תגובה: עצות לפני קניית היילקס ויגו
בוקר טוב,
בנוגע לרכבי חברת החשמל הם פשוט התחילו לעבוד עם אתר בידספיריט,
אתה יכול להיכנס בכל יום לאתר ולצפות איך זה עובד שם גם מבלי להירשם,
בגדול מכרז און ליין, מי שמציע את המחיר הגבוה ביותר זוכה.
את הרכבים אתה יכול לראות פיזית במגרש של חברת החשמל לפני שאתה מציע וללמוד על מצבם הכללי מהמידע שמופיע באתר.
בגדול הרכבים שלהם מטופלים כמו שצריך, והמחירים במכרז בהתאם (רמז, לא זולים במיוחד).
לגבי רכבים מכונס נכסים רכשתי כזה פעם אחת לפני שנים רבות, בגדול אין לך שום מידע שהם מספקים אודות הרכב,
ואתה די קונה חתול בשק אבל לעיתים המחירים בהתאם.
היום לפי מספר רישוי אתה יכול לחלץ לא מעט נתונים אודות הרכב (בתשלום סמלי) ולדעת יותר אודות הכלה.
מרבית הרכבים שם זה עיקולים, כאלה שלא יכלו להחזיר הלוואות וכדומה,
יש מציאות ולצידן גם יש נפילות.
יש בחור בטיק טוק (לא זוכר את שמו) שמלמד את העוקבים שלו און ליין איך מתמודדים במכרז של בידספיריט,
בהצלחה,
דניאל
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דניאל מאירי
בוקר טוב,
בנוגע לרכבי חברת החשמל הם פשוט התחילו לעבוד עם אתר בידספיריט,
אתה יכול להיכנס בכל יום לאתר ולצפות איך זה עובד שם גם מבלי להירשם,
בגדול מכרז און ליין, מי שמציע את המחיר הגבוה ביותר זוכה.
את הרכבים אתה יכול לראות פיזית במגרש של חברת החשמל לפני שאתה מציע וללמוד על מצבם הכללי מהמידע שמופיע באתר.
בגדול הרכבים שלהם מטופלים כמו שצריך, והמחירים במכרז בהתאם (רמז, לא זולים במיוחד).
לגבי רכבים מכונס נכסים רכשתי כזה פעם אחת לפני שנים רבות, בגדול אין לך שום מידע שהם מספקים אודות הרכב,
ואתה די קונה חתול בשק אבל לעיתים המחירים בהתאם.
היום לפי מספר רישוי אתה יכול לחלץ לא מעט נתונים אודות הרכב (בתשלום סמלי) ולדעת יותר אודות הכלה.
מרבית הרכבים שם זה עיקולים, כאלה שלא יכלו להחזיר הלוואות וכדומה,
יש מציאות ולצידן גם יש נפילות.
יש בחור בטיק טוק (לא זוכר את שמו) שמלמד את העוקבים שלו און ליין איך מתמודדים במכרז של בידספיריט,
בהצלחה,
דניאל
תודה רבה [emoji120] מעריך
Sent from my SM-G998U1 using Tapatalk
שאלה לחברים שהשתתפו במכרזים בעבר לקראת המכרז שמתחיל מחר - אני מנסה להבין אם קראתי את מסמכי המכרז נכון.
על הסכום שהגשתם באפליקציה עוד הוספתם מע"מ?
כי אם כן, זה הופך את הקניה שם ללא משתלמת סעליל לכל מי שאינו סוחר ויכול לקזז מע'"מ.
ההצעות הזוגות לרכבים טובים בפעם הקודמת היו כמעט 20% מעל המחירים לרכב בבעלות פרטית, תוסיפו מע'"מ וזה כבר מגיע ל- 40% מעל המחירון.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
kobmyster
שאלה לחברים שהשתתפו במכרזים בעבר לקראת המכרז שמתחיל מחר - אני מנסה להבין אם קראתי את מסמכי המכרז נכון.
על הסכום שהגשתם באפליקציה עוד הוספתם מע"מ?
כי אם כן, זה הופך את הקניה שם ללא משתלמת סעליל לכל מי שאינו סוחר ויכול לקזז מע'"מ.
ההצעות הזוגות לרכבים טובים בפעם הקודמת היו כמעט 20% מעל המחירים לרכב בבעלות פרטית, תוסיפו מע'"מ וזה כבר מגיע ל- 40% מעל המחירון.
במסמכים של כל רכב כתוב אם הוא חייב בתוספת מע"מ על המחיר או לא. שים לב שכל הטנדרים במכרז של חברת חשמל לא חייבים בתוספת מע"מ, רק האופנועים.
חוזר לעדכן על תוצאות מכרז חברת חשמל שהיה היום - אולי יעזור לחברים אחרים בעתיד.
מחירון מתייחס למחירון משוקלל של לוי יצחק (אפליקציה) לפי יד ראשונה פרטית, כי ככה השוק מתמחר היילקסים של חברת חשמל.
שלושתן עם ארגז כמו שאוהבים בחברת חשמל - דלת אחת שנפתחת הצידה, ובפנים באחד הצדדים ארגז מתכת גדול ולידו ארון טכנאים עם מגירות נמוכות לציוד. בכולן וו גרירה עם חיבור חשמל ותאורה בארגז.
היילקס אקטיב 02/2019 עם 48 אלף ק״מ (כן, זו לא טעות, זה היה רכב טכנאים גיבוי שכמעט לא מצא את עצמו מוקפץ), ללא בעיות שלדה, מרכב או מכלולים שנראית ממש כמו חדשה מבפנים ומבחוץ נמכרה ב- 172.5 שזה כ- 16% מעל המחירון (149.5).
היילקס אקטיב 2019 עם 146 אלף ק״מ ואיזושהי בעיה בקלאץ׳ ומיגוני ירי נמכרה ב- 147.
היילקס אקטיב 12/2017 עם 136 אלף ק״מ, ללא בעיות שלדה, מרכב או מכלולים, במצב טוב מאוד מבפנים ומבחוץ ועם מצבר חלש נמכרה ב- 136.5, שזה כ- 6% מעל המחירון (129).
יש מחר עוד אחת 2019 עם 36 אלף ק״מ ובלי ארגז בכלל שנראית כאילו ירדה שלשום מהאניה. אני מניח שגם היא תימכר במעל 170.
עצות לפני קניית היילקס ויגו
ולמען הסר ספק ובהמשך להודעות קודמות -
על טנדרים לא משלמים מע"מ (בדקתי גם מול חברת חשמל כדי להיות בטוח)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
kobmyster
ולמען הסר ספק ובהמשך להודעות קודמות -
על טנדרים לא משלמים מע"מ (בדקתי מול חברת חשמל)
נו ונתת הצעה על משהו? היצע היילקס ביד 2 עם קילומטר סביר כמעט ולא קיים אז זה מסביר את המכירה מעל המחירון. למרות הריבית, מלחמה וכן הלאה
עצות לפני קניית היילקס ויגו
זכיתי ב- 2017 שתיארתי למעלה.
זו גם הייתה זאת שתיעדפתי מראש מבין כל האפשרויות. אני מודה שחשבתי שהיא תימכר ביותר וגם הייתי מוכן לשלם יותר, ומבחינתי 6% מעל מחירון לאקזמפלר במצב ממש טוב עם קילומטראז' נמוך זה שיחוק רציני.
אני עוד מחכה לקבל מהם את ההודעה הפורמלית אחרי ועדת מכרזים ולהשלים את הרכישה. בבוא העת נפתח גם שרשור ב- RR.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
kobmyster
זו גם הייתה זאת שתיעדפתי מראש מבין כל האפשרויות. אני מודה שחשבתי שהיא תימכר ביותר וגם הייתי מוכן לשלם יותר, ומבחינתי 6% מעל מחירון לאקזמפלר במצב ממש טוב עם קילומטראז' נמוך זה שיחוק רציני.
אני עוד מחכה לקבל מהם את ההודעה הפורמלית אחרי ועדת מכרזים ולהשלים את הרכישה. בבוא העת נפתח גם שרשור ב- RR.
מעולה איזה כיף. מחכה לשמוע מה הפתרון שלך לארגז המציק
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
kobmyster
תתחדש!
וגם תודה על המעקב והעדכון, זה בטח מעניין ויכול להיות רלוונטי כאן.
(לא זוכר אם רשמת זאת, אבל למיטב זכרוני כולם היו עם גיר ידני ובמקביל היו לא מעט דימקסים עם גיר אוטומטי של חברת חשמל באותו מכרז).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
kobmyster
חוזר לעדכן על תוצאות מכרז חברת חשמל שהיה היום - אולי יעזור לחברים אחרים בעתיד.
מחירון מתייחס למחירון משוקלל של לוי יצחק (אפליקציה) לפי יד ראשונה פרטית, כי ככה השוק מתמחר היילקסים של חברת חשמל.
שלושתן עם ארגז כמו שאוהבים בחברת חשמל - דלת אחת שנפתחת הצידה, ובפנים באחד הצדדים ארגז מתכת גדול ולידו ארון טכנאים עם מגירות נמוכות לציוד. בכולן וו גרירה עם חיבור חשמל ותאורה בארגז.
היילקס אקטיב 02/2019 עם 48 אלף ק״מ (כן, זו לא טעות, זה היה רכב טכנאים גיבוי שכמעט לא מצא את עצמו מוקפץ), ללא בעיות שלדה, מרכב או מכלולים שנראית ממש כמו חדשה מבפנים ומבחוץ נמכרה ב- 172.5 שזה כ- 16% מעל המחירון (149.5).
היילקס אקטיב 2019 עם 146 אלף ק״מ ואיזושהי בעיה בקלאץ׳ ומיגוני ירי נמכרה ב- 147.
היילקס אקטיב 12/2017 עם 136 אלף ק״מ, ללא בעיות שלדה, מרכב או מכלולים, במצב טוב מאוד מבפנים ומבחוץ ועם מצבר חלש נמכרה ב- 136.5, שזה כ- 6% מעל המחירון (129).
יש מחר עוד אחת 2019 עם 36 אלף ק״מ ובלי ארגז בכלל שנראית כאילו ירדה שלשום מהאניה. אני מניח שגם היא תימכר במעל 170.
לפי מי אתה רואה את מחיר המחירון הזה?
לפי לוי יצחק, מחירון לא משוקלל של היילקס אקטיב ידנית 2017 הוא 121,000. לפי מחירון יד2 הוא 121,000. איפה ראית שהמחירון 129?
הרכב הזה (מספר 36), לא הפריע לך שיש לו חלודה מתחת לרכב?