איך הוא מבחינת הוצאות ? צריכת דלק ביטוחים ? וכו'
Printable View
איך הוא מבחינת הוצאות ? צריכת דלק ביטוחים ? וכו'
אני לא מוצא את התמונה. אולי מחר/מחרתיים.
גיא, ההגדרה שלי לרכב שטח דווקא מינימלית, היא אפילו כוללת את רוב הSUVים. אתה מדבר על ההגדרה שלי לרכב שטח טוב...
ההגדרה לרכב שטח משתנה מבנאדם לבנאדם, אבל היא בטח לא קיום הילוך כח. מחסור של אחד כזה (ליתר דיוק, של יחס העברה מתאים) בהחלט פוסל רכב על הסף, אבל קיום לא מבטיח כלום והסובארו הוא דוגמא מושלמת לזה, כי יש לו חסרון אחד אחר שפוסל אותו - זויות גישה ונטישה. אין מה לחשוב על שטח סלעי איתו ואני מדבר על שטח סלעי שכל סמוראי סטנדרטי עובר. תחשוב על המדרגה שאחרי האמבטיה בחורשן - כל סמוראי עולה שם משמאל, אף סובארו לא יכול לגשת לשם בכלל בלי 1/2 שעה מע"צ. לא רכב שטח.
1. חלפים מאוד זולים ונמכרים בכל מזבלה ובכל חנות ח/ח עלובה שרק תחשוב.ציטוט:
נכתב במקור על ידי moriseven
מבחינת עבודה עצמית זה ממש לגו.
2. אני יכול להעיד על פרייבט 1300 בלבד: צריכת דלק של 1:12 בינעירוני עם רגל כבדה מאוד על הגז. ביטוח חובה + צד ג' כמו כל פרייבט אחר, סביבות 3K לשנה. טנדר יכול להיות טיפה יותר יקר בגלל הגדרתו כמסחרי.
במקרה הגעתי לשרשור הזה , אז אני חייב להגיב:
בתור אחד שהיה בעלים של טנדר סובארו 4x4 1986'
תגידו לי בבקשה אם זה לא רכב שטח:
תל קסיס , עלה כמו גדול לעיני חבורת ג'יפאים המומים שכבר היו למעלה ....
עליה למוחרקה , עלה כמו גדול (מכיוון צומת התישבי) כן כן...
דיונות וחול ים בילה אינסוף שעות , בלי שקיעה אחת ...
והדובדבן שבקצפת , עליה לבריכת המשושים מכיוון צומת יהודיה ..(עלייה זרועת סלעי בזלת)
ועוד מקומות רבים ומשונים....
אז הוא בהחלט ראוי להיקרא "רכב שטח"
אתה מנסה בכח להוכיח את הנקודה שלי?
השבילים האלו כשמם כן הם - שבילי קק"ל. כולם. גם העליה לתל קשיש... אין בהם שום אתגר.
או שאתה נעלב כי היה לך סובארו, או שאתה פשוט לא מבין על מה אני מדבר. אני מדבר על שטח, לא על שבילים שאינם כביש.
*בדיונות הרכב הזה שני למתי מעט, על זה אין וויכוח. אחד הרכבים שהוא שני להם הוא סובארו איפרזה טורבו.
לכל בעלי "מפלצת השטח" העונה לשם סובארו טנדר, חזרו נא לתגובה מס' 4 בדיון זה וקיראו אותה שוב, בעיון.
יש הבדל גדול בין רכב שטח, לרכב שמסוגל לסוע בשטח (כמעט כל רכב).
טוב, אז כנראה שוולבו 240, שנת 1979, זה רכב בר השוואה להאמר.ציטוט:
נכתב במקור על ידי אדם קישוני
בשנות ה-80 העליזות, בעודי זאטוט במושב האחורי של הוולבו הנ"ל, טיפסה הוולבו את העליה מצומת יהודיה לבריכת המשושים....
אותה וולבו גם עשתה את כל שבילי מכתשים (כשאלו עוד היו פתוחים), בטיול משפחות, כששני הרכבים של שתי המשפחות האחרות היו סובארו לאונה 1.8 4X4 ו....קומנדקר צבאי ש"הושאל" לצורך הטיול...
הוולבו עברה בכל מקום בו עבר הקומנדקר, נהוגה בידי אימי - נהגת ללא חת ( http://jeepolog.com/forums/images/smilies/icon_lol.gif ), ללא צורך בחילוץ אחד אפילו.
הסובארו נרתמה לאחורי הקומנדקר יותר מפעם אחת.
האם זה עושה את הוולבו לרכב שטח?
אני לא חושב.
דוגמאות פרטניות, כל אחד יכול להביא. לכל אחד מאיתנו יש סיפור מדהים על איך פרייבט מסכנה מסוג X עברה במקום Y והשפילה ג'יפים מפוארים מסוג Z.
זה לא מדד וזה עדיין לא הופך את הפרייבטים לרכבי שטח.
יתרה מכך, אני בטוח שלו לרכבים פרטיים הייתה יכולת שטח אמיתית, רבים היו מוותרים על עלויות האחזקה הגבוהות של רכב שטח אמיתי ועוברים לפרייבט.
תאמין לי, אני הייתי הראשון לעשות כך.
לצערי אלו לא פני הדברים.
אלון בתגובה מס' 4, העמיד את הדברים על דיוקם.
אז נכון, פרייבטים יכולים לסוע בשטח, אבל מכאן ועד ההצהרה כי הם רכבי שטח או תחליף ראוי לרכבי שטח, ארוכה הדרך.