חוזר: שינוי גלג"שים בטרנספר תוך שילוב טרנס 84
אמיר..
אני לא חושב שאני הייתי עושה את זה לא בטוח שזה יחזיק מהעמד.. אבל:
כששיפצתי את הטרנספר שלי, אותו גג"ש מדובר (שצריך לחתוך) הגלגל הגדול שלו היה גמור (הצד של הLOW?? תקנו אותי אם אני טועה..)
הגלגל הקטן שלו תקין לגמרי! כך שאתה יכול להישתמש בו וכך לא להרוס את הגג"ש של הטרנספר שלך וכך במקרה שישבר, לא הפסדת הרבה ואתה יכול להחזיר את כל החלקים המקוריים..
צירפתי תמונה של הגג"ש הישן.
א. לא צירפת...
ב.חשבתי על אופציה של ליקוט הרכיבים והרכבתם על אב טיפוס ואז להחליף את הטרנס שלי בכזה ומקסימום אם זה לא עובד אז להחזיר את הישן...השאלה כמה זה יכול לעלות. אם העלות עדיין תשאר ריאלית - כלומר לא מתקרב ל300 דולר. אז שווה את המאמץ כי אז גם יש אב טיפוס , גם יש הדרכה לחבר'ה בעתיד וגם יש רזרברה במקרה של טעות. אם זה עובר את ה350 דולר - עדיף לי לחכות ולהזמין מחו"ל...
1 קבצים מצורפים
אופס
מה שאתה רואה בתמונה זה הצד הדפוק.. שאתה בין כה לא צריך.
ושוב אני אומר לך.. "אב טיפוס" זה עוד טרנספר! שכח מזה זה יקר!
קח את הגג"ש שלי תחתוך אותו ותחבר לLOW של ה 84 אם משהו ישבר זה זה, ואז תחזיר את הגגשים שלך! ולא הפסדת כלום!!
אמיר, כנס לפרופורציה. 350$ קונים לך בישראל 10 שעות עבודה של בית מלאכה רציני. 10. זה הכל. ואתה צריך בשביל עבודה כזאת מישהו שלוקח 30-35$ לשעה לפחות. אם אני בא מוכן, ההנדסה עלי, שרטוטים מושלמים של מה שצריך, הגדרה ברורה של הריתוך, של החיסום, של הכל, זה בחיים לא יהיה 10 שעות.
אין לך סיכוי.
חבל על הנסיונות, הכל נעשה והכל ידוע, אני לא מבין אנשים שחייבים ללמוד דברים ידועים על בשרם במקום להתקדם הלאה וללמוד דברים חדשים.
הבנתי את המסר פה... למרות שאני אוהב תמיד להוכיח את סקפיוטתם של אחרים, כרגע אין תקציב למשחקים כאלה.
אם יפלו לי לידיים הרכיבים הנכונים אני אדאג כבר להראות את התוצאה.
שבוע טוב לכולם.