את החריטות אני עושה לבד אז אין לי עלות עבודה. מחיר המברז עלול להיות קצת יקר ולהגיע לאיזור ה700 ש"ח. אני עוד בשלב הבירורים. מה שכן, את גודל המיסב הייתי צריך כבר לבחור עכשיו.
אורי טל.
Printable View
את החריטות אני עושה לבד אז אין לי עלות עבודה. מחיר המברז עלול להיות קצת יקר ולהגיע לאיזור ה700 ש"ח. אני עוד בשלב הבירורים. מה שכן, את גודל המיסב הייתי צריך כבר לבחור עכשיו.
אורי טל.
לגבי תעופתי מול חקלאי/תעשייתי...
למען האמת, אין לי מושג מה ההבדלים בין חקלאי לתעשייתי, המינוח שבו משתמשים הוא מסחרי - commercial, ותעופתי/צבאי. ההבדלים גדולים מאד, ומורגשים ביד, באיכות של החלקים, בהתאמה, בגימור. הסיבה היא שבמכונה קרקעית משתמשים במיסבים גדולים פיזית, גדולים ביחס לעומס. במכונה מעופפת צריך לחסוך במשקל, ולכן משתמשים במיסבים קטנים. מיסב בגודל נתון תעופתי חזק בהרבה ממיסב מסחרי באותו גודל.
בשימוש שלנו אנחנו קובעים את הגודל למשהו בין 3/4 לאינץ' אחד, או 20-25 מ"מ. שיקולים פרקטיים - מעבר לזה הבורג נעשה גדול מדי, זה קוטר טוב לחיבור לצינורות אחד ורבע ואחד וחצי אינץ' שאנחנו משתמשים בהם, וכן הלאה. בגודל נתון, מיסב תעופתי הרבה יותר חזק, עמיד לשחיקה, ואין בו חופש (התפתחות של חופש היא גם פונקציה של גודל המיסב ביחס לעומסים).
קשה להגיד דברים על פירמות שונות, אין הרבה חומר כתוב, אז מה שנשאר זה ללכת על נסיון של אחרים - אמריקאים במקרה זה - שאומר ששתי פירמות טובות הן FK ו AURORA. הן נפוצות בקרב בוני מכוניות מרוץ ורכבי עבירות בארה"ב. מה זה אומר? כנראה שמערכת השיווק שלהם בסקטור הזה מוצלחת מאד... אבל הם עושים את העבודה. החזקתי ביד מיסבים באיכות גבוהה של שתי הפירמות האלו, וגם מיסבים שונים מסחריים בחנויות בארץ, וההבדלים מורגשים.
kartek מציעים מיסבים של FK ויש להם גם BUNG'ים. אני אדבע איתם מחר.
תודה רבה לכולם.
אורי טל.