אין חילוקי דעות
בקשר לשוטרים זה הדבר הראשון שתמיד ,תשמיד בודקים
ברגע שזה ברשיון הכל נהיה רגוע יותר
השוטר הממוצע לא מחפש יותר ממדית הצמיגים ועוד כמו פנסים
בוחן זה סרט אחר
Printable View
אין חילוקי דעות
בקשר לשוטרים זה הדבר הראשון שתמיד ,תשמיד בודקים
ברגע שזה ברשיון הכל נהיה רגוע יותר
השוטר הממוצע לא מחפש יותר ממדית הצמיגים ועוד כמו פנסים
בוחן זה סרט אחר
(דרור, אני מת על קלקולי החגיגות שלך, אבל מה - מה היינו עושים בלעדיהן?...:lol: )
ככה,
מכיוון ש:
לאור רשימת עובדות משמחות לבב אלו, אינני מצטער לשניה על שעברתי לרביעיית 33 מפוארת (האמת? עלה לי בדיוק אותו מחיר כמו של 31 אצל צמיגאים המוכרים יותר לכולנו, תראו מה שכמה טלפונים מסוגלים לעולל). למעשה, נשאר רק לטפל ביחסי ההעברה. אני חייב גם לציין, שבהינתן מערכת בלמים במצב תקין וראוי, אינני רואה כל סיבה לשנות משהו בעניין (מאיר, אצלך הבלמים לא היו א-יא-יי כשהחלפת, אנא תקן אותי אם אני טועה).
- הייתי צריך להחליף רביעיית צמיגים בלאו הכי, ו-
- הסתבר ששן בפיניון הקדמי כנראה שבורה (כשמסובבים ביד גלגל אחרי כמה סיבובים הדרייבשאפט מפסיק להסתובב ויש קנאקים, ורק הגלגל התאום מחזיר אותו לעבודה...)
- ממילא יש לי 2 ציריות מחוזקות מלפנים (אחרי שעם נעילה קדמית הוכחתי לעצמי שאני 'מסוגל' לשבור ציריות בקלי-קלות גם עם צמיגי 31 בלבד)
- 2 הנעילות אצלי הן אוטומטיות ויכולות להשאר כמו שהן גם עם יחסי העברה 4:1
- הרכב רק לעיתים מרכיב אותי לעבודה (שעה נסיעה), ורק אני נוהג בו (אשתי היתה פשוט משמידה איתו חצי רחוב בלי לדעת אפילו...:mad: )
- אני נוסע בקרוב לארה"ב ולכן אביא יחסי העברה + קייס קדמי במחיר שפוי (1700 ש"ח לפני התקנה)
לגבי הנאבות וחזיונותיו השחורים של דרור, עדיין אין לי מספיק ניסיון ולכן אינני יכול לאשר או להפריך, אבל אחרים טוענים שאין בזה ממש; סוג של הימור.
אני כן יכול לומר בפירוש, שאמנם גם אני מתגלגל להנאתי ב-90-95 קמ"ש ולא יותר, אבל, גם אצלי יש גבול לכל תעלול: ברגע שהכביש מקבל שיפוע קליל ביותר, גם ההילוך הרביעי רחוק מלהיות שוס והדורבנות נדרשות להינעץ עמוק עמוק בסוס כדי להחזיק מהירות סבירה ומטה. אני כבר לא יכולתי לסבול את זה, והנסיעה לעבודה הפכה לעניין מתיש ואיטי להחריד. גם בשטח, כמו שאמרו לפני, האוטו רץ במורד, ובשבילים במקומות שבהם הייתי משייט להנאתי בהילוך שני-שלישי, הכל יורד מגמה למטה (גם כך המומנט בסל"ד נמוך בסופה אינו מהמשובחים). אגב, בדקתי קומפרסיה במנוע והיא עומדת על 130-140 אחיד (כלומר שחיקה שווה של הצילינדרים ובמידה סבירה. אם יש למישהו פרשנות אחרת הוא מוזמן להאיר את עיני).
אבל - מטיולים מספר בשטח, גם טכני, אין ספק שחתיכות הגומי הללו שוות. הן פשוט הופכות משעממות יותר מקומות שלפני כן נאבקתי בהם (כן, גם עם זוג נעילות). ומכיוון שהסופה שלי היא ארוכה וללא בודי-ליפט, גם הגלגלים - האמת - נראים מתאימים לה בול ולא ממש אימתניים כפי שחששתי בתחילה. האוטו בסה"כ לא נראה חריג ומנופח, די פרופורציונלי.
סיכום ביניים:
מבחינתי, המהלך הזה סוגר את כל מסכת השיפורים האפשרית, פשוט - מכיוון שלא נותר לי לשפר יותר...אולי גם זה שיקול...
- אם הפרוטה מצויה בכיסך, ו/או ממילא אתה לפני החלפות 'כפויות', לך על זה ולטעמי לא תצטער
- אחרת 'שאר עם ה-31 והפנה את כספך לשיפורים נקודתיים יותר, כמו נעילות ומתלים
אני הקטן
ציטוט:
מבחינתי, המהלך הזה סוגר את כל מסכת השיפורים האפשרית, פשוט - מכיוון שלא נותר לי לשפר יותר...אולי גם זה שיקול...
נותר נותר
מנוע מוגדל... ;)
האוטו יסחוב עם ה33 יותר טוב מאשר סחב עם ה31 והמנוע הנוכחי 8-) .
ההעברה. אני חייב גם לציין, שבהינתן מערכת בלמים במצב תקין וראוי, אינני רואה כל סיבה לשנות משהו בעניין (מאיר, אצלך הבלמים לא היו א-יא-יי כשהחלפת, אנא תקן אותי אם אני טועה).
הבלמים היו במצב אופטימלי כולל משאבות בילום חדשות,
לטעמי לאחר נסיעה בסופה של טל כושר הבילום החדש משופר לעין שעור