חוזר: מישהו מכיר סופה ירוקה מפלצתית עם גלגלים ענקים(34)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי elitkh
אם כולם מסכימים שמדובר ברכב תחרויות שלא יעלה על הכביש ולא יהיה חוקי בזמן הקרוב אולי משהו יסביר לי מה ההגיון בשימוש בפלטפורמה של סופה לרכב כזה? האם לא עדיף לבנות רכב מאפס על שלדת צינורות ורכבת כח מתאימה יותר? האם מדובר בשיקולי תקציב? או שמא יש בזה הגיון שאני לא ראיתי?
חוץ מסרנים מתלים צמיגים וג'אנטים הרכב לא שונה.
משמע מערכת הכח היא של סופה (מנוע משופר בצורה זו או אחרת), מה שאומר שאין שום הצדקה או סיבה לבנות רכב צינורות, על כל ההיבטים שלו.
עלות חומרים, מהנדס, ובניה אצל בעל מקצוע- עשרות אלפים.
לאחר מכן לך תתעסק עם התאמה של מערכת מתלים, תושבות קפיצים, מנוע, גיר, וכו' וכו'.
בקיצור- שאלת למה לא עדיף לבנות את הרכב הזה משלדת צינורות.
אני שואל- למה כן?
דיברת על עלות של עשרות אלפים לבניה של רכב-האם הסופה עצה -שככל הנראה כבר לא תזכה להימכר-לא שווה עשרות אלפים?
ובסופו של יום הרכב לא יכול להתחרות מול רכבי אקסטרים וגם לא לעלות על הכביש.
הטיעון הכלכלי כאן נשמע לי קצת מגוחך -גם כך הושקע בשינויים הללו הרבה מאד כסף.
אלי
את השאלות למה,כמה ואיפה צריך להפנות למוסטפא במקום להתווכח על מה עדיף לו או לא - אם למישהו יש קשר איתו לפני התחרויות באוקטובר אז תפדל!
יצא לי מספר פעמים לדבר איתו במהלך העונה האחרונה ומהכרות איתו הוא אוהב נורא שטח ולתת בגז , גם כשלא יהיו תחרויות, הוא יהנה עם הסופה שלו - יש לו במלאי לא מעט רכבי שטח משופרים בהתאם לרגל ימין הכבדה שלו והסופה הזו היא דוגמא אחת מיני רבות.
דרך אגב - הבודי כמו שאמרתי מההתחלה - מהסופה המקורית שלו.
אלי הוא לא מתחרה מול האקסטרים אלא מול האדווצ'ר. שם הסופה שלו נראה שיכולה לתת בראש להרבה מתחרים.
השאלה המעניינת, שרק זמן יענה עליה, היא האם הSETUP הזה אכן יתן לו מקום על הפודיום.
אתם חושבים על עלויות הבניה וכדומה. אבל בתכל'ס אם הוא מגיע לפודיום ויש לו מספיק חשיפה אז אם הוא מוצא ספונסר כבד אז זה שווה לו. אתם חושבים שמי שבונה רכבים בארה"ב של 2 מליון דולר למירוצי באחה עושה את זה עם הכסף שלו?
ספונסרים. ההתחלה האמצע והסוף של הספורט הזה.
האם השינויים שביצע מאפשרים לו להתחרות באדוונצ'ר?
מיכה , טעות קטנה בניסוח.
בליגת קרוס קאנטרי - ליגת הניווטים ולא תחרויות העבירות, אין אקסטרים. יש סטנדרט ואדוונצ'ר.
מנסיוני בליגה , אני בספק אם עם רכב כזה הוא יתחרה בסטנדרט - מיקי לא בטוח יאפשר זאת כי זה לא יהיה FAIR-FIGHT - ככה גם היה השנה עם צוות DBA לידיעתכם - הם עלו לרמת אדוונצ'ר אחרי שהביאו פודיום עונה קודם ונאמר להם שזה לא יהיה הוגן להשאירם ברמת סטנדרט, תכלס נכון. לא משנה סוג הרכב, משנה שהם עם רכב כזה הצליחו להביא מקום מכובד ולכן צריכים לעלות לרמה מתקדמת יותר, גם אם בתכלס על הצעצוע שהיה להם זה לא היה נראה נכון...
עם הרכב של מוסטפא טוב טכנית לפחות כמו שהוא נראה חיצונית ועם הצוות שיש למוסטפא, הוא יתן FIGHT לא רע בכלל לגיא מפרוג'יפ ושאר החברים בליגה...
לגבי ספונסרים אני לא אגיב, זה לא ממקומי...
טעות שלי, לא מדובר על תחרות אלא על מסע עבירות וניווט.
עד כמה שאני זוכר רכב סטנדרטי זה רכב עם , בין היתר, צמיגים עד ל33 אינץ'.
התפלץ היה בבור לפני שבועיים .
הגיע על גרר.
לעס בזילזול כל מעלה.
אכן מוסטפה ירוק!
רגע אולי זה הירוק שלי!!!!