שלום לכולם.
חברים אני מחפש חומר קריאה (אנגלית/עברית) מפורט כמה שיותר על מתלי עצה כפולה סוגים, תכונות וכו'.
תודה
Printable View
שלום לכולם.
חברים אני מחפש חומר קריאה (אנגלית/עברית) מפורט כמה שיותר על מתלי עצה כפולה סוגים, תכונות וכו'.
תודה
יש הרבה ספרות באנגלית. איזה מקורות כבר יש לך?
שני ספרים עקרוניים טובים - fundamenals of vehicle dynamics, Gillespie - ספר לימוד, יש עותקים בספריית הטכניון ואולי באחרות.
Race car vehicle dynamics, Milliken & Milliken
יש בספריית האתר פרטים נוספים וספרים נוספים. הכל אפשר להזמין מאמאזון.
נמרוד תודה.
את הספר השני של Milliken יש לי אני אחפש את הספר השני.
אם יש לך את הספר של האחים מיליקן, אתה לא צריך את הספר השני. RCVD הוא הספר המקיף והטוב ביותר שנתקלתי בו עד היום.
אהלן חברים.
רציתי לדעת אולי אתם יודעים איזו מערכת היגוי מקובלת/נפוצה ברכבי הT1 .
בארץ - מסרק הגה של פאג'רו קינג. למעשה, רכבי הT1 הרציניים ביותר שנבנו בארץ, על ידי עידו כהן (כתבה כאן באתר) והצהובה של הלל סגל, מבוססים במידה רבה על מכלולים ועל גיאומטרית מתלים והיגוי של פאג'רו קינג. של עידו פחות, המתלה האחורי שונה מהותית מהקינג, של הלל אני לא מכיר לעומק אבל ממה שאני יודע הוא יותר קרוב למקור מבחינת גיאומטריה.
if money were no object, החברה שמייצרת את מסרקי ההגה המפלצתיים שמשמשים בבאגים קלאס1 ובטרופי-טראקס אמריקאים, נקראת Howe:
http://www.howeperformance.com/desert_racing.php
אילו מוצרי המדף בעצם היחידים שמסוגלים לסובב גלגלים ענקיים, עם מהלכי מתלה ענקיים, ברכב שטח תחרותי. היתרון העצום שלהם, מלבד החוזק, הוא העובדה שאתה יכול לחבר את מוטות הקישור באיזה מרחק אחד מהשני שאתה רוצה - רוחב המסרק לא מגביל אותך.