תתחדש,
אם היו לי כמה עשרות אלפי זוזים מיותרים הייתי הולך על דיפנדר במקום הדיסקו - חלום של כיעור יפה.
Printable View
תתחדש,
אם היו לי כמה עשרות אלפי זוזים מיותרים הייתי הולך על דיפנדר במקום הדיסקו - חלום של כיעור יפה.
יש כאלו בתכנון?
אסף כתב בשרשור אחר:
ובכן,
החיבור המקורי של וו הגרירה בדיפנדר אל הקרוס ממבר האחורי לא מספיק חזק כדי לשמש לחילוץ,
בצבא כל החלק מקבל חיזוק. באזרחות יש תמונות של אומללים עם קורה אחורית שנראית כמו פרונט של טנדר ויליס.
גם הנקודות לטבעות D הרבה יותר עלובות מבדיסקברי 2, ישבות על סתם חור בפח הדק של השלדה, ועם בורג m10. וללא שום חיזוק פנימי.
הרסיבר לוו גרירה (נשלף) מחלק את העומס בין הקרוס ממבר לבין הנקודות של טבעות ה D ומאפשר חילוץ עם וו יעודי (לא וו גרירה), או עם אזניים שעל הפרופיל הבריא של הרסיבר. יש לי עדיין התלבטות אם להרחיב את החור של הטבעות D בשלדה מ 10 ל12.
אם אתה מכיר פטנט טוב יותר אשמח לשמוע. כי פלטה 8 ממ לחיבור ל6 הברגים שעל הקרוס ממבר (שניים m16 וארבעה m12) יש לי.
בין כה, אם ארצה לחבר וו גרירה לעגלה, הוא יצטרך להיות עם ברך נמוכה מאוד, בדומה למקובל בראם ודומיו.
- - - Updated - - -
עוד לא. אלא אם מישהו יתרום לי זוג.
אם כי כבר יש הכנה.
כל הניטים של החלון הוחלפו לברגי נירוסטה.
תשנה את העגלה ולא את גובה הוו באוטו
הוו הוא נשלף לא אכפת לי שתהיה לו הנמכה של מטר אפילו. הוא לא יהיה מחובר לאוטו בשגרה. על האוטו יהיה או וו יעודי לחילוץ, או סתם רסיבר ריק ואזנים לגרירה.
עגלות כשיהיו, יהיו מזדמנות של שכנים.
נכון לעכשיו אני צריך לארגן משהו זמני ליום שבת, ויש לי וו שמתחבר ישירות להברגות בקרוס ממבר, אני פשוט צריך ןנסוע עם עגלה בשטח, והיא תהיה בזווית שתגרום לה לגרד את החלק האחורי בכל מעבר.
הפטנט הצבאי הוא פלטת חיזוק מכופפת על הפגוש מקצה לקצה עם פלטת קונטרה פנימית.
אם תרצה יש לי את השרטוטים של אלו שאני תכננתי אבל זה מוצר די פשוט.
הרסיבר מתחבר על רביעיית החורים שבאמצע והוו גרירה - כמו בכל רכב שטח - עם הנמכה ראויה.
לגבי נקודות החילוץ המקוריות - בורג 10 בחוזק גבוה בגזירה כפולה נותן קצת פחות מ5 טון. לחלוטין לא מספיק לחילוץ קשה מנקודה בודדת. הפגוש המחוזק כן מספיק.
אסף.
בשעה טובה, רק הנאות, שאפו.
יכול להיות שהאתר חווה גלגול נשמות? האגדות של פעם חוזרות וקמות לתחייה.
תתחדש!
Sent from my iPhone using Tapatalk
רק מזכיר שדיפנדר יכול לנעול גם 265-75-16 ברישיון
Sent from my iPhone using Tapatalk
זה מה שיש על הרכב וגם ברשיון,
ומחר בבוקר זה הולך ןהפוך ל235/85.
לגבי הוו גרירה,
יש לציין שב td5, אין בורג עובר עם אום, אלא תבריגים ששת7לים בקרוס ממבר (להלן יקרא טמבון בשביל הנוחות).
ניצלתי כמה שעות כדי לייצר פלטת 8 ממ עם 6 חורים לברגים שנכנסים לטמבון (4 ברגי m12 ושני ברגי m16),
לפלטה למטה ריתכתי שטוח בעובי 10 ממ שרץ לרוחב הטמבון בו קדחתי 3 חורים ל3 ברגי m10 שנכנסים לתבריגים בחלק התחתון של הפגוש. בקצות השטוח עוד שני שטוחים 20 ממ שרצים ומתחברים לנקודות העיגון של טבעות הd. בשלב הבא אני אוסיף עוד נקודת עיגון לשלדה כדי לא לקרוע אותה, אם כי רוב העומס אמור ליפול כל הטמבון.
כך אסף יהיה רגוע שלא הרסתי את זווית הנטישה. נכון לעכשיו מתייבש עם שכבת צבע ראשונה כי מת לי הדיסק ואת החיזוקים האחרונים לא הספקתי לייצר.
כרגע יורכב הוו גרירה הקיים, עד שאקנה רסיבר. (יש בקמפינג לייף ב210 שח, אני אוסיף לו חיזוקים). כמו כן, הצלחתי להשיג אחרי שיטוט בשתי מסגריות ושני מחסני ברזל, פרופיל 50 ממ עובי דופן 4 לייצור ברך להנמכה, או ווים נשלפים לחילוץ. זה חתיכת פרופיל נדיר כשמחפשים שאריות כי בניגוד לפרופילים דקים, בד"כ מי שקונה 6 מטר לוקח את השאריות איתו.
הוו גרירה של הדיסקברי יוצע למכירה בקרוב.
וגם,
הפתעה מגניבה. הדיסקברי היה עושה 1 ל8.5 בנסיעה משולבת.
בסופש ירדתי לדרום בשישי, נסעתי כל יום שבת בשטח, ולקראת חשיכה עליתי חזרה למרכז.
היום בבוקר נכנסתי לתדלק וגיליתי שהדיפנדר, על יחסי ההעברה הקצרים יותר, ועם הגיר הידני עשה....
1 ל 10.5!
אז נכון שנסעתי 90-100 במקום 100-110, אבל בכל זאת וואו!
וגם תמונה ליחס:
קובץ מצורף 150501
הנסיון מראה שלא מספיק להתחבר לקדחים המתוברגים בפגוש, נדרשת פלטת קונטרה.
אסף.
ולגבי וו עם הנמכה - אם זה לגרירה אחת תעבור לקחת יש לי בארגז של הטנדר (אתה יודע איפה הוא חונה).
אסף.
תתחדש נראה תענוג של רכב
לגבי הרסיבר של קמפינג לייף, הוא לא יבלוט מדי אחורה? או שהוא יהיה שתול בתוך הפגוש מצד לצד?
ואם תרצה- העליתי לרשת מודל של פגוש מחוזק.
https://cad.onshape.com/documents?no...rceType=folder
לא לוקח אחריות. אולי שום דבר לא מתאים.
אסף.