שלא תעיז.
Printable View
יש דעות טובות על זה.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
לא של אנשים שאני מעריך את דעתם.
טוווב, אחפש סופר פרו ברשת
לא הבנתי מה הקשר לפין.
סה"כ אומר שהזרועות (קפיצי עלה) אצלך גמישות ואצלינו לא.
לכן הגמישות של הגומי מתאימה יותר ליישום מאשר פוליאוריטן מפונק.
בסמוראי יש גם שחרורים בגומי וכיוון התקנה לבושינגים המקוריים כדי לאפשר לסרן תנועה חופשית יותר מאשר סתם בלוק. העלתי דוגמא.
סה"כ אומר שיש לבחון היטב את המקור לפני שפוסלים אותו ככה על הסף ורצים להתקין פוליאוריטן. זה לא סיקס ולא היילקס יש פה מערכת מתלים שנחשבת לפאר היצירה בסגמנט הsuv.
ושוב, אני לא מכיר ספציפית את המקור בדיסקו.. ציינתי על ההבדלים בסוזוקי (עם תצורת מתלים זהה כמעט)
Sent from my SM-S721B using Tapatalk
קובץ מצורף 148928
טרה פירמה היא שלוחה של בריטפארט.
מהנסיון הדל שלי בריטפארט אחראים במידה לא מבוטלת למוניטין האמינות של לנדרובר. בעיקר במוצרים הכוללים גומי.
אז יכול להיות שעברו הרבה שנים מאז שנכוותי מהם עם הדיפנדר שלי, ואני בעצם סתם אולדסקולר עם דיעות קדומות מהסוג שבצורה עיוורת יגיד שאסור לקנות רכב צרפתי, אבל זה אני.
אגב,
אני חשבתי שאתה מתכוון למערכת מתלים של טרה פירמה.
בכלל לא ידעתי שי להם סט בושינגים.
המתלים שלהם, ממי שאני מכיר, או קשים או קורסים. ובכל מקרה אם כבר לקחת רכב שיצא מהמפעל עם אחת ממערכות המתליםהמפוארות והטובות שיש, ולהחליף למשהו אחר, זה צריך להיות משהו ראוי. אחרת סתם מפסידים את אחד הדברים הטובים ביותר באוטו.
אני צריך בושינגים לוואטס במיידי, כל השאר לא דורש החלפה במיידי אבל בגלל שיש טסט ביולי אשמח כבר להחליף הכל.
לא משנה לי לשלם x עכשיו או בעוד שנה, מעדיף ליישר קו עכשיו ולשכוח מזה.
משהו שם דופק נורא,אני מניח שזה הוואטס, לא ניסיתי לנסוע(טיפה אחורה קדימה, לא ממש לנסוע) בלעדיו כדי לראות אם משם כל הרעש.
הקפיצים קשים, מושפרים, לא תכננתי להחליף, מקסימום להחליף בולמים למקרה שהם תקועים, לא פירקתי עדיין לבחון אותם.
לא אכפת לי להזמין כבר הכל ביחד, זה יעלה לי הרבה עכשיו וזהו.אבל זה כבר דיון לשם ולא קשור לפוליאוריטן.
בדקתי עם אילי מאאוטבק ואין להם במלאי את כל הסט של סופר פרו, ולכן החיפושים התרחבו לשאר החברות (בארץ ובחול)
כרגע הפוקוס על בושינגים בלבד כרגע,זה הכי מציק לי כרגע
תרכיב מקורי. בטח אם זה דחוף.
אסף.
אין לי לו"ז טיול באופק והרכב חונה בצל וכיף לו, אני עושה שיעורי בית בינתיים, יש עם מה לנסוע
יש לי הרבה מאוד נסיון מעשי עם מתלים של לנדרובר.
אם אתה לא מתקין הגבהה - לנוחות ושימושיות אין כמו המקורי. קפיצים, בולמים, כל האביזרים. הדבר היחיד שאפשר לשפר אלו הבולמים ומידת הצמיגים. זה נכון במיוחד לדיסקברי2.
כשמתחילים להגביה ולקלקל את ההתנהגות המקורית צריך כבר לתקן עם רכיבים 'משופרים'.
אסף.
מותקנת הגבהה. קפיצים צהובים משהו לא חיפשתי לעומק אם יש מק"ט עליהם
הבורג/פין שמעגן את הקפיץ/פנהארד/רדיוס הוא ממתכת.
והוא לא גמיש.
אז הוספת שרוול סביבו לא משנה כלום כמו שטענת.
הפוך, הוא מאפשר תנועה חלקה יותר של הבורג בתוך השרוול להבדיל מפיתול הבושינג ללא שרוול.
ובגלל שזה לא ייחודי לקפיצי עלה הזכרתי את הרדיוס.
התייחסת לגמישות הגומי- יש פוליאוריטן ברמות קושי שונות, וזה מה שיקבע את מידת הגמישות.
לפי מה שאתה מתאר ניסית אחד בצפיפות גבוהה.
מהסוף להתחלה דורון,
ידוע לי שיש פוליאוריטן רך יותר וקשה יותר...
פשוט לכל הרכבים שראיתי עד היום הם מתהדרים בשיחות מוגברת מהמקור.. אז מה רלוונטי שאפשר לעשות רך אם עושים קשה?
להשוות את הזרוע שיש לך בהיילקס בסרן הקדמי או בכלל להכניס היילקס עם סרן קדמי לדיון פה... אין לי כח להתחיל אפילו. אין קשר.
למרות שהתאמצת למצוא... שחרר.
זה מסיט מהדיון
במה קפיץ הגבהה 2" שמותאם למשקל הרכב נחשב לקלקל מבחינתך? אם בכל מקרה מחליפ גם בולמים מתאימים.
Sent from my SM-S721B using Tapatalk
למשל - מוטות הרדיוס או המוטות של הוואטסלינק כבר לא מקבילים לקרקע ולכן הגיאומטריה משתנה. זה קילקול. הקסטר קטן וזה משפיע על ההיגוי וגם על עבודת המתלה. ולא שאני נגד - רק אומר שזה מסיט את הרכב מאזור הנוחות שלו וצריך לתקן.
בכל מקרה דיסקברי 2 שהוא נושא הדיון 50 מ''מ זה שינוי מינורי וכמעט לא משפיע על הגיאומטריה.
וספציפית הוואטס לינק שנפתח קצת עם ההגבהה עדיין עובד קרוב למרכז של הסביבון אז אין סיבה להרכיב גומי לא מקורי.
אסף.
רק אסנכרן אתכם שמאוד קשה להשיג "מקורי מקורי", לא אומר שלא קיים אבל לא כל דבר קיים כמו שבא/נוח לי להזמין ולהרכיב.
אז או שאני מתגמש, או שהבושינג יתגמש (משחק מילים)