דיסקו שלום - א. טוב שהצטרפת. ב. כשנמצא ב-.4000 אולי נסכים לקחת ממך -.7000 כדי שלא תילחץ.
Printable View
דיסקו שלום - א. טוב שהצטרפת. ב. כשנמצא ב-.4000 אולי נסכים לקחת ממך -.7000 כדי שלא תילחץ.
ב 4000 ש"ח גם אני מוכן.
אפשר להמשיך לעשן באוטו? :lol:
רמי
אין בעיה - כשנשיג ב-.4000 תשלם -.7000 . מי אנחנו שנקלקל לחבר בפורום.
אל תגיד מראש, מה אתה מוכן, ומה לא! הרי, כל הראיון הוא להוריד מחירים, וגם לא כל המערכות שוות במחיר שלהן, אז למה ליקפוץ? לשלם יותר תמיד תספיק, אם אתה כבר כ"כ רוצה - נעשה עיסקה: נרכיב לך מע' ב-4K, ו2K תביא לי- כדי שלא תרגיש, ש"עבדו עליך" וקניתה בזול! :twisted: :twisted: :lol:
חבר'ה בלי פילסופים - אני צריך 20 רשומים כדי לנהל משא ומתן רציני.
חיים שלום
יש לי עוד חבר עם cj8 גם הוא מצטרף
אנחנו כבר 2 עוד 0 ונהיה 20
:lol:
אני מכיר לפחות שני סיקסים שעברו להנעה בגז, עלות המערכת כ 5000 שח' כולל התקנה. כרגע אין למערכת תקינה ורישוי בארץ כך שזה בעצם לא חוקי ולכן לא רלבנתי מבחינתי.
לענין המערכות עצמן, באחד מהסיקסים מותקנת מערכת איטלקית המיועדת למנועים אטמוספריים עד 150 כ"ס, לדיברי בעל הרכב אין כמעט אובדן בכוח המנוע והוא מקבל טווח נסיעה של 350 ק"מ ממיכל של 48 ק"ג. (אין מדובר במיכל ביתי רגיל אלה במיכל בו שאיבת הנוזל מתבצעת מתחתית הבלון, בשפה של מוכרי הגז המיכל הנ"ל נקרא בלון אדום כי זה ציבעו) מחיר המיכל כ- 200 עד 260 שח' תלוי מי סוכן הגז מימנו קנית.
בסיקס השני מותקנת מערכת הולנדית המיועדת למנועים אטמוספריים עד 180 כ"ס,
נהגתי על הרכב הנ"ל וניסיתי אותו במעלות פשוטים בהר חורשן, פשוט תענוג, הרכב מגיב יפה לא נכבה בזויות ולא הרגשתי מחסור בכוח מנוע, רק הריח הפריע לי, לא ריח של גז אבל ריח שונה של גזי הפליטה :)
בעל הרכב טוען לטווח נסיעה של 435 ק"מ על אותו סוג מיכל.
הענין הוא מיכל הגז, הוא פשוט ענק, אתם מכירים את בלוני הגז הגדולים הביתיים? עכשו תנסו למצא לאחד כזה מקום בג'יפ.
לדיברי בעלי הרכבים הנ"ל (ששניהם רכשו והתקינו את המערכות בארץ) בעתיד כשתהיה תקינה ליבואנים מהם רכשו את המערכות הם יאלצו להחליף את הבלונים בהם הם משתמשים כרגע למיכלים תיקניים שעלותם דומה לעלות המערכת כולה כלומר עוד 4 או 5 K , במיכלים אילו יש גם מערכת למדידת כמות הגז/נוזל שנותרה במיכל מה שאין להם כרגע.
מטבע הדברים שני בעלי הרכבים הנ"ל מעדיפים כרגע להשאר אנונימיים וכך גם לגבי מקורות הרכישה אבל אם יש עוד שאלות אני אנסה להפנות אותם ולקבל תשובות.
נמרוד
נץ, לא הבנתי, ובנוסף הבהלתה אותי (לפחות, לגבי סיקס הראשון): המיכל של 48 ליטר עולה בין 200 ל-260 ש"ח, והוא עושה אתו כ-350 ק"מ???? :shock: :shock: :shock:
לפי חישוב שלי יוצא, שליטר גז עולה אם כך בין 4.1 ל-5.4 שקל לליטר?????? וצריכת הדלק יוצאת כמעט זהה (1:7.3)!!! אז, מה עשינו בזה?????????????????
או, שכוונה שלך למחיר התחלתי של המיכל עצמו, ואז, כמה עולה "לתדלק" אותו?
ברור הרי שהכוונה הינה לעלות המיכל עצמו ולא לגז...
המחיר הוא רק עבור הגז. יש פיקדון נפרד עבור המיכל.
חישוב מהיר:
סיקס ממוצע (לא המופלאים) נוסע על מיכל דלק מלא 55 ליטר כ- 250 ק"מ אולי שלוש מאות מחיר הדלק 250 שח' כלומר שקל לק"מ.
סיקס מונע בגז נוסע 400 ק"מ ויותר על מיכל שעלות המילוי שלו כ- 200 שח' כלומר 0.5 שח' לק"מ.
גז קונים בק"ג לא בליטרים במיכל יש 48 ק"ג.
נמרוד
סיקס ממוצע עושה 1:5.5 לפחות בנסיעת כביש בדרך לשטח.ציטוט:
נכתב במקור על ידי נץ לבן
ל-350 ק"מ זה יוצא פחות מ-63 ליטר = פחות מ-280 ש"ח.
אין כמעט חסכון :?: :?:
צריך לעשות מאמץ ולגייס עוד 7 רכבים - 13 כבר יש לנו. תתחילו לעבוד מסביב לכם.
חיים,
תשתדל להתיחס למה שכתב זאביק!
לפי החשבון שלי, יוצא שבנזין יותר יקר מהגז! או שאולי המחיר לקילו גז אינו בין 200 ל 250 ש"ח.
אני חושב שכדאי לדעת מה יהיו העלויות לשימוש בגז.
אביגדור
זאביק שים לב,
יש הבדל בין המערכות הראשונה איטלקית והשניה הולנדית, כל אחת מהן מיועדת להספק אחר, כמו כן יש הבדל רציני במצב המנועים, הבנתי אתמול כי הסיקס הראשון נאלץ להחליף נמוע לפני מס' ימים כלומר המנוע שלו היה גמור.
אני לא יודע מאיפה כולכם מוציאים את הנתונים המפליאים על צריכת דלק של אחד לשש או יותר.
אני ממלא טנק בנתניה נוסע לדימונה ומגלה כי צריכת הדלק שלי 1 ל 7 אממה בסוף הטיול אני עושה חשבון כללי של כול התידלוקים וכל הקילומטרים ויוצא....... 1 ל 4 כנ"ל רוב בעלי הסיקסים שאני מכיר, פה ושם יש נסיעה חסכונית, תעשה רישום חודש שלם על כל הנסיעות וכל התידלוקים תקבל 1 ל 4 .
כשאתה מסתכל על נתוני הרכבב עם הערכה ההולנדית אתה רואה חיסכון של 50%
אם הרכב שלך עושה אחד ל 10 כנראה שבגז תעשה 1 ל 20 :)
ואם יש לי מנוע שמוציא יותר מ 180 כ"ס? מה אז? מה המדרגה הבאה?
האם מע' שמכוונת גבוה לטובת שיפורי מנוע עתידיים תתאים לעכשיו?
{ עכשיו יש 160 , בעתיד יהיו קרוב ל300 } .
עלות הגז לרכב לפי ההתחיבות של משרד התחבורה יהיה זהה לעלות הסולר - כ-2.50 ש'ח לק'ג - עד שנת 2006. אני מניח שהיות ותהיה הצלחה לנושא - והאוצר יפסיד כסף רב עקב כך - המחיר ישתנה בהתאם ,כדי שתפסיק להינות - כרגיל. מי שירצה להגדיל את הספק המנוע - רצוי מאוד שיברר זאת לפני ההתקנה היות ובגבולות מסוימים זה ניתן ומעבר להם - זה תלוי במערכת שתיבחר .
אולי חבר שלי גם מעוניין (דווקא למזדה :) )
חיים,
האם קילו גז שקול לליטר בנזין (לצורך החישוב) ?
אני שואל, כי לרכב טיולים (נסיעות בסופ"ש בלבד) זהו נתון חשוב מאוד.
או שאולי נסיעה בגז תהייה זולה יותר מנסיעה באוטובוס?
אביגדור
חיים המערכת חייבת תקחנה בלי תקינה אני לא נוסע ברכב וברור לא קונה
החיסכון לא שווה את הסיכון שחברת הבטוח לא תשלם
מצטער