CJ "טוב" לא ימכר ב10K מהסיבה שמי שיש לו ביד CJ טוב, ומחזיק אותו בצורה שהוא ממשיך להיות טוב, לא ימכור אותו ב10K. לא שווה לו. אני, ניר, אביגדור - מדברים בדיוק מהפוזיציה הזאת.
Printable View
CJ "טוב" לא ימכר ב10K מהסיבה שמי שיש לו ביד CJ טוב, ומחזיק אותו בצורה שהוא ממשיך להיות טוב, לא ימכור אותו ב10K. לא שווה לו. אני, ניר, אביגדור - מדברים בדיוק מהפוזיציה הזאת.
בהמשך לנמרוד, הרבה יותר קל למכור גרוטאה ביוקר מאשר מציאה בזול. גרוטאת CJ דורשת השקעה אסטרונומית, כל מי שקנה כאן CJ במחיר של 10K ומטה מצא את עצמו משקיע עשרות אלפי ש"ח רק כדי להביא אותו למצב מכאני תקין. למרות זאת כאשר מציעים למכירה סיקס דפוק בסכום כזה, סביר להניח שהוא ימכר למרות שמדובר במחיר מופקע. לעומת זאת סיקסים שהושקעו ותוחזקו ברמה גבוהה ביותר ומוצעים למכירה בסכומים שלא מכסים אפילו רבע מההשקעה, קשה מאד למכור למרות המחיר הזול.
אז זה נכון שמי שלא חייב לא ימכור ג'יפ טוב בזול, אבל כשעומד לך רכב שנרקב לך מול העיניים ואתה לא רואה את עצמך משתמש בו בעתיד הקרוב, זה לא ממש חכם להתעקש... אז מפרקים את מה שאפשר ומוכרים בנפרד, מציעים את הרכב במחיר נמוך יותר עד שמוכרים, הקונה מפסיד. חנן פירק את הכננת ומערכת ההזרקה, עמי נמצא בשלבי פירוק מתקדמים של הג'יפ המדהים שלו, אני לא מתכוון כרגע להתעסק עם קומבינות של מכירה בחלקים, יש לי איפה לשמור את הרכב כמו שצריך, אז אני משאיר אותו אצלי בינתיים.
גם אני!ציטוט:
נכתב במקור על ידי ניר ל
אלא אם ישלמו מחיר הגיוני והוגן.
אביגדור