טוב, אני כנראה הולך לפרק את הלוקרים. הסתכלתי על כתבות פה באתר ועל הקישור של aisin . יש דגשים מעבר לכך לגבי הפירוק . כמו כן איזה גריז לקנות כדי לגרז שם ?ציטוט:
נכתב במקור על ידי anakin
Printable View
טוב, אני כנראה הולך לפרק את הלוקרים. הסתכלתי על כתבות פה באתר ועל הקישור של aisin . יש דגשים מעבר לכך לגבי הפירוק . כמו כן איזה גריז לקנות כדי לגרז שם ?ציטוט:
נכתב במקור על ידי anakin
רגע, לא הבנתי.
יש לך הזרקה או קרב'?
איזה סוג?
מודל 94' הזרקה חד נקודתית .ציטוט:
נכתב במקור על ידי kd2
ציטוט:
נכתב במקור על ידי אלעד ל.
אחרי שהגעתי למסקנה שמה שמרעיש הם לא הצלבים - בדקתי את הלוקר הימני - וראיתי שהוא נועל בצורה תקינה - ולא מרעיש . אבל גיליתי חופש במיסב. אז פירקתי את הלוקר כדי להגיע לאום החיזוק ואכן ראיתי שהוא חופשי . בסגירה גיליתי שבלוקר יש שני קפיצים - שניהם באותו קוטר . אחד גדול והשני קצר יותר . יכול להיות שיש שניים או שהקפיץ שבור וזה חלק מהרעשים שאני שומע??
זה לא שבור זה משני קפיצים
טוב . נשבר ה ..
יש מישהו פה מאזור ב"ש שמוכן להעיף מבט ( או יותר נכון לתת אוזן ) ולנסות להבין מאיפה מגיע הרעש הזה מתחת לרכב , כי אני ממש לא מצליח להבין מאיפה זה מגיע ..
המשך הסאגה..
היום היה לי זמן אז פירקתי לגמרי את הדרייבשאפט האחורי ע"מ לבודד את האפשרות שהוא מרעיש . הרעשין המשיכו ויש סיכוי לא קטן שהם מהדרייבשאפט הקדמי . בכל מקרה נתקלתי בשתי תופעות :
1. הטרנספר עושה קולות שהכי קרוב לתאר אותם זה מעיר גרגור לא ברור , אולי הכי קרוב לאיך שנשמעים צמיגים קרביים על אספלט.. תקין ?
2. כשהטרנספר בניוטרל והגל האחורי מנותק אני מסובב את היציאה האחורית מהטרנספר והגל הקדמי גם מסתובב..
מי יכול להסביר? יכול להיות שהניוטרל של הטרנספר מחבר את שני הגלים כמו ב- 4X4 ? - לציין שכשהוא בניוטרל והכל מחובר אז הוא באמת לא מעביר מומנט לגלים .
זה תקין.
כשהטרנספר בניוטראל אתה בעצם ב 4X4... רק שהיציאה של הגיר מנותקת..
עידן
עידן מתייחס ל2 כמובן, כי 1 לא תקין... גרגור כזה עשוי להיות לא מעט דברים, אבל מיסב בדרך החוצה הוא כנראה האפשרות הסבירה ביותר.
הוצאתי את השרשור מהנפטלין .
אחרי שהרכב הורם באויר נמצא שהטרנספר רועד ומרעיד את הדרייב שאפט הקדמי שם החופש בסליפ יוק גורם לרעשים ( פשוט בזמן "נסיעה באוויר " תפסו את השאפט הקדמי והרעש פסק) .
בנסיעה ללא דרייב שאפט אחורי אין רעשים או כמעט ואין . לדעתי השאפט האחורי לא ישר ומרעיד את הטרנספר כך שהוא מרעיד את השאפט הקדמי .
עד כמה זה הגיוני ?
ואם זה כן איך אני יכול לוודא שהשאפט האחורי אכן ישר?
כאשר הדרייבשפט הקדמי משמיע רעש (כמו פעמון)סימן ששיני ההזחה (סליפ יוק) גמורים,ואז כאשר יש ויברציה מסוימת והחופש ביניהם יוצר את אותו רעש.
הכי פשוט להסתכל על הדרייבשפט האחורי תוך כדי שהוא מסתובב באויר ולראות אם הוא מסתובב ישר,או שהוא "זורק".
גם חופש באחד ממכלולי הדרייבשאפט יגרום לתופעה.
אני לא מצליח לראות ממש "זריקה" בדרייב שאפט . יכול להיות שגם סטיה כל כך קטנה תשפיע כל כך ? מה גם שאין טעם להחליף דרייב שאפט קדמי בלי לפתור את בעיית הויברציות .ציטוט:
נכתב במקור על ידי מורי
יש חופש קטן כשמחזיקים את הכניסה לדיפרנציאל האחורי ומזיזים בכח את הכניסה למעלה למטה . זה יכול להיות גורם משמעותי? ואם כן מה יכולה להיות הבעיה ? ( כיוון קורונה - פיניון , שרוול קורס , מיסב? )ציטוט:
גם חופש באחד ממכלולי הדרייבשאפט יגרום לתופעה.
הבעיה היא בחופש של מיסבי הפיניון.חופש קטן הוא לא נורא (עד שהוא נהיה חופש גדול...)