן גרעונית או רווחית. לאור תצפית על העבר אני משער שהיא תהיה רווחית.
כל ההצעות להשוואת מחירים כמובן נכונות וגם יושמו. ההתייחסות שלי כאן היא רק להצעות הזולות ביותר.
מדהים אתה עושה משהו שאני מפנטז עליו הרבה זמן.
מעניין במה אתה שם את הכסף. 10 שנים הייתי שם על מדד פסיבי כלשהו.
משהו שפרסמתי בפייסבוק שאולי יכול לעזור לקוראים עתידיים להוריד את מחיר הביטוח:
ביטוח חובה + מקיף בחברת הביטוח ״ביטוח חקלאי״
גימני דור 3 2016
חובה 1451
מקיף 2146
תבקשו השתתפות עצמית הכי גבוהה, במוסך הסדר.
קובץ מצורף 147322קובץ מצורף 147323
Sent from my SM-G998U1 using Tapatalk
כל זמן שאין רמאויות בעניין הזה של ביטוח ( ובתוך המשפחה לא יהיו) אז ברור שהרווח בצד שלך.
המקיף הוא הרווח הכי גדול בביטוח עבור החברות בייס סיכון לעומת מחיר הפרמיה והסיכון מגודר.
גם אין לך נזק של התיקרות הפרמיה בעתיד מפני שצד ג נחשב גם הוא להנחה
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
מתמטית ברור שאין סיבה לעשות ביטוח מקיף לרכב. התוחלת היא בהגדרה שלילית ללקוח וחיובית לחברת הביטוח, הנזק מוגבל מראש לשווי מוסכם של הרכב.
אז למה בכל זאת? חנן, אתה כתבת פה פעם משהו חכם שאני זוכר בערך ככה:
האם כשהרכב יגנב או יושמד, אתה תוכל להצדיק בפני עצמך או שותפתך לחיים השקעה במחליף? ביטוח מקיף, גם אם הוא מחזיר רק חלק ואפילו לא גדול מסכום ההשקעה הכולל ברכב שטח, הוא בסיס פסיכולוגי לקניית מחליף.
לגבי זוגתי, הצבתי לפניה את הנתונים שהעליתי לכאן והיא החליטה ללכת בדרך הזו.
בכל מקרה ההחלטה המשותפת היתה שאם קורה המקרה, מתבאסים קלות כי אי אפשר להימנע מזה וקונים רכב מחליף בלי להתחרט על ההחלטה .
בנוסף, עזרנו משמעותית לסטטיסטיקה להיות לטובתינו מכאן ולהבא, הן בנישול הבנות מהאיוניק והן באמצעים טכנולוגיים אחרים שלא אפרט כאן.