-
חוזר: עכשיו טמבון קדמי
לדעתי אין מקום לקרוא לפגוש הזה הזה מגן חזירים או כל שם שכזה, משום שזה פשוט עוול.
אני מסתכל על הצלעות הצידיות של פגוש הניגוח הזה, על החתך שלהן, על רוחבן ועוביין, ועל המוטות הרוחביים בו, ונדמה לי שזה כלי קטלני לרכבים ובוודאי להולכי רגל אם יתעמר בהם גורלם...
זה אינו פגוש חזירים כלל ועיקר. הצלעות האנכיות שלו מזכירות את אלה של פגושי הניגוח התקניים של ניידות הSTATE TROOPER או HIGHWAY PATROL אך על כך יוכל כנראה TZAGI לתת דעה מבוססת יותר.
תרשה לי לעבור צד כשאני רואה אותך במראה.
חוץ מזה נראה פיקס, ויישר כח על כל גנב מנוגח!
(אמר זה שנוהג על סופה שחבריו מכנים- "הנגמ"ש" )
-
Regev,
לא רוצה לרדת עלכה.....אבל
http://policecarsite.atspace.com/state.html
Maybe in NY or PA during the winter,
When there are millions of deer on the road
Where did you see such a bumper on a police car?
-
-
ךמי.
למה התמונה לא נפתחת.
-
לחצן ימני > העתקת הכתובת של התמונה > הדבקה של הכתובת בשורת הכתובות > enter > וואלה, הנה התמונה.
-
TZAGI אני מעריך את זה שאתה לא יורד עלי.
בכל מקרה, אני מתכוון לפגושי ניגוח כמו אלה שמורכבים על הניידת של מיסיסיפי, לואיזיאנה, מינסוטה,נוודה, רוד איילנד ועוד כמה בקישור שנתת. בקשר לשאר הטמבון, אם יחידה קשיחה מברזל זה מה שהאיש אוהב ויעשה אותו מאושר, אז יופי לו ובמקרה זה גם לטעמי.
שכל כוחותינו ישובו בשלום לבסיסם, ושכל כוחותיהם לא.
-
What we have here, is a failure to communicate
I thught you were talking about the bumper
You were thinking of the push bar,
אני מתכוון לפגושי ניגוח
Its used for pushing dead cars to the side off the highway, not for ramming
The bars are very light and offer no protection of any kind
-
-
לא מוכר בחיים.
הכלי נקנה במחיר מעט גבוה, ויש בו תמיד מה לסדר ולשפר ולתקן ולדגם, אבל אני לא אוותר עליו בחיים.
החסרון היחיד הוא שאחרי שיורדים מצ'רוקי, מורגש פער משמעותי...
-
חברה לגבי הטמבון צר לי או שהתמונות לא משהו ולא מצתלמות יפה או שזה פשוט לא מתאים שלא להגיד מכוער.
לגבי הניגוח של רכבים גנובים בזה דווקה יש לי ניסיון למזלי על חשבון משלם ולא מליציה ומהניסיון שלי אם מנגחים את הרכב נכון הנזק מסתכם בשפשופ הצבע מהטמבון ובגלל זה צריך טמבון לא צבוע אצלנו צבעו את הטמבון בניידת שלי מספר פעמים עד שהתיאשו.
-
הטמבון של נימרוד יפה וכאשר הוא יגמור את הטמבון האחורי ויחליף את הגלגלים זה יראה אחרת לגמרי ויוסיף מראה קרבי לג'יפ . ובקשר ליחידת הג'פים אתם יכולם להמשיך לצחוק אבל את התוצאות אנחנו תושבי ערד מרגיישם יום יום כאשר אנחנו לא פוחדים להחנות את הרכבים שלנו בכול מקום בעיר .