-
חוזר: CAPS-MPG תוסף לחסכון בצריכת דלק , מכירים ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי Udi.C
כמה אנשים שאני מכיר מנסים למכור לי "גלולת פלא" הגורמת לחסכון של 10-20% בצריכת הדלק , קראתי על זה קצת באתרים בחו"ל . למישהוא יש ניסיון עם זה ?
האם יש נזק למנוע בטווח הארוך ?
נשמע טוב מידי בשביל להיות אמיתי ,לא ?
הי אודי,
אכן הגלולות האלה עובדות. למעשה, רוב החברה בארץ - חלקם חברי - שכבר ניסו את המוצר הגיעו גם לחסון של קרוב ל-28% בחלק מהמיקרים... יש לי מאמר שפירסם Jerry Lang (מדען מומחה בנושא בעירה פנימית במנועים, עבד שנים ב- NASA, תוכל למצוא המון רקע ומאמרים שלו אם תבדוק ב- GOOGLE את הצירוף Jerry Lang Combustion ).
הקובץ הינו PDF ולא מצאתי דרך להעלות אותו באתר - אם תרצה אשלח אליך אותו באימייל. צור איתי קשר, אשמח לשתף איתך מידע ואף להפנות אותך ל"משתמשים מכורים". האימייל שלי: [email protected]
את הגלולות האלו ניתן לרכוש דרך www.izzi.myffi.biz
להת,
מיכאל
-
איזה צירוף מקרים (או צירוף טיפ**ם... :twisted: ) , כ"כ הרבה ממליצים על גלולת הפלא ולכולם קוראים מיכאל . . .
נראה לי שזה עובד רק אם לנהג קוראים מיכאל.. :twisted:
ליאור
-
אני קראתי את מסמך הPDF שנכתב על ידי המומחה ג'רי לנג, ואני אשמח גם לשלוח אותו למי שמעוניין, אשמח במיוחד שאנשים אם רקע בכימיה ויש כאן כמה כאלו יקראו אותו.
המסמך מדהים, באיך שהוא משתלב בתרמית. מדובר על 4 עמודים. בראשון מספרים כמה גדול ונפלא ג'רי לנג.
המסמך עצמו כתוב בגוף ראשון, בצורת סיפור אישי - ג'רי לנג המומחה לשריפה מספר שאחד העובדים שלו הציג לו את המוצר, ועל הטנדר של העובד שהיה זהה לשלו עשה הרבה פחות קילומטר. "כמובן שלא האמנתי, בהיותי מומחה לשריפה וכאחד שבדק ופסל מוצרים שונים בעבר..." אבל הוא השתכנע, וניסה את המוצר על הטנדר שלו. אחרי 1000 מייל של ניסוי, יש שיפור של 14% בצריכת דלק ו75% בפליטת מזהמים (איזה מזהמים, מה בדיוק, איך התבצע הניסוי... לא כתוב). זה שכנע את מר לנג מספיק והוא התחיל לבצע ניסוי "מקיף". בשורה הבאה כבר השורה התחתונה - המוצר עובד. אף לא מילה נוספת על "הניסויים המקיפים" שהוא ביצע, שום גרף, שום מספר, מעבר ל14% חסכון בטנדר האישי שלו.
שני הדפים הבאים של המסמך הם תיאור מילולי בלבד (די הזוי, למרות שאני לא כימאי, אבל אני יודע איך נראה מסמך מדעי - כאן אין שום מספר, שום נוסחה, שום אות יוונית... רק שטף של מילים גדולות) של מה שהמוצר אמור לעשות... אבל הקטע היפה באמת הוא שזה מתחיל בכך "שהוא לא יכול לספר יותר מדי כי הוא חתם על הסכם סודיות עם הייצרן של הגלולות!!!" אתם מבינים את הקטע? המידע המדעי-לכאורה היחיד שהם מפיצים, לא כולל בעצם שום מידע - בשביל לשמור על הסודיות!
למי שלא ברור - אם המצאת חומר חדש, אתה רושם עליו פטנט. על המולקולה עצמה, אתה מקבל פטנט שאוסר על אחרים להעתיק אותה. ככה זה עובד. הסודיות עצמה לא עוזרת, כי כל מתחרה יכול לקחת את המוצר שלך והמומחים יגלו את ההרכב הכימי שלו די בקלות. (אגב, המוצר של FFI נבדק על ידי מומחים של ארגוני צריכה בארה"ב, והם אכן גילו די בקלות שמדובר, כאמור, בנפתלין...)
אגב הקובץ הזה נשלח לי ממשרד יח"צ של חברת FFI לבקשתי. מעבר לו הם לא סיפקו לי שום מידע אמיתי, ולא הסבירו לי עדיין למה הם לא העמידו את המוצר למעבדת המבחן היחידה שיכולה להוכיח לחלוטין שהוא עובד או לא, בצורה שתספק את כולם - הרשות הפדרלית לזיהום, הEPA.
הסיפור הזה פשוט משעשע, אני מבטיח כתבה מסודרת בחודש הקרוב שתסכם את המחקר הקטן שאני ערכתי... חשוב לי שמי שמי שמחפש את המוצר באינטרנט יפול על ג'יפולוג ויהיה ברור לו מעבר לכל ספק שמיכאל, מיקסאל, ושאר החברים שלהם מנסים לעבוד עליו ולגזול את כספו.
-
8) תחשבו עליי מה שבא לכם, מה אני אגיד לכם...
-
אם ה"מיכאלים" חושבים שזה עובד כל-כך טוב למה שלא יקחו את החומר
לבדיקה במכון התקנים ? ישקיעו קצת כסף ותהיה תשובה מוסמכת.
ואם לחזור לרגע לסיבה שבה התחלתי עם כל השרשור הזה ,
קיבלתי 5 גלולות לניסיון ונראה לי שאני אנסה אותם ,אם למישהוא יש הנחיות/בקשות לצורת הבדיקה הלא מדעית שאני עומד לעשות שירשום.
ההוראות שכרגע קיבלתי הם:
לנסוע שני מיכלי דלק בכדי שיהיה לי בסיס להשוואה (ק"מ/לליטר).
עוד 2 מיכלים שלכל אחד אני צריך להוסיף 2 גלולות , על-מנת "לאתחל" את התהליך(?!)
ומיכל שלישי עם גלולה 1 שהוא יהיה המדידה האמיתית.
ושוב לפני שאני מתחיל , האם נראה שיכול להגרם נזק למנוע ?
-
בוא תעשה עוד בדיקה לא מדעית מקדימה:
1. מה צריכת הדלק שלך כרגע?
2. סע שני מיכלי דלק, הכי רגוע שאתה יכול. אל תעבור את ה90. שמור על מהירות קבועה תמיד. אל תשאיר את המנוע דולק כשלא צריך. בקיצור, תחשוב כל הזמן חסכון בדלק, חסכון בדלק, חסכון בדלק... (קודם כל נראה כמה זמן אתה מחזיק בלי להשתגע). תן לנו את הצריכה של שני המיכלים האלו, שנעשו בנהיגה מודעת לחסכון, בלי גלולה ובלי בטיח.
אוקי?
-
נמרוד ,
קיבלתה , מחר אני ממלא מיכל חדש ונתחיל בניסוי .
כרגע אני עושה 1:10 בערך , אבל אני אבדוק שוב .
אודי
-
לגבי ההוראות - בדיוק מה שעשיתי ברכב שלי.
באחד הרכבים התוצאה ניכרה אחרי הקפסולה ה 6 - 7.
עוד נקודה חשובה - הדבר הזה לא מתמוסס בכמות קטנה של דלק, אלא רק בכמות גדולה. דאג שהחומר יגיע לתוך מיכל הדלק. אם יש לך רשת בכניסה למיכל - תטחן את הקפסולות לאבקה ותחדיר אותה לפני התדלוק.
לגבי נזק - לא שמתי לב לשום דבר חריג, באף אחד מהמנועים שנבדקו, לא בזמן עבודה עם תוספת החומר, ולא במעבר לדלק "רגיל" לאחר מכן.
תהנה, ספר איך היה
-
הרשו לי להצטרף לפארסה הזאת ולנסות לתרום מהצד הכלכלי של העניין...
-כמה עולה גלולה כזאת ?
-נניח שבמיכל דלק של קנגו יש כ 50 ליטר, מיכל מלא עולה כ 300 ש"ח, עם חיסכון של 10% אנחנו מדברים על 30 ש"ח חיסכון למיכל.תורידו את מחיר הגלולה ותקבלו חיסכון נטו. אין לנו מושג אם הוספת כימיקלים לא מזוהים לדלק אינה גורמת לנזק מצטבר, אז יש כאן גם אלמנט סיכון שכלול במחיר.
-מי שמוכר את גלולת הפלא לא שולל שמדובר בנפתלין, בדיקות מעבדה שנעשו בחו"ל הוכיחו כי מדובר בנפתלין, מה המסקנות ?
א. אם יוכח כי הגלולה אינה גורמת נזק ומאידך משפרת את צריכת הדלק , אם מחירה גבוה ממחיר גלולת נפתלין ===> קנו נפתלין והוסיפו למיכל הדלק.
ב. אם מחיר הגלולה נמוך ממחיר גלולת נפתלין ===> אני מזמין חבילה !
(יש לי עש בארון הבגדים)
-
לאודי,
לפני ביצוע הניסוי, נסה להמיס את הגלולה בתוך כוס עם דלק, אם היא תתמוסס בדלק - שפוך את הכוס למיכל. אם היא לא תתמוסס - יש כאן פיצוח של הפלא עוד לפני תחילת הניסוי !
הגלולות המושלכות לתוך המיכל מקטינות אט אט את נפחו, כך שבכל פעם שניגשים למלא מיכל שהתרוקן צריך למלא פחות !
-
ענק ניר, לא חשבתי על זה ולא קראתי את ההסבר הזה בשום מקום באינטרנט (ולא חסרים אתרים שמתעללים ברמאים הקטנים שמוכרים גלולות חסכון בדלק, זה כיף).
-
Nir has hit the nail on the head
Nimrod...
Just keep in mind that crap been around since the early 70's
Every time the gas prices go up.....the pill pushers pop their ugly head
The news allways do the tests, they allways say it doesnt work,
its a good thing the American poblic has the attention span of a 3 year old....
Its allways the same
Does Naphtalin works(in the tank)
maybe
does it do damage?
no...Naphta...its petrolium based
Should Asaf try to test it?
Defenatly
To all that think the product is legit:
Ask for a patent number and for the MSDS
If it was a real product , both whould have to exist(and the seller whould have to provide the MSDS by US law), but they dont
One last thing:
MIXAEL
Is not bad people,
He actualy believes in the product..as strange as it might seems.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי ניר ל
לאודי,
לפני ביצוע הניסוי, נסה להמיס את הגלולה בתוך כוס עם דלק, אם היא תתמוסס בדלק - שפוך את הכוס למיכל. אם היא לא תתמוסס - יש כאן פיצוח של הפלא עוד לפני תחילת הניסוי !
הגלולות המושלכות לתוך המיכל מקטינות אט אט את נפחו, כך שבכל פעם שניגשים למלא מיכל שהתרוקן צריך למלא פחות !
אהבתי את ההגיון שמאחורי הקטנת הנפח :-P
אכן הגלולה לא נמסה בכמות קטנה של דלק, אלא רק מעל מפל ריכוזים מסויים, נמוך מאוד. שמתי שלמה בתוך גלון בנזין, והיא לא התמוססה. שמתי 1/16 גלולה בתוך גלון בנזין, ולמחרת היא נעלמה. המוכל אומר בפירוש, שגלולה אחת מיועדת לכמות בין 20 ל-80 ל' דלק.
אגב, הוא גם לא שולל את העובדה שזה נפתלין או משהו דומה, הוא רק יודע להגיד שזה "חומר פחמתי", אפילו בלי לדעת את הפירוש. אולי זה נפטלין + ניטרוגליצרין :shock:
גלולה אחת עולה בערך 8 ש"ח, אם קונים כמות. חצי גלולה למיכל 40ל' של פרייבט = חסכון 20 ש"ח נטו. לא ביג דיל, מי שלא נוסע הרבה פשוט לא שם לב. לעומת זאת לחב' הובלות זה יכול להיות משתלם.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי tzagi
MIXAEL
Is not bad people,
He actualy believes in the product..as strange as it might seems.
I believe nothing before I see it !
סה"כ מחפש להסביר לכאן או לכאן משהו מוזר שנתקלתי בו.
מקווה שאחרי בדיקת מעבדה מסודרת הכל יהיה ברור
-
גיליתי את השיחה הזאת אחרי שיחה עם נמרוד.
גם אני הייתי סקפטי ואחרי חודש של ניסויים החלטתי למכור את המוצר.
על הניסוי שלי ועוד חומר תוכלו לקרוא באתר של החברה בה אני עובד.
אני ממליץ לכל אחד לערוך ניסוי של המוצר ולהתרשם בעצמו מהיעילות ורק אחרי זה לקבוע דעה.
בגלל שעלות הניסוי היא כ 90 ש"ח אני חושב ש "השקעה" כזאת כדי לחסוך כ 10-20% מעלות הדלק
ב 5 מיכלי דלק שווה את ההשקעה.
קראתי פה על סיפור הנפתלין. אז יש חברה שעשתה את זה אבל זה לא FFI. הם נסגרו לפני כמה חודשים עם תביעה פדראלית (ארה"ב).
תחליטו לבד.
(אצלי באופנוע יש חיסכון של כ 20% בנסיעות בין עירוניות)
כל החומר כולל הניסוי שעשיתי בסופ"ש האחרון נמצא פה:
http://www.plonter.co.il/ffi.tmpl
-
שמע, ממש חבל לי לפעמים שאני חייב לשמור על רמת דיון נאותה כאן. לגביך, לגבי החברה שלך והמוצר שלכם יש לי רק דבר אחד לומר - אתם שקרנים, רמאים ותעשו לי טובה, תפסיקו לנסות לרמות את הגולשים שלנו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
יש מקום אחד שבודק כל מוצר שנטען עליו שחוסך דלק או זיהום, ומפרסם דו"ח רשמי ואמין - הEPA האמריקאי. זוהי רשימת דוחות הבדיקה:
http://www.epa.gov/otaq/consumer/reports.htm
המוצר של חברת FFI - MPG CAPS לא הועמד למבחן. למה? כי הוא לא עובד, כי מדובר על תרמית מוחלטת. אגב, תקראו את הדוחות של 100 ומשהו מוצרים שכן נבחנו על ידי הEPA, ולא תמצאו אחד מכל מיני הונטילטורים/מגנטים/קפסולות קסם שהוכיח יעילות כלשהי. זה פשוט מביך.
יתרה מזאת, חברת FFI נחשפה כתרמית פירמידה בין היתר בתוכנית טלוויזיה של רשת ABC
http://abcnews.go.com/GMA/Moms/story?id=1850045&page=1
ונמצאת תחת חקירה של התביעה הכללית בפלורידה ובטקסס, אם תרצו אני אתן את הקישורים לאתרים האלו ולעוד המון אתרים שחושפים את התרמית הספציפית הזאת ששטפה את אמריקה בשנה שעברה. לישראל כל שטות מגיעה באיחור... הנה זה בישראל.
ומדיון אחר:
ציטוט:
הEPA האמריקאי מעמיד לרשותם בכוונה תחילת תוכנית בדיקה. תנו את המוצר, ממנו את הניסוי (30K$ - לא הרבה בשביל מישהו שהמציא חומר שיכול להשפיע על 10% מתעשיית הנפט העולמית), יש אפילו טפסים והכל מלאים להורדה באינטרנט, אמריקה לא? אתה יכול לקרוא שם את כל דוחות הניסוי של כל הגלולות והמגנטים שכן הוגשו לבדיקה במהלך השנים שום דבר לא עובד - אבל הם לפחות ניגשו לבדיקה אמיתית שמאפשר להם הממשל הפדרלי. מה אתה יכול לבקש יותר מזה?
למה אין בדיקת EPA? למה אפילו לא ניגשתם אליה? ולמה אתם עדיין מז*** לנו את השכל באחד האתרים היחידים שבו אין לכם סיכוי למכור את הרעיון האידיוטי שלכם? עשו עליכם תחקיר, גילו שגם אתם רמאים, לכו לישון.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי אלון_ק
למה אתם עדיין מז*** לנו את השכל באחד האתרים היחידים שבו אין לכם סיכוי למכור את הרעיון האידיוטי שלכם? עשו עליכם תחקיר, גילו שגם אתם רמאים, לכו לישון.
למה?
תגיד לי, אתה לא ראית תשדירי בחירות בעשור האחרון?
כשחוזרים על מסר מספיק פעמים, ונקפיד להתעלם מהמקטרגים, בסופו של דבר נשיג את התוצאה כדלקמן:
אנחנו נחזור על השקר, שוב ושוב, תמיד בצורה מנומסת ומנומקת.
אלה שינסו לקעקע אותו, אט אט יקבלו תדמית של פסיכופתים וטיפוסים מלאי אנטי
חלק מהאנשים ישתכנעו...
עכשיו הבנת?
טוב, לך ללמוד לשטויות של הטכניון, כי איש שיווק כבר לא תהיה, אולי מדען ייצא ממך.
(אם הייתי איש מדעים מדוייקים, הייתי בוודאי יכול להוכיח שגם האופציה הזו בלתי קבילה מבחינה מדעית, וסביר להניח שמך לא ייצא כלום!!! אבל אין לי כוח להתעסק בנוסחאות, אז אני אתן לך להנות מהספק):grin: .
ומעבר לכך, עצה מסויימת למשווקים של גלולת הפלא.
אם זה לא יעבוד על בעלי רכבים, אפשר לנצל את העובדה שבעזרת הגלולה "המנוע עובד יותר זמן" ולנסות למכור את זה כתחליף לויאגרה.
הסוגיה הזו כואבת לנו יותר מצריכת הדלק. :-?
סתם, עצה שיווקית בחינם... :shock:
יוני5
-
ציטוט:
אבל אין לי כוח להתעסק בנוסחאות, אז אני אתן לך להנות מהספק
זה דווקא מאוד קל: קח את הציונים שלי, תכפיל כל ציון של כל מקצוע במספר נקודות המקצוע, חלק בסכום הנקודות הכולל ותגלה שאתה לא רחוק מהמציאות והכל בגלל החידות של נמרוד.
-
I been doing some research
Came across something interesting
Mix 4 ounces (1 ounce=27g)
acetone to 10 gallons of gas
A fuel savings of 3-5%can be expected
No bull!
Just not sure of the economics of it (in IL)
-
מיותר להתלהם ולהתעצבן, אם מישהו מצליח לשווק לאנשים מוצר לא מועיל ועושה מזה כסף - שיהיה לו לבריאות ! תקנאו ותלמדו ! זוהי שיטת שיווק ישנה וטובה שעובדת. מי שקורא את הדברים ועדיין מוכן לשלם עבור המוצר הזה, מגיע לו !
דווקא בולשיט מהסוג הזה הוא פחות מרגיז - פראיירים אמנם מתחלפים, אבל גם הם מבינים אחרי שהוציאו פעם אחת 65 ש"ח - שעבדו עליהם, או שיבלעו את העלבון וימשיכו הלאה או שינסו למכור את הבולשיט הזה לפראיירים הבאים. זה מזכיר לי שבגיל 15 חברים שלי הזמינו בקבוק בושם מיוחד שמושך בחורות, הצלחה מובטחת והכסף מוחזר במקרה של אכזבה. אחרי ששפכו חצי בקבוק בכיתה ולא אובחן שום שינוי בהתנהגות הבנות, הם ניסו להחזיר אותו ומחכים לכסף עד היום...
מה תגידו על כל מיני רופאי אליל שגובים עשרות מונים יותר ואפילו לא מתיימרים להוכיח שהם מסוגלים לרפא משהו ? הומהופטיה, מדבירי וירוסים, אנשים משלמים בשביל האמונה בלבד פעם אחר פעם...
שטויות, אנשים צריכים להתפרנס, מי שמוכן לשלם על השטויות האלה כנראה שזה לא בא ע"ח אוכל, זו דרכו של העולם.