אההם... שמתם לב שאתם בפורום, לא בצ'אט, נכון?
אסף.
Printable View
אההם... שמתם לב שאתם בפורום, לא בצ'אט, נכון?
אסף.
עוכר שמחה שכמוךציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
נמרוד, אתה חייב לגלות-ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
מצאת את התמונה הנוראה הזאת של שחיטת צפרדע:-(
או שצילמת במיוחד?8)
סגרת את הגולל על הרכב. יש רק רכב אחד חוץ מפולסייז שמסוגל להראות נורמלי עם 35 - דיפנדר 110. (נורמלי = קצת לא סטנדרטי, מספיק קרוב למציאות כדי שגורמים עויינים לא ידלקו).ציטוט:
שלב ראשון יהיה להחליף סרנים ולטפל בקפיצים כדי להחזיק צמיגי 35 או 37
עם 37, רק פולסייז יראה נורמלי. ממילא הם צריכים את זה כדי להגיע לזויות בטן ומרווחי גחון סבירים, אז אם פולסייז 37 ומעלה (אני לא צוחק). יש כאן איזה בעל סמוראי שכבר חשב על זה ומצא את סוג הרכב שהוא היה רוצה, לך נותר (לדעתי) רק להחליט איזה מהפולסייזים קוסם לך.
אה, כן, אל תשכח לגרד 40-50K והמון סבלנות.
ברוך - כתבתי dead frog בגוגל אימג'... רק לבחור. אני מת על האינטרנט :mrgreen:
זהו, סיימנו, חזרה לעניינים - בעצם שמיל כתב אני חושב את כל הדברים החשובים. אם אתה לוקח כזה דבר לשיפוץ שמתבסס על המכלולים המקוריים, אז לא יצא לך רכב טיולים ברמה. אם אתה משדרג, אז אתה בעצם בונה חופשית רכב עבירות, שיהיה עליו בודי של וויליס כי זה הטעם שלך.
לגבי הערכת המחיר של 20K - כאן ברוך כמובן צודק אבסולוטית. ב20K אתה מעמיד סיקס טוב בתור רכב טיולים. מה זה סיקס טוב ב20K - הששת של שמשוני אם הוא עוד לא נמכר או שהמוכר עדיין לא התחרט.
וגם כמובן יונימוג אבל לא בטוח שאפשר להחשיב אותו כרכב כי הוא בעצם משאית עבירותציטוט:
נכתב במקור על ידי אלון_ק
לדעתי רכב העבירות-טיולים האולטמטבי הוא יונימוג - 416 ומעלה כמובן.
צמגים 41 ומעלה אם אני לא טועה.
נעילות דיפ במקור.
הילוכים סופר קצרים.
סרנים עם גובה ביצה מאוד מאוד גדול
מהלכי מתלה גדולים
וכול זה מהמקור וחוקי למהדרין.
מקום בשפע - למעשה תוכל להעמיס את כול הבית ועוד יהיה מקום ל 10 אנשים (-:
והדובדבן - רכב אספנות או רשיון טרקטור - מה שאומר עלויות רשוי וביטוח אפסיות.
מה עוד אפשר לבקש ???
אז למה לי אין כזה ?
כי מהירות נסיעה מירבית על הכביש 70 קמש, ואז חיבים לנסוע עם אוזניות...
ומאחר ואני גר בצפון, כול נסיעה לדרום תמשך כ 7 שעות, לכול כוון. ואחריה התאוששות של כמה שעות.
וכמו כן בעיות חלקים, מה שאומר שאתה חיב להחזיק בבית כול מה שרק אתה יכול. זה לא נדיר למצוא בעל יונימוג עם אחד תקין ושני לחלקים.
החלטתי שסופה עם צמגי 33 ועוד מספר תופנים מספיקה לי מבחינת כלי עבירות+טיולים...
אבל למי שגר באזור הדרום ויש לו מקום לאחסון יונימוג + חלקים זה בהחלט הפיסגה של רכב עבירות+טיולים.
didnt have to search
had it all along
Just for cases like this
ואהההוו
איזה דיון מוזר.
לך תשווה תפוחים לתפוזים.
דני מה באמת אתה רוצה מהרכב?
אם עבירות - תקנה סופה
אם זול תקנה סיקס
ואם משהו מיוחד שהוא קצת יותר זול ופחות עביר (יחסית לשאר - יותר תקלות וחלקים יקרים) תקנה וויליס טנדר (שזה אחלה ג'יפ ).
אם אתה רוצה גם אספנות וגם עבירות - פולסייז !!! - זה לדעתי הכי טוב - אבל לא מגיע עם מרכב פתוח.
עוד שאלה טובה : מה מעיין חושבת על זה - זה לא תענוג יותר גדול מהסמוראי .
לדעתי האישית מה שאתה באמת רוצה זה סופה כמו של מוני - יחסית זול ועושה את העבודה מבחינתך.
חוץ מזה כולנו יודעים שבסוף תשאר עם הסמוראי.
טוב קצת היגיון חדר לקודקוד שלי תודה לכולם על התגובות המפורטות והמצחיקות, נראה לי שארד מרעיון הויליס (ברוך ענין התביעה כנראה עבד...) למרות שיש אחד שהוצע לי למכירה במצב נסיעה ומחיר שפוי+. אגב אם מישהו מעונין בו אפשר לפנות אלי בה"פ ואני אקשר אותכם לבעלים.
הרעיון היה והינו רכב שיהיה זול כשהוא לא נוסע ויתן עבירות וכיף בשטח. אז אולי באמת פול סייז אספנות יתאים אבל גם זה יקר לי מדי כרגע בערך כפול ממה שחשבתי שאמור לצאת, לכן נראה לי שאעבור לסיקס או סופה כרכב טיולים. אונימוג לא ריאלי בשבילי וגם 110 לא לתקציב כרגע. אז אני מקווה למצוא מכונה לא מכונמת בתקציב של 20K :-).
ומה למדתי הכי הרבה מהדיון הזה? שלא צריך הרבה כדי להדליק אותכם ולפתוח מלחמת עולם :twisted:
שבת שלווה ורגועה לכוווולללללללם בעלי סיקסים, סופות, סמוראים, אונימוגים, קורקינטים ול"ר גם
ד.א. ברוך אני מקווה שהעסק שלך שרד... :smile: ונמרוד אני מקווה שאתה לא מאגד בעלי סיקסים לעשות איזה פולסא דנורא על ברוך ;-)
דני
בקצב הזה, שכל הגמדים רוצים לגדול לסופות/דיפנדרים- אפשר כבר לפנות לתע"ר ולבקש הצעת מחיר לרכישה קבוצתית8-)
סתם שאלה, דני, מה זה מבחינתך מחיר שפוי?
יש מישהו מהפורום שלפני כשלושה חודשים שאל אותי על ויליס, אולי הוא ירצה.
היי שמיל
עניתי לך בה"פ
דני
כמה שאתה צודק!ציטוט:
נכתב במקור על ידי מוני סופה
אני חולם על הכלי כל החיים. יום יבוא..
מצורפות כמה תמונות של יונימוגים שצילמתי בצפון; 406 קטן כתום והלבנים של צה"ל בחרמון.
מתי יוצאים למכרזים??
מצטער על חוסר קשר, בעצם, דיון על רכב טיולים ועבירות, וכאמור היונימוג הוא האולטימטיבי!
נמרוד,
נראה לי שהתמונה הזאת מתאימה לכוונתך, אלא היא יותר סימפטית מבחינה זאת שכאן אין דם, לא?:mrgreen: ?
אמנון - עשיתי לך משהו רע ?!
מה אתה מדליק אותי על יונימוג !!! שוב...
רק שתבין מיד אחרי שכתבתי לדני את מה שכתבתי, נערתי את פנקס הכתובות פתחתי את אתר היונימוג באינטרנט לראות האם השוק השתנה ויש איזה יונימוג שפוי למכירה.
התברר שהשתן עלה לאנשים לראש !!!
כמו הסופות המשופרות, כול בעל יונימוג חושב שיש לו אוצר ביד ומבקש מחירים אסטרונומים.
ועל מה על רכב - טרקטור שלא עובר את ה 60 קמש ויש לו צורה של לבנה.
שצריך 1500 שח כדי לרדת איתו לטיול בנגב !!!
אז יש לי עוד כמה דברים טובים לעשות ב 50K מלבד לקנות רכב בן 40 שהיה שלל מלחמה מהסורים וחלקי החילוף שלו מחירם נמדד ביורו והרבה מאלו (מה גם שלרוב פשוט אין חלקי חילוף).
איך אומרים, חלום רטוב, שכדאי מאוד שישאר בגדר חלום.
אגב אם משהו שומע על יונימוג במחיר שפוי, אפשר (רצוי) לפני שיפוץ, עם רשיונות !!! ובמחיר שפוי אשמח לשמוע.
חברים יקרים, החולמים על יונימוג - האם מישהו מכם נהג פעם/נסע ברכב הזה??
אם כן, ואתם עדיין חולמים, כל הכבוד לכם, מזוכיסטים.
דעו לכם שאין כמעט קשר בין החלום למציאות, והרכב הזה הוא בעקרו סוג של טרקטור אשר נועד בעקר לשדות ולביצוע מטלות חקלאיות, ציבוריות, עירוניות וכיו"ב תפקידים.
אין לו טיפת כוח מנוע; הוא איטי להחריד; יחסי העברה נוראיים(כיאה לטרקטור); הוא גבוה מידי למרות הפורטלים שלו שהיו מאפשרים הנמכה; הוא רעשני ולא נוח להחריד; הוא לא יסע לכם מטר וחצי בדיונות
ואין לו שום טיפה של כוח מתפרץ; כולו ברזל ואם אתה לא גמד אתה חוטף בראש בקפיצות; הוא ישן נושן
ושחוק בהתאם; וכו' וכו' וכו'.
יש לו את זה כאשר מדובר בזחילה בסלעים ללא צורך בטיפוס תלול, וכאמור אין לו שום יכולת לתת תנופה של ממש, מה שמאד דרוש לפעמים בסלעים ובעליות.
יש לו הילה נהדרת והוא בגדר "הרכב האולטימטיבי", בעקר בעיני מי שלא נהג בו ולא נסע בו כנוסע, ולמעשה אין לו מושג עד כמה הוא קשה, נוקשה ולא נעים.
רכב כזה יכול להיות מצויין בשדה מלא בוץ טובעני ובאי אילו סיטואציות סלעיות, ותו לא.
אין מה לדבר בכלל על נסיעות ארוכות או בינוניות איתו, משום שהוא גם לא נועד לכך - זה רכב עבודה מוסדי, וככזה יש להתייחס אליו.
אתם בטח לא זקוקים ל- 10 הילוכי רוורס ול- 20 הילוכים קדמיים או ל - PTO שיכול להניע כל מתקן ומכונה שתעלו על דעתכם, וגם לא זקוקים ליכולת זחילה שנועדה מלכתחילה לשדות ולביצוע עבודות איטיות הדורשות הרבה כוח ואיטיות הנובעים כולם מיחסי העברה לא אנושיים.
הדגמים הללו, 406, 416 ודומיהם, רחוקים מאד מלהוות רכב חלומי בהקשרים שלנו, אז תחסכו לכם עגמת נפש וחסרון כיס רציני, ותשכחו מהם.
ואם עוסקים כבר בעלויות - רכב ישן בכלל הוא לא דבר זול בשיפורים והחזקה, כולל תיקונים, אבל רכב כזה ישתה לכם את הדם. כל חלק נדיר ולא ניתן להשגה, ודרושות הרבה קומבינות והתאמות. כל תיקון וכל פעולה שם מצריכות ידע ומיכשור של משאיות או כניסה למוסך של משאיות(זאת בסופו של דבר, משאית), ואין כמעט מי שמכיר ומתמצא ברכבים הללו בקרב המוסכניקים. ואם יש מישהו, הוא גובה בהתאם, ובצדק.
אם אתם לא מכירים את המערכות ואין לכם חלפים בשפע, ואם אתם לא מסוגלים לבצע את התיקונים(ויהיו הרבה כאלה) העבודות התחזוקתיות לבד, בכלל תתיאשו מהר מאד, והחלום יתנפץ אל מול המציאות האכזרית, סטייל "החלום ושברו".
האמור לעיל איננו נכון כמובן לגבי יונימוגים חדשים, אבל את אלה לא תשיגו, לא ב 50K ש"ח וגם לא ב -
50K סטרלינגים עם דמות המלכה עליהם.
זה מזכיר לי, ואל תצחקו עלי בבקשה, את החלום שהיה לי על ההאמר, שבעיני רבים הוא פסגת הקרביות, יכולת השטח, הפוזה וכל מה שקשור בשטח וג'יפאות מסוקסת וגברית. בשנת 1997 הביאה יבואנית פיאט כמה כאלה, מתוך מחשבה שהרכב ילך כאן בארץ, למרות שהוא דורש רשיון ג'. הלכתי לראות אחד שחור ששימש רכב הדגמה, ישן למדי, חבוט שאינני יודע מה עבר עליו, אבל בכל אופן היו מוכנים לשחררו במחיר טוב, להפתעתי הרבה.
התרשמתי עד מאד מהקרביות, למרות שגם רכב זה הוא בהמה כבדה, לא נוחה, קשוחה ומגושמת, ותאמינו או לא, הלכתי ועשיתי תוך 3 שבועות רשיון ג'!!
באתי שמח וטוב לב לנסיעת מבחן, והופה יצאנו לדרך לתל ברוך, לבור הידוע. נהגתי בו וקבלתי דכאון של ממש, מכל הסיבות שמי שנהג על האמר יכול לומר לכם אותן. בקיצור, זה רכב עבודה צבאי/מוסדי שאף הוא נועד למטרה מסויימת ויש לו עבירות סבירה, אבל זהו זה. כל קשר בינו לבין מהירות, זריזות, כוח מתפרץ, נסיעה נעימה או מעט נוחה, וכיו"ב תכונות, הוא מקרי בלבד, שלא לדבר על משקלו העצום.
אז אולי זה לא בדיוק אותו הדבר, אבל בעקרון זה אכן החלום ושברו, בשני המקרים.
היום, לא תמצאו אותי אפילו מהרהר לרגע על הרכב הזה, כפי שבודאי יקרה לכם אם תקחו איזה 416 לנסיעה של חצי יום בשטח מאובק, בחולות ובטרשים.
דרך אגב, אני נהגתי גם על יונימוג כזה משופצר ומדהים בהשקעה שהשקיעו בו(מישהו מקיסריה), וגם על אחד שהיה במצב לא סימפטי, וזה לא תענוג גדול שלא לדבר על מה שהוא יודע לעשות.
יום טוב;-)
ברוך , דיפנדר ... :mrgreen: כתוב את דעתך על הדיפנדר ...
צטערת, לא כותבת על מה שלא יודעת....ציטוט:
נכתב במקור על ידי tayrie
תאמין או לא, לא נהגתי בחיים על דיפנדר.
דיסקאברי וגם ריינג', אבל דיפנדר - לא.
ברוך ...
אתה כתבת בהרבה מילים את מה שאני נסיתי להעביר בתמצית.
ינימוג חלום רטוב, וכדאי שישאר כזה.
אם אני רוצה יונימוג זה רק בגלל היחודיות ההסטוריה והגלגלים הגדולים (-:
בוודאי לא בגלל העבירות או המחיר הזול.
הרבה יותר פרקטי נוח וטוב סופה עם כמה שיפורים או אם רוצים להשתולל בתחום העבירות פולסיז עם גלגלי 37. האמת אם היה אפשר להרכיב על סופה גלגלי 37 (מבחינה חוקית) אזי גם איתה אפשר להשתולל (ראה את ידידנו האמרקאים).
אבל תחלס - סופה עם גלגלי 33 ושני נעילות יכולה לעבור בקלות את כול המעלות המפורסמים ויותר. ניתן לעבור איתה מרחקים ארוכים על הכביש במהירות גבוהה ונוחות. היא נוחה וזולה לתחזוקה עם שפע חלקים. ומחיר הקניה זול. ואם אתה ממש מתעקש היא גם יכולה להיות רכב יום יומי.
גלגלי 37 צריך אם רוצים גם להתחרות. סך הכול קשה מאוד להשוות את הרוביקון למעלה זיק\מחמל.
אבל זה לא מונע ממני לחלום על יונימוג (בעיקר על שיפוץ של אחד כזה) בדיוק כמו שאחר חולם על גיפ CJ3. אין שום סיבה פרקטית לנסוע בדבר כזה. מאוד לא נוח ומאוד לא עביר. ובכל זאת יש אנשים שזה כל חלומם.