חוזר: לוקרים ידניים לג'ימני
חנן, הבנתי היטב את כל מה שכבת, לרבות הנקודה האחרונה. אתה כותה באופן מאד ברור וקריא. אני פשוט חולק על דעתך.
אתה מסתמך על משוב של בעלי ג'ימני, ובהעדר תלונות אתה מניח שהכל שפיר. אילו כל, או רובם הגדול, של בעלי הג'ימני היו מטיילים הרבה בשטח אתגרי, יש להניח שגם אתה היית משנה את דעתך, וזאת לאור תלונות צפויות מהם.
הטיפול שהג'יפ שלי קיבל במערכת נעילת הטבורים היה טיפול לוקסוס, אפילו בזבזני, על חשבון היצרן/יבואן במסגרת האחריות המקורית שהסתיימה רק לפני כ-3 חודשים. הטיפול כולל החלפת יחידת הבקרה של הואקום, החלפת צינוריות ואקום, מיגון הצנרת הפגיעה בתוך צנרת חיצונית, ועוד. אחרי כל תיקון/טיפול/שדרוג, בין שבוצע על-ידי, או ע"י מוסך מורשה במסגרת האחריות, השליתי את עצמי שהמערכת תפעל בצורה אמינה. אוסיף עוד טיפת שמן למדורה ואציין שבנהיגה בשטח לא תמיד ידעתי אם באמת שני הטבורים ננעלו כהלכה. נכון שעם נעילת דיפרנציאל אחורית גם ללא 4X4 אפשר לעשות הרבה, אבל לא הכל.
אני צופה שככל שיתרבו בעלי ג'ימני, ובכללם מטיילי שטח קשה, נשמע יותר הדים שיבססו את התיזה שהובעה לעיל.
בידידות, ג'ימי
בג'ימני 2001 ליסינג שהיה אצלי סבלתי גם מהלוקרים.....
הבעיות התחילו מקריעת צינוריות הווקום שב2001 הולכים על מוט הרדיוס הקידמי שמאלי ולאחר מכן תקלות חוזרות.....
הרכב כרכב ליסינג לא טופל כפי שאמורים לטפל ברכב שטח ועקב כך החזרתי אותו בבעיטה לליסינג אחרי שנתיים.....
קשה לי להצדיק או לסתור את הטענה של חנן,
המערכת בהחלט רגישה ללכלוך שנכנס אליה, מ2003 המערכת שופרה- הצינוריות הועברו למקום פחות רגיש...
אני חושב שהטיפול שהרכב שלך קיבל במסגרת אחריות היבואן היה מתחת לכל ביקורת, זאת כי אני יודע איפה הוא טופל ואני מכיר היטב את איכות העבודה שלהם שם.
ערן בעצמו מעיד על טיפול לקוי, כאן אין אפילו ויכוח.
זה לא אומר שאין כאן בעיה עקרונית ושג'ימי טועה (או צודק) בדעתו על המערכת המקורית. מה שבטוח, ג'ימי קיבל עכשיו מערכת אמינה יותר מהמקורית. יש פחות מקום לכשלים.
עד כמה והאם לג'ימיני באמת יש בעיה עקרונית עם המערכת הזו בשנתונים האלו הזמן (והסטטיסטיקה) יאמרו...