3 קבצים מצורפים
תגובה: מבקש המלצה על טיסן למתחילה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ehudzeelim
פינת הנוסטלגיה
אני למדתי להטיס לבד, מהתבוננות בלבד.
מקרה אחד לזכור לי היטב היה התרסקות במאגר מים בטל שחר,....
לי הטיסן איבד רדיו (לא היה לו לווין, רק רסיבר) והוא צנח לאגם ליד המנחת בראשון לציון.
היו שם שלושה חברה שיכורים בתוך אוהל, אחד מהם רץ למיים והוציא אותו, קיבל 50 ש"ח והחזיר לי אותו.
קובץ מצורף 149991קובץ מצורף 149990קובץ מצורף 149989
חוץ מאלה שתלויים על התיקרה (לא על הקירות) כולם במצב טיסה...
הכחול לבן שתלוי מהתיקרה זה הוא שהתרסק לאגם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
טגב, אם מישהו רוצה טיסני נוסטלגיה כאלה - עם מנוע שעושה רעש וריח - תנו לי איתות. אני אברר איך קוראים להם.
אסף.
השמות פחות חשובים, אבל כן נשמע מעניין באופן כללי..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן-ג'יפולוג
תודה על הטיפים, ותודה על ההזמנה.
אני לא מנחית ככה, ממש לא. אני מטיס הרבה הרבה יותר מסיוון והנחיתות שלי רכות מאוד. אז גם לה יש את ההדרכה הצמודה ואת הידע העקרוני אבל היא צריכה להשתפשף. זה צילום מההטסה הראשונה שלה, לפני כחודשיים וחצי.
לגבי שדרוג, לאט לאט. יש עוד המון מה ללמוד על הטריינר הזה. אין מה לרוץ לפני שלומדים ללכת.
כיוון שציינת שהכיוון של הבת הוא רשיון טיס, כדאי להטמיע הרגלים נכונים כבר מהתחלה.
הדרך שתארתי היא הדרך בה נוחתים במטוסים אמיתיים.
איך אתה נוחת בעצם?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שפן13
כיוון שציינת שהכיוון של הבת הוא רשיון טיס, כדאי להטמיע הרגלים נכונים כבר מהתחלה.
איך אתה נוחת בעצם?
זו הדרך להנחית כשהטיסן דואה טוב.
בטיסנים קצת יותר ספורטיביים, לא כדאי לנסות להאט כל כך, זו הזדקרות וודאית, וזה קורה להרבה מטיסים שעוברים מטיסן למתחילים למשהו יותר מתקדם, ולא מודעים מספיק להבדל הזה.
במהירים אין כושר דאיה גבוה, והנחיתה צריכה להיות במהירות הרבה יותר גבוהה.
(תיאור ספרטני שלי, לא בקיא במונחים המקצועיים...)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שפן13
איך אתה נוחת בעצם?
כמו שתיארת.
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שמוליקו
חנן, נראה מעולה..
צפיתי בסרטונים וחוץ מעניין הנחיתה, כל הגילגולים מלווים באיבוד גובה קל (תיקונים עם העילרוד), בנוסף לא ממש הצלחתי לשמוע את המנוע כמו שצריך ולא שמעתי אם הורדת קצת מנוע בטופ של הרולים, אם לא אז כדאי להוריד קצת כדי למנוע עומסים מיותרים.
סה"כ נראה שאתם נהנים וזה הכי חשוב.
תודה. מנסה להטמיע את מה שרשמת. לאחר הצילום הזה כבר עשיתי לא מעט טיסות כשכל הטיסה עד גמר הסוללה היא הפוכה, ואז השליטה בגובה משתפרת גם תוך כדי הגלגול, וכן, גם לגבי סגירת מנוע בשיא הגובה של הרול ופתיחה בתחתית.