מגיע!
עמרי
Printable View
מגיע!
עמרי
המקום שונה ליער חדרה או שאני לא זוכר מה קראתי אתמול?
המיקום המקורי היה בחורשן לא?
מצד שני, יער חדרה עדיף (יותר קרוב...)
אביגדור
איפה שונה?
לא ראיתי שום שינוי בשום מקום בשרשור.
אני דוקא מאד אוהב את חורשן - אויר נהדר גם בשיא החום, צל ונוף.
בכותרת.ציטוט:
נכתב במקור על ידי הצפרדע
תעקבו אחרי הכותרות של שרשורי מפגשים.
אם יש שינוי, אנחנו משנים שם, כדי לוודא שלא צריך לחפש בתוך השרשור אחרי שהשינוי האחרון.
בעקבות הצעתו של עופר- נקפוץ מחר בצהריים, עופר ואני, גם ליער וגם לפארק, נבדוק מה המצב שם בימי שישי בצהריים מבחינת עומס, מה מצב הצל, מקומות חנייה לאור צפי ההגעה, מה מצב דיונות/שבילים וכד', ונחזור עם מסקנות, נ.צ., ותצ"א להגעה (למתקשים בניווט 8) ).
אני עם ברוך, חורשן נהדר בזמן הזה, לדעתי יותר נחמד מיער חדרה.
מה הסיבה לשינוי במיקום? יותר קרוב לרוב המגיעים?
הצעה שלי - תבדוק גם את איזור חירבת סמרה.ציטוט:
נכתב במקור על ידי shmil
חלק מהאיזור סביבה אמנם שמורה, אבל אני לא בטוח שהכל (אין לי מפות של האיזור),
ויש הרבה יותר פינות / צל / מרחב.
הערכה זהירה, גם שלי וגם של חלק מהמנהלים, מדברת על מספר דוספרתי לא נמוך של ג'יפים שיגיעו, מספר שיהיה גדול במקצת על החורשן, ובפרט על אזורי צל.ציטוט:
נכתב במקור על ידי אמנון
לאחר התייעצות והעלאת מקומות אחרים אופציונליים, החלטנו לחפש מקום שיהיה בו מקום לאותו מספר דו-ספרתי משוער, צל, וגם אפשרות השתעשעות באזור הסמוך.
בין אם מדובר ביער חדרה, פארק חדרה, או כל מקום אחר, אחד הקריטריונים להחלטה יהיה אכן אפשרות להשתעשע, אם כי נכון שמעלות לא יהיו, יהיו באזור הזה דיונות, גבעות, ושבילים.
אגב, זאביק, חירבת סמרה עלתה, ואפילו כאפשרות מועדפת, אך נפלה בגלל השמורה הצמודה, ריבוי הפקחים, וחוסר רצון לסבך גי'פאים שעשויים לטעות ולהכנס לשם.
סתם אנקדוטה, זאביק - הבסיס לכיסא ההידראולי שלך (לשעבר) נמצא מתחת לכיסא הנוסע...;)
מגיע גם!
שמיל, תתחדש!
גם אני,
לאחר סיור היום, עם הויליס, כמובן - הנקודה בפארק חדרה יפה וצמודה לנחל, אך נפלה בשל מיעוט מקומות חנייה, בשל שערים שלא בטוח שיהיו פתוחים ובשל רעש מכביש החוף (נמצאת כ-50 מטר מהכביש - אך לא עם הגעה ישירה).
יער חדרה, וליתר דיוק - הפינה הדרום מזרחית שלו, אפשרויות הגעה קלות, אפשרי גם לרכב פרטי, צל בשפע, שולחנות פיקניק, דיונות למשחקים, חנייה בשפע- גם בצל, ולא פחות חשוב - ללא נפש חיה באזור הזה של היער.
ההחלטה אם כך - יער חדרה.
לבעלי GPS קואורדינטות: צפוניות 702734, מזרחיות 189963.
לחסרי GPS, מצ"ב מפה והוראות הגעה:
ממחלף חדרה - גבעת אולגה על כביש החוף, לכיוון מזרח 1,300 מ, ימינה עד לתחנת הרכבת (כ-500 מטר), ואח"כ דרומה על הדופן המערבית של החורשה, בצמוד וממזרח למסילת הברזל, סדר גודל של כ-2,800 מטר.
אפשרות נוספת - מכביש 4 - כניסה לאזה"ת עמק חפר, הגעה לפינה הצפון מערבית שלו, ומשם בשבילים,צפונה - כ- 1,900 מ'.
http://www.jeepolog.com/forums/attac...tid=1555&stc=1
זה אומר שאתה צריך שאני אנהג לך ברכב, כדי שתוכל באופן אישי לבדוק שהתושבת מתפקדת לשביעות רצונך !!!! :lol:ציטוט:
נכתב במקור על ידי shmil
מקווה להגיע.
מישהו יכול לארגן מדבקות של האתר?
כן, יש עוד כמה . . .ציטוט:
נכתב במקור על ידי בני
מגיע,
ואז נבדוק כמה עניינים במדידת גודל תאי השטח מאיזה שרשור לא סגור....
אם מישהו יכול לאסוף אותי מת"א, אני אשמח.
אסף.
אני והחימושניק מגיעים יחד מכיוון דרום.
אם אתה רוצה, אין שום בעיה לאסוף אותך בדרך.
גם מגיע !!!
סגרנו..ציטוט:
נכתב במקור על ידי barak4*4
אסף.
אני גם מגיע מתל אביב (בפרייבט :? ) אם מישהו רוצה...
עמרי