לשימוש שלי, גם 150 סוסים זה די והותר. אבל כאמור, על טעם וריח...
Printable View
zivo
כי עדר סוסים נוהם דרך מפלט רועם ושמדביק אותך לכיסא בכל מכת גז קטנה זה הדבר הכי מחרמן כל חובב רכב אמיתי מושבע.
חשמל חרישי שמאיץ...בהההה....כבר עדיף משחק מחשב / סימולטור....
הבן של השכן קנב ב.אמ. וו. ישנה משופרת מאד בטירוף סטייל רכב מסרטי מהיר ועצבני...כל פעם שהוא מניע את הרכב אני אשקרה מתענג על רעש המפלט....
נהמת מפלטים והדבקה לכיסא חלה גם בשטח- ע"ע ברונקו רפטור, רוביקון 392, ועוד - כמו גם מירוצי הבאחה...
יש מגוון סוגי טיולים בשטח ויש כאלו שמשלבים נסיעת שבילים מהירה ואפילו מהירה מאד בטיול... כמו שכבר נאמר איש איש וטעמו הוא.
הבעיה שהעולם הופך ירוק מדיי, פוליטיקלי קורקט מדיי ומנועי בנזין עתירי נפח וסוסים הפכו לשיקוץ שהולך ונעלם מהתחום המוטורי....
החלום הרטוב של מחבקי העצים זה עתיד שבו כולם מתניידים בקוביות אחידות וחשמליות שמתניידות עצמאית- נכנס לקוביה מודיע לה את היעד והיא כבר תקח אותך לשם
אמרתי קודם, על טעם ועל ריח אין להתווכח.
מניח שאם רעמי מפלטים היו מרגשים אותי, הייתי נוסע על משהו אחר. משהו שלא מודדים בו 1-100 עם לוח שנה...
וזיו, עזוב, אל תגלה לו שמהירות בשטח זה עניין של מתלים ולא של מנוע ;)
זיו,
יצא לך לנסוע בשטח עם רכב עתיר כ״ס ומומנט?
אין כזה דבר יותר מדי כוח... גם בשטח.
אבל צריך וכדאי להתפשר.
ולעמיין "מחבקי העצים" וכו'- לפני כמה ימים בצרפת נהרג הולך רגל מפגיעת "רכב שטח". העירייה שם שוקלת ברצינות לאסור כניסת "רכבי שטח" לפריז. ואנחנו מדברים על מיטב התוצרת הגרמנית, מפלצות אוטובאנים על צמיגי חתך נמוך שבינם לבין שטח אין שום דבר פרט למיתוג.
אותם צרפתים הם אלו שמנהלים את המותג ג'יפ. הם פשוט לא מבינים.
אסף.
נראה לי שלמחבקי העצים יש יותר בעיה עם העגלה העצלה שלי שמסריחה את הרחוב כל בוקר.
(תכלס, גם לי).
מי שיש לו בעיות עם רעש מפלטים הם מחבקי התינוקות (כמובן שניתן לנסוע שקט בתוך העיר,וזה נכתב כהלצה).
גיליתי שמשום מה לשלב האבולוציוני של מסילה משותפת פוסט מנוע טיפש אבל טרום מסנן חלקיקים ומערכת אוריאה יש את הסרחון הכי נוראי.
לישנים היה ריח של... נו.. דיזל. כמו טרקטור ישן. מסריח אבל לא מגעיל. לחדשים ביותר- אין ריח. רק דור הביניים עם צחנה מגעילה.
(אגב, בחסימת egr, בתקופה שבה עשיתי זאת, היה אותו ריח, כך שאני מניח שזה לא משם).
מעניין. (אותי).
אני עם דיסקו 2 חונה ליד שכן עם hummer EV,
לא הכרתי את הבחור עד באחת הפעמים ניגש אלי אני כשאני מחנה… הייתי בטוח שיתלונן על הרעש, ריח אולי חושש שאדביק את החשמלי שלו בנזילות [emoji6]
סיפר לי בעיניים עם לחלוחית כמה מתגעגע לדיזל אמיתי , לרעש ולמנוע..לאחר כחודש כנראה לא עמד בזה יותר, ראיתי אותו עם RAM 3500. החשמלי עבר לבן :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
זיו ו-אייל, לא חידשתם לי...ברור שבשטח (וגם בכביש) עדיף גם וגם וזה אכן בדרך כלל מגיע ביחד כחבילה עתירת סוסים ורעם מפלטים עם מתלים התואמים (לרוב) את החבילה....
מי אמר רפטור ולא קיבל....
- - - Updated - - -
פגעת בול בפוני של הבעיה והיא לא רק של הצרפתים...כמעט כל אירופה נדבקה בגישה הזו...
אתמול חזרתי מטיול שטח עם חבר שנוהג על 392.
בשטח אמיתי אין לו שום יתרון על רוביקון 3.6 או 2.0 עם חבילת אקסטרים ריקון.
אבל בכל עצירה שירדנו מהרכבים ואח"כ שהלכנו לכיוונם והוא התניע מרחוק, המנוע נותן כזאת נהימה... כן זה חזק, כן זה מחרמן, כן כולם מסובבים את הראש לכיוון הרכב שלו, אבל זה לא שווה 300אש"ח תוספת ואת ירידת הערך ועלויות התחזוקה (לדעתי)
אבל בכביש אין מה להשוות את הכח והזריזות של ה 392 לעומת אחיו הקטנים יותר בסמ"ק. החלפתי איתו רכבים בעליה מים המלח לערד, הג'יפ הזה טס ולא מפסיק להאיץ בעליה. הוא כמובן לא רכב ספורט בניהוג, אבל בכח בהחלט כן.
ואם לוקחים בחשבון שגם מי שמטייל הרבה עושה 80% מהקילומטראז' בכביש, אז למי שזה חשוב והפרוטה מצוייה בכיסו, יש הגיון ברכב הזה.
הבעיה עם ה392 היא לא הרכב עצמו אלא כל הקורולות\סופרבים\אוונסיס\קאמרי\יו ניים איט שמחכים בשוליים עם ממל"ז או בנסיעה עם דבורה בדרך אל ומ.. השטח.
ברכב הספציפי הזה מותקנים כל אמצעי ההגנה (החוקיים :-) ) נגד עקיצות המשטרה.
אני תוהה איך זה מרגיש לנסוע 150 קמ"ש בקוביה כזו עם הארד טופ שידוע ברעשי הרוח שהוא מייצר.
או שהמערכת עם הסאב ממסכת את הרעש.
לא נראה לי רלבנטי , הכיף זה תאוצות , לא מהירות
Sent from my iPhone using Tapatalk
צודק הד!
גם ה 2.0 וה 3.6 יכולים לנסוע 150 וגם בהם זה לא נעים.