חוזר: כמה לדעתכם גלדיאטור כזה שווה?
אלון שלום!
היות ועברתי חוויה דומה,אנסה לחוות את דעתי.
אני בעל רכב אספנות,שנקנה לאחר שהונע, לאחר שעמד רק 4 חודשים.
הרכב שאתה ראית משך את תשומת לבך האישי.ולזה יש מחיר בפני עצמו.
הרכב עמד 3 שנים הגיע בנסיעה זה מה שאמרו לך!.
ניסית להניע ,לא הניע ,אין בלמים,מצב מכני אינו ידוע.גיר ,מנוע,טרנספר,סרנים,חשמל על פניו תקין ,אך שוב משוואה בלתי פתורה.
פחחות על הפנים!
אי לכך ובהתאם לזאת:
הרכב במצב עצוב מוזנח והכי חמור הבעלים אנטיפט.,במצב זה לא הייתי זורק עליו יותר מ5K.
ההשקעה עליו עצומה.מידע אישי .אני עדיין משקיע ושוקע! ים ים כסף
אב..........ל .
ישנה אהבה גדולה , והרכב הינו מה שהו שווה בעיני בעליו!
אני אם הייתי מתאהב. הייתי יכול לשים גם 10K-15 .
מה אתה אומר על זה?
:
אני אומר שאני אחכה עוד. הרכב הזה לא לרוחי במחיר שהוא מוצע, אני לא נכנס לזה. אז יקח לי עוד כמה חודשים עד שאמצא אחד, אז מה? אני לא ממהר. זה הולך להיות רכב שישרת אותי שנים רבות, אני לא רוצה להתחיל ברגל שמאל.
זה שהוא מדבר אלי לא אומר הרבה, כל רכב 4X4 בגודל הזה גורם לי להזיל ריר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי אלון_ק
שזה אומר שאתם מוזמנים לעזור, לא לחוות דעה על חכמת המהלך שלי. בחייאת, אני מפסיק זמן משחק בזה כדי להבין למה אני נכנס - אני עושה את זה בעיניים פקוחות. חושבים שאני טועה? תשמרו את זה לעצמכם. זה לא שאני לא מעריך את דעתכם, אני פשוט יודע מה אני רוצה - לבנות.
מלים כדורבנות....מזכיר לי את עצמי :-D
בכל מקרה, למרות שאתה גר רחוק, אם תהיה מעוניין אתה תוכל לשכן אותו אצלי ולעבוד עליו אצלי.
חוץ מליפט יש לי כמעט הכול (לדעתי :-)) וגם ליפט בתכנון.
יש אחד בכניסה לרשפון מכביש החוף,
בנוסף אני אבדוק עם שכן שלי - הוא חובב וגונירים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי lizard
מלים כדורבנות....מזכיר לי את עצמי :-D
בכל מקרה, למרות שאתה גר רחוק, אם תהיה מעוניין אתה תוכל לשכן אותו אצלי ולעבוד עליו אצלי.
חוץ מליפט יש לי כמעט הכול (לדעתי :-)) וגם ליפט בתכנון.
אל תעליב את אלון , יש לו "קצת" יותר ניסיון היום מאשר היה לך כשקנית את הסיקס וגם מהניסיון שיש לך היום , אני משער שגם את תהליך הלמידה הוא עשה בפחות טעויות פאתליות אחרי שהזהירו אותו מראש .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי tayrie
אל תעליב את אלון , יש לו "קצת" יותר ניסיון היום מאשר היה לך כשקנית את הסיקס וגם מהניסיון שיש לך היום , אני משער שגם את תהליך הלמידה הוא עשה בפחות טעויות פאתליות אחרי שהזהירו אותו מראש .
חס וחלילה להעליב, יש לו פי 1000 יותר נסיון וידע ממני זה בטוח.
הוא גם בטוח יודע מה שהוא רוצה בצורה מדוייקת ממני. הכוונה שלי, שניסיתי להעביר בצורה הומוריסטית אך כנראה זה לא עבר בהצלחה, היא שכמותו גם אני ידעתי מה שאני רוצה אבל משום מה אף אחד לא קיבל את זה.
חוץ מזה, אין טעויות פטאליות. יש טעויות. טעות פטאלית היא אם אני אהרג או אהרוג וזה, טפו טפו טפו, עוד לא קרה. כל שאר הטעויות זה רק בזבוז כסף משווע במקרה הגרוע ונסיון במקרה הטוב (היו לי משניהם).
יש לו גם פה כידוע לי.
***** (וזה הסוף של הסטת הדיון לפסים אישיים - חיים, ארז. אוקי? - המערכת) *****
WWW.EBAY.COM
EBAYMOTORS/GLADIATOR
איכשהוא התגובות הנוספות נעלמו מעיני עד היום, לכן סליחה על האיחור בתגובה.
מיכה: תודה על ההזמנה, אבל אני בונה לו שיכון לגלדיאטורים (דגים) צעירים אצלי בבית בגודל 7X4, אז מקום לא יחסר לו. מקסימום הוא ילך לבקר את הדוד הטוב ארז שישמח להפעיל עליו את קסמיו (הפלסמה, פטיש 5 ודיסק 9').
ענבר, תודה רבה. את הגלד' ברשפון ראיתי כבר מזמן, אם אתה רוצה פרטים עליו אני אשמח לתת לך.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי אלון_ק
הפלסמה, פטיש 5 ודיסק 9'
הצעה לסקר: מהוא המשכנע האולטימטיבי בעינך? :twisted: :twisted: :twisted:
אני אומר דיסק 9"
פלזמה עירא, פלזמה. הכלי ה"כבד" הבא שלי........ בתקווה :-D
אלון, בתור אחד שיש לו מקום בערך 4X7, אם זה הולך להיות גם המקום בו אתה שומר את הכלים ואת החלקים, זה לא מספיק. ממליץ להשיג איזה חצי קונטיינר (בערך 10 פיט) בתור המחסן כלים וחלקים.
ציטוט:
הצעה לסקר: מהוא המשכנע האולטימטיבי בעינך?
ארז.