תגובה: רכב חדש, לקחת עם גלגל רזרבי או ערכת תיקון
אנחנו שנתיים עם רכב בלי גלגל ספייר (איוניק 5).
1. כניסה חזקה במדרכה קרעה צמיג. למזלי לא רחוק מהבית. התייצבתי מייד עם רכב חלופי כדי שהלקוחה תגיע בזמן לפילטיס, וג'עג'עתי על הג'אנט לתחנת הדלק במרחק פחות מקילומטר. למחרת בבוקר החלפתי את הצמיג.
2. קיבלתי דיווח על צמיג שטוח לאחר הגעה לאימון כדורשת. בזמן שהלקוחה באימון, התייצבתי עם ניידת השרות וגיליתי שמדובר בנקר פשוט. הברגתי בורג פח, ניפחתי אויר ולמחרת תיקון פשוט בפאנצ'ריה.
3. דומה ל2 אבל הפעם רחוק מהבית. גם הפעם היה מזל, הלקוחה הגיעה לאיזו תחנת דלק שכוחת אל ולשמחתה לפני שנאלצה להשתמש בערכת הניפוח מישהו נחמד עזר לה עם בורג פח ואויר מהמשאבה בתחנה.
המסקנה שלי היא שמזל יותר חשוב מגלגל ספייר אבל זה לא הצחיק אותה, והוחלט שקונים גלגל רזרבי.
גלגל צר לאיוניק 5 עם ג'ק מפתח גלגלים וכיסוי קורדורה עם סקוצ'ים שנדבקים לשטיח עולה כ1500 שקלים, די הורג את תא המטען אבל זה מה יש.
מישהו מקבוצת הוואטסאפ של הבוקס שאל אותי על הנושא, ואמר שהוא לא נתקל אף פעם בצמיג קרוע. עניתי שגם אם לא אשתמש אף פעם בגלגל הספייר שקניתי, עצם הידיעה שיש לי (ועל אחת כמה וכמה לאשתי ולבנות) אחד כזה בתא המטען שווה לי את מחיר הרכישה שלו.
זה שכנע אותו לקנות.
מבחינת העבודה עצמה של התיקון, בין אם זה להחליף גלגל או אמצעי תיקון אלטרנטיביים זה באמת לא אישו בישראל. תמיד יש מתנדבים ששמחים לעזור. רק צריך שיהיו ברכב את האמצעים, וגם האיש הכי נחמד יתקשה לעזור להורים עם גלגל קרוע באמצע שומקום כשאין ספייר, ג'ק ומפתח גלגלים במידה תואמת לברגים.
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
אנחנו שנתיים עם רכב בלי גלגל ספייר (איוניק 5).
גלגל צר לאיוניק 5 עם ג'ק מפתח גלגלים וכיסוי קורדורה עם סקוצ'ים שנדבקים לשטיח עולה כ1500 שקלים, די הורג את תא המטען אבל זה מה יש.
אתה מכיר את האופציה לוותר על האירגונית קובץ מצורף 148904
קלקר מתחת למכסה תא המטען, טיפלה להגביה עם לייסטים ואז נכנס?
Sportage
עשה זאת באיוניק.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Asaf-a
אתה מכיר את האופציה לוותר על האירגונית
קובץ מצורף 148904
קלקר מתחת למכסה תא המטען, טיפלה להגביה עם לייסטים ואז נכנס?
Sportage
עשה זאת באיוניק.
רעיון טוב וביצוע יפה, נגיע גם לזה מתישהו.